Şimdi Ara

RIO Kulübü (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.002
Cevap
38
Favori
213.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: murrix

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Yeni rio kullanıcılarına bir şey sormak istiyorum. 2011 de ilk kez rio baktığımda, klimanın kendi kendine devreye girdiğini duymuştum (ne kadar doğru onu da bilmiyorum) Siz kapatsanız bile bir süre sonra otomatik olarak devreye girdiği söyleniyordu. Sizden öğrenmek istediğim gerçekten böyle bir durum var mı. Varsa da yeni modellerde bu sıkıntıya çare bulunabilmiş mi.

bu durum klimanın çalışma prensibi. Bende ilk hafta oldu kendi kendine devreye girdi. Kullanma klavuzunda nasıl devre dışı bırakılacağı yazmakta. Klavuzda yazanı uyguladım 1.5 senedir bir daha kendi çalışmadi. Bu çok faydalı bir özellik istenmezse kapatılabiliyor. Ama yanlış yönlendirmeler sonucu bu bir sorun gibi algılanmakta maalesef.

Evet ben de bugün bayii ile görüştüm. Bu özelliğin kapatılabildiğini öğrendim. Sonra internette dolaşırken gördüğüm bir videoda nasıl kapatıldığını da öğrendim. Oysa ki 2-3 yıl önce yeni rio inceleme ve yorum videosunda. bu özelliğin kapatılamadığını söylemişlerdi. Beceriksizler:). Sizin aracınızın modeli, motoru ne?.
    1,25 natty düşünüyorum . Tavsiye eder misiniz.?

1.25 fancy. Ben memnunum almayı düşünen herkese tavsiye ederim. Size önerim Seçeneklerinizi iyice daraltin artılara eksilere göre karar verin. Eğer tercihiniz rio olacaksa natty ve fancy arasındaki fiyat farkını Iyi değerlendirin natty alıpta sonradan fancy için pişman olursanız geri dönüşü Yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni rio kullanıcılarına bir şey sormak istiyorum. 2011 de ilk kez rio baktığımda, klimanın kendi kendine devreye girdiğini duymuştum (ne kadar doğru onu da bilmiyorum) Siz kapatsanız bile bir süre sonra otomatik olarak devreye girdiği söyleniyordu. Sizden öğrenmek istediğim gerçekten böyle bir durum var mı. Varsa da yeni modellerde bu sıkıntıya çare bulunabilmiş mi.

bu durum klimanın çalışma prensibi. Bende ilk hafta oldu kendi kendine devreye girdi. Kullanma klavuzunda nasıl devre dışı bırakılacağı yazmakta. Klavuzda yazanı uyguladım 1.5 senedir bir daha kendi çalışmadi. Bu çok faydalı bir özellik istenmezse kapatılabiliyor. Ama yanlış yönlendirmeler sonucu bu bir sorun gibi algılanmakta maalesef.

Evet ben de bugün bayii ile görüştüm. Bu özelliğin kapatılabildiğini öğrendim. Sonra internette dolaşırken gördüğüm bir videoda nasıl kapatıldığını da öğrendim. Oysa ki 2-3 yıl önce yeni rio inceleme ve yorum videosunda. bu özelliğin kapatılamadığını söylemişlerdi. Beceriksizler:). Sizin aracınızın modeli, motoru ne?.
    1,25 natty düşünüyorum . Tavsiye eder misiniz.?

1.25 fancy. Ben memnunum almayı düşünen herkese tavsiye ederim. Size önerim Seçeneklerinizi iyice daraltin artılara eksilere göre karar verin. Eğer tercihiniz rio olacaksa natty ve fancy arasındaki fiyat farkını Iyi değerlendirin natty alıpta sonradan fancy için pişman olursanız geri dönüşü Yok.

twiter. deri dreksiyon,otomatik klima, bluetooth,otomatik yanan far, yağmur sensörü,hız sabitleme.soğutuculu torpido, aleminyum jant sis farı katlanan sinyalli ayna. Gördüğüm kadarıyla farklar bunalar.Hız sabitleme ve sis farı olsydı iyi olusdu. Diğerleri benim için çok lüzumlu değil.Çoğu şu anki arabamda da yok :)

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    evet malesef böyle f/p araçları şimdilik satışı durdu ama tahminler mazdada olduğu gibi bir distribütörün bu araçları yeniden getirilmesi . ayrıca yeni aveo nun fiyatı 35 bin tl idi

Orijinalden alıntı: TatanQa

evet malesef böyle f/p araçları şimdilik satışı durdu ama tahminler mazdada olduğu gibi bir distribütörün bu araçları yeniden getirilmesi . ayrıca yeni aveo nun fiyatı 35 bin tl idi

yaklaşık 1.5 sene önceki fiyatı aveo nun. Şu anda satışta olsa o da fiyat olarak rakiplerini zorlardi. 2013 eylül de ben rio fancy yi 37 bin tl ye aldım. Gerisini siz hesaplayın.

