Şimdi Ara

RIO Kulübü (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
988
Cevap
37
Favori
204.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TatanQa

selamlar tüketim değerleriniz iyiymiş , çok iyi duruma gelmiş lpg ile :)

peki motor hacmi nedir aracınızın ? 1.25 ? 1.4 ?

tşk

Alıntıları Göster
    1 Nisan tescil tarihi; Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim..... Beş buçuk Altı ay oldu hala krom kapı kolu, cam çıtası, kapı eşiği, sis farı bulamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enco_bg

yeni riocular pek ugramıyor sanirim forma

RIO Kulübü

ara sıra bakıyorum 1.4 cvt at otomatik kullanıyoruz oldukça memnunuz lpg ile çok başarılı birmotor tavsiye derim..

• Selamlar Kia Rio 1.5 crdi 2010-2011 model alınırmı kullanıcı yorumlarını bekliyorum , şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

Selamlar Kia Rio 1.5 crdi 2010-2011 model alınırmı kullanıcı yorumlarını bekliyorum , şimdiden çok teşekkür ederim.
    Aracı biliyorsanız , beğeniyorsanız , kaporta ve mekanikte sorun yoksa fiyatıda uygunsa neden alınmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erensan

Aracı biliyorsanız , beğeniyorsanız , kaporta ve mekanikte sorun yoksa fiyatıda uygunsa neden alınmasın...

Aracı bilmiyorum malesef çevremde hiç yok kullanan.Konfor olarak linea yada clio 3 ile kıyaslarsak benzer rahatlıktamıdır araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

quote:

Orijinalden alıntı: erensan

Aracı bilmiyorum malesef çevremde hiç yok kullanan.Konfor olarak linea yada clio 3 ile kıyaslarsak benzer rahatlıktamıdır araba.

Alıntıları Göster
    Abi kafayı yiycem..
    4 aydır arastırıyorum oku babam oku...Yok abi Rio her anlamda eziyor geciyor gel gelelim ikinci el piyasası isin icine girince kalıyorum..Herkesin bana agız birligi etmiscesine soyledigi ikinci elde satman zor olur cok deger kaybeder..
    ARKADAS galerici degilim ki ben...Adam gibi arabaya binmek istiyorum rahat konforlu ve en onemlisi guvenli.
    Ne yapayım simdi gidip 4 teker 1 motordan ibaret poloya sırf vw markası adı altında satılıyor diye ikinci elinde 37 lira mı bayılayım?
    Onu da gectim küfrediliyormusum gibi geliyor arkadas Afrika ulkelerine bile ESP standart gonderiyor serefsizler insan degil miyiz biz Türkiye'ye ESP gibi can guvenligi acısından elzem bir donanımı eklemeden gonderiyorlar?..Yan airbagler kalkıs destegi vs saymıyorum bile artık!...
    UTANMADAN bir de web sayfalarında polo 5 yıldız NCAP odulu aldı yalanı!..
    ULAN SAHTEKARLAR!..
    O 5 yıldızı alan poloda perde hava yastıkları ESP standart donanım