Şimdi Ara

Riot bu aralar baştan savma mı çalışıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Riot Game'in baştan savma çalıştığını görüyorum. Oyuna ilk başladığımda Yorick yeni çıkmıştı. Oyuna yeni yeni alıştığım zamanlar Leona çıktı. Gayet iyiydi. Tabii o zamanlar solotop olarak kullanılıyordu. Gayet dengeliydi, şuana kadar hiç nerf gelmedi. Fixed buglar düzeltildi, mana cost düşürüldü recommended item değiştirildi cd düşürüldü, nerf gelmedi. Ultiside küçük bir alana veriyordu stun ve tutturmak çok zordu, her baba yiğit yapamazdı. Ardından wukong ve talon geldi, wukong gayet OP tf sırasında, fakat kasacağı yer yok. Top laneye zor asılır sustaini yok, mana costları büyük. Karşı tarafın bir armor alması ile bitecek bir karakter kolay counterlanır. Jungle olarak daha iyi seçimler var. Wukong'a da nerf gelmedi bufflar fixed bug aynı şeyler. Talon'da aynı şekilde nerf yok buff, cd, fixed bug.

Peki son çıkan herolara bakalım;
    Hecarimden sonrasına:
    Hecarim ve Varus'un Sneak Peek'ı aynı anda çıktı, Fakat hecarim çıktıktan 2 patch sonra Varus'u görebildik. Ayrıca Varus'un 1 skini vardı. O günden bu güne çıkan her heroların 1 skini var. Neden? Çünkü kimse ses etmedi. Neden sürekli değişiyor skinler? Baştan savma yapılıyor. Neden 1 tane skin çıkıralıyor? Baştan savma yapılıyor. Bir şikayet yok şu anda neden 1 tane diye ve skinleri beğenmiyorum oyun içinde dahi bir değişiklik olmuyor neredeyse sadece armor değişik. Ve devam ediyorlar.

Yeteneklere gelecek olursak;
    Varus'tan sonra Darius çıktı. Darius'a sıkı bir nerf gelmedi fakat hala bir çok kişi nerf gelmesi yönünde. AD Ratioları kötü değil, True Damage sahibi yüksek CD sıfırlanması. Bana gayet iyi, hiç bir Darius'a lane kaybetmedim. Fakat oyun hayatım boyunca top lanede sadece 2 oyun kaybettim. En az 250 oyunum top lanede. Kolay kolay yenilen birisi değilim. Darius her zaman beni zorladı. Pasifi skillerden fazla vuruyor çekme hareketi var Q skilli ilk başlarda yüksek vuruyor. Pasif sayesinde perma ms. var bir çok solotop oyuncusunu dize getiriyor. İyi bir darius göremedim şuana kadar. Ya da karşıma gelmedi. Proyum iyi oyuncuyum kralım demiyorum. Lane kaybetmemin sebebi kill almak için oynamamam. Sırf cs ve karşı tarafı outfarm bırakmaya oynarım. O sıra öldürmeler geliyor. Rakibe göre build dizerim. İyi oynamamdan değil, taktikçi olduğumdan kazanıyorum. Draven'e gelelim; Pek fazla görmüyorum, ve zor gibi geliyor bana o yüzden fazla şikayet yok, nerf yok. Fakat ne zaman karşıma Draven gelse, Graves dışında eziliyorum. 80 AD ile başlayan bir draven Q açıp 1 basit atak vurarak Q+Passive sayesinde yaklaşık 100 kadar vuruyor. Snare ve slow süreside uzun. Kısa evet fakat bir carry'e göre uzun. 2 Q ile rahat vuruyor ve Q skilli rastgele saçılmıyor örneğin sol tarafa giderken adama atarsanız sol tarafa doğru gidiyor. Hareketsiz atarsanız saçma sapan yerlere gider. Bir tek ultisi dengeli, ayrıca iyi bir Draven kullanıcısı iseniz perma as ve perma ms yaratabilirsiniz.

Bu tarafı geçiyorum..... günümüze geliyorum... 2 hafta sonra....

Zyra geliyor. Morello yapıyor. Kesin UP olacak. Buff gelecek. Zyra çıkıyor NERF NERF NERF. Baştan savma çalışma buradan belli oluyor. En dengeli çıkacak hero bir sonraki patch sırasında 4-5 nerf yiyecek. Fazla ayrıntıya girmiyorum çünkü DIDNT READ LOL girafiği gelmesin, yazdım diye gelecek fakat olsun buraya kadar okudu demek. Şimdi ben sadece orayı okudum diyeceklerde var onlara sözüm ayrıdır.

Diana; Patch giriş müziği ile oyuncuları kazandı riot, skini yine baştan savma. Classic daha iyi. Gelelim şu top lane muhabbetime, son 3 top oyunumda karşıma diana geldi ve ne yaptıysam laneyi kazanamadım. Turret altı oynuyorum fakat hayır Q+R+ ORB açınca canım yarılanıyor ve full can ile turret altından ayrılıyor Orbları sağolsun. Diana'ya da nerf gelecek orası kesin.

Sonuç: Offical forum ve supporta bu durumu bildireceğim, Riot bu aralar sapıttı. Kimse bir şey demiyor diye devam ediyorlar. Offical forumda eylem tarzı bir şey planlıyorum. Riot buradan sonra daha düzgün çalışmayı sürdürmeli.

Not: Birisi DIDNT READ LOL gifi atsın başka biri böyle bir şey yazsa ben atardım. ( Fakat gerçekten okumadığımdan değil, komik olduğundan yoksa her şeyi okurum. ) Ayrıca çok siyahtı o yüzden başlıkları kırmızı yaptım daha cool.