Yokus kalkis destegi nadil devreye giriyo arada devreye giriuo nasil yapiyom bilmiyom

• mrb arkadaşlar. Geçenlerde 2 gün kullandım rioyu 1.4 dizeldi. Tek kelimeyle hayran kaldım araca. O nasıl bir seriliktir yahu inanın 2000 araç kullanıyor gibi hissettim kendimi. Araba resmen esrarengiz dışı küçük içi büyük dışı cılızz motoru canavar. Uzun zamandır kullanmaktan zevk aldığım tek araç. 2011 1.4 benzinli riomuz şahinmiş :) Allah araçlarınıza kaza bela vermesin. Fiesta clio seat alcaklar düşünmeden rio'ya yönelin ;) Merak ettiğim 2 şey; 1.4 dizel 0-100 14 snye 1.25 13 saniye. Benzinli model gerçekten dahamı seri. 0.100 deneme videolarında biraz hantal gibi geldi bana 1.25
  • merhabalar, dün 2011 model rio hatchback 1.4 ex comfort aldım genel olarak arabadan çok memnunum yalnız aklıma takılan birşey oldu, marşa bastıktan sonra sanki marşa basmaya devam ediyormuşum gibi kısa bir ses geliyor bu normalmi yoksa bi arızamı var?
  • Selam arkadaşlar çok sevdiğim bir arkadaşın tavsiyesiyle bugüne kadar hiç düşünmediğim bir marka olan kia rio 1.5 crdi 110 bg 89.000 km araç satın aldım. araç gerçekten beygirin hakkını veriyo gaza basmaya gelmiyo çok atik, alalı 10 gün oldu 2 gün önce yağ ve filtrelerini değiştirdim. Size bi sorum olucak bu gün kapalı otoparkta dikkatimi çekti gaza bastığımda motor kısmından inceden bir ıslık sesi geliyor düşük devirlerde daha belirgin turboda sorun olabilirmi yoksa normal bir sesmidir, rio kullanıcısı arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim herkese kazasız sürüşler...

kia rio 2011 model 1.4 ex comfort otomatik vites araçlar hakkında yorumlarınızı paylaşabilir misiniz?

Yakıt tüketimi, konfor, yol tutuş vb gibi özellikleri nasıldır?

Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: xeroix

arkadaşlar merhaba

kia rio 2011 model 1.4 ex comfort otomatik vites araçlar hakkında yorumlarınızı paylaşabilir misiniz?

Yakıt tüketimi, konfor, yol tutuş vb gibi özellikleri nasıldır?

Teşekkürler.

merhaba bende 2011 trent modeli var sifir almistim 2 sene once atiker tup taktirdim ve gayet memnunum istanbul trafiginde 11 lt civari yakiyor uzun yolda 110 120 arasi hizda 9lt yakiyor gidisi bana gore guzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa da 2015 rio comfortu inceledim araba gercekten hosuma gitti ama herkes fiesta al diyor fiesta trend x modeli daha ucuz ama ellerinde yok kafam cok karisti yardim eder misiniz ? Sizce hangisi alinir siz kararinizi riodan yana kullandiniz pisman oldugunuz konular var mi?

• İyi günler arkadaşlar öncelikle 2009 Kia Rio ex comfort kullanicisiyim arabaya ne gibi aksesuar lar yapilabilir su yeni modellerle de olan ledlerden bulabilirmiyiz rioya gider mi görüşlerinizi bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 2012 1.4. natty rio aldım. Ancak bi kaç gündür bagaj kapağının zor açıldığını hissettim. Bir kaç kere basmak gerekiyordu düğmeye. Bugünse o kadar uğraşıma rağmen bagaj kapağını açamadım. Bu sorun neden kaynaklanıyor acaba? Bu araçta böyle genel bi sıkıntı mı var?
  • 2011 1.25 fancy sahibiyim . aracımı 85000 de satın aldım suan 90000 de . yakıt tüketimi fazla gibi geldiği için fikir almak istedim. hergün işe gitmek için 60+60 ortalama 120 130 km yol yapıyorum .bu yolun 20 km si şehir içi trafiği kalanı ana yol ve 5. viteste 70-80 km gibi hızlarla gidip geliyorum . bu şartlada bir depo benzinle ile 500 km yi geçemiyorum .yakıtı hep aynı yerden alıyorum . araçta kış lastikleri vardı dunlop fm800 yaz lastikleriyle değiştirdim bir fark olmadı . tüketim değerim normal mi acaba

Orijinalden alıntı: ceylan2270

MRb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 2012 1.4. natty rio aldım. Ancak bi kaç gündür bagaj kapağının zor açıldığını hissettim. Bir kaç kere basmak gerekiyordu düğmeye. Bugünse o kadar uğraşıma rağmen bagaj kapağını açamadım. Bu sorun neden kaynaklanıyor acaba? Bu araçta böyle genel bi sıkıntı mı var?

Yaglamayi denedinizmi. Wd40 deneyin. İse yararsa makina yağıyla yaglarsiniz.

Orijinalden alıntı: Johny6

2011 1.25 fancy sahibiyim . aracımı 85000 de satın aldım suan 90000 de . yakıt tüketimi fazla gibi geldiği için fikir almak istedim. hergün işe gitmek için 60+60 ortalama 120 130 km yol yapıyorum .bu yolun 20 km si şehir içi trafiği kalanı ana yol ve 5. viteste 70-80 km gibi hızlarla gidip geliyorum . bu şartlada bir depo benzinle ile 500 km yi geçemiyorum .yakıtı hep aynı yerden alıyorum . araçta kış lastikleri vardı dunlop fm800 yaz lastikleriyle değiştirdim bir fark olmadı . tüketim değerim normal mi acaba

Guzergahinizi ve tuketiminizi 100 km de litre olarak yazarsanız daha anlaşılır olur.

• 1.4 Benzinli rio sedan nasıldır arkadaşlar. 2012 model 35bin istiyor sahibi. Yıllık max 10bin yaparım ve uzun süre binmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz? Biraz desteğe ihtiyacım var açıkçası. Şimdiki aracım 1.2 lpg li albea.

Sorun elektronik bir sorun sanırım. Yağlamayla düzeleceğini sanmıyorum. Zira aracı yıkattıktan sonra böyle bi durum oluştu. Bagaj kapağında ki dokunmatik yüzey çatlamış. Sanırım ordan içeriye su girdi. Oda elektronik devreleri bozdu sanırım. Tek çare servise götürmek artık.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.