Edit: Bu mesajı yazarken bir çocuk ısrarla gelmeyen annesine " annnneeeeeee " diye bağırırken yazdım biraz fazla abandım olabilir. Annesi cevap vermedikçe bağırıyor. Anlamadığım belki seni evlatlıktan reddetti de get vururum ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 8 Ağustos 2012; 23:37:55 >

• Alistar der ki bunları sağamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demanciaaaaaaaaaaaa
  • daha cool'dan sonrasını okumadım
  • Çok Haklsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Demanciaaaaaaaaaaaa

YEAAAAAAAAAAAAAAAAA

quote:

Orijinalden alıntı: Reqvhio

daha cool'dan sonrasını okumadım

Orası önemli değil ama cool yerlerde var.

quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Alistar der ki bunları sağamazsın

Seni boynuzlarım ha.
  • Biri özet geçebilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dediklerinde kısmen haklısın..

Ha birde baştan sağma değil baştan savma olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Demanciaaaaaaaaaaaa

YEAAAAAAAAAAAAAAAAA

quote:

Orijinalden alıntı: Reqvhio

daha cool'dan sonrasını okumadım

Orası önemli değil ama cool yerlerde var.

quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Alistar der ki bunları sağamazsın

Seni boynuzlarım ha.

++1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ThroughOne

dediklerinde kısmen haklısın..

Ha birde baştan sağma değil baştan savma olacak

Bilgisayarım bu yazdığımı kabul ediyor FAKE DEĞİL BİLGİSAYARIM TAAM MI
  • Haklisinda bunu bilerek mi yapiyolar orasi tartisilir.

• hayatımda 250 kere top oynadım 2 defa lane'i kaybettim
    *meh senin wl ration bende olsa 500 kere top oynar 1 kere kaybederdim.
    ardından da 3 defa diana geldi üçünde de lane kaybettim yazmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 8 Ağustos 2012; 22:14:26 >
  • Okudum, sabahleyin NA'ya patch gelmiş Zyranın Nerf yediğini görmüştüm. Ve Dianada aynı şekilde nerf yiyecek çok fena oynuyor.
  • Ben de anlamadım şimdi oyunu bitirdim karşımda Diana vardı magic resist veren item +24 galiba ve 2 pot ile başladım deyim yerindeyse outfarm bıraktım ve ezdim.

Bizim takıma Diana geldi karşısındakini ezdi bir güzel farmını da yaptı fakat jungler oynayan Diana gank atmıştı başka maçımda geldi onu da kestim ama feedlenmiştim.

Yeni çıkan her champ dengesiz oluyor biraz sonra düzeltiyorlar yani baştan savma değil champlar hep böyle ama skinleri bilemem skin almadığımdan.
  • *hayatımda 250 kere top oynadım 2 defa kaybettim
    no ss no güven(hadi koy lolkingini)
    TL;DR
  • Baştan sağma nedir ya? Baştan savma olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

Baştan sağma nedir ya? Baştan savma olacak.

Bunu yazmak için girdim

Edit : Bunu koymadan gitmiyim

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RookieComedian -- 8 Ağustos 2012; 22:22:23 >

• "fazla ayrıntıya girmiyorum" 25 satır yazmışsın artık gir ayrıntıya... bu arada zyra kesinlikle güçlü bir champ. onu geçtim darius'un ad ratioları nasıl yuksek ya? sadece true damage'i var onun dısında w skilli %200ünü vuruyor ad'nin (fulleyince) q skilli 0.7 eğer tutturursan 1.05 ad ratiolu darius'u sen tamamen yanlış anlamışsın darius tanky kasıldıgı halde iyi vurdugu için nerf yensin deniyor base damageleri yüksek oldugu için. ayrıca bütün ilk gelen skinleri skinler xerath,ahri,swain,talon,olaf,lee sininki gibi işlevsiz olsa daha mı cok seveceksin? bence daha iyi oldu. varus'un skini olsun diana olsun zyra olsun jayce olsun draven olsun hepsi daha güzel oldu darius'unki grafikleri falan aynı ama oyun içi çok güzel duruyor + darius'a norse king darius da gelecekti. dediğim gibi skin zevk meselesi özellikleri benim sevdiğim gibi olsa ve param olsa hepsine bundle cekerdim mesela mageleri oynamam o yüzden zyrayı almıyorum.

ayrıca sendeki bu kalınla yazma olayı ne hacı egonu tatmin mi ediyorsun böyle anlamıyorum...

edit:hayatımda 250 kere top lane oynadım 2 kere kaybettim deyip, bugün diana geldi 3 kere lane kaybettim demen...................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototrofinsan -- 8 Ağustos 2012; 22:24:07 >

• Riot açıklama yapmıştı ki bunun için.
    Hatırladığım kadarıyla artık daha kaliteli skin yaptıklarını ve daha çok özen gösterdikleri için işlerinin zorlaştığını söylemişti.
    Eski legacy skinlere bakarsan adamların dediklerinin doğru olduğunu görürsün ( sadece classicten rengi farklı skinler vardı.)
  • Riot championları gerçekten baştan savma yapmaya başladı.Hani 2 haftada bir champ çikaralımda nolursa olsun hesabı.Tamamen skin e yönelmiş durumdalar.Riot un en sevdiğim yanı para kazanmak için diğer şirketler gibi saçmalamamasıydı.Ama Pulsefire Ezreal ile bunada başladılar.Bakalim nolacak.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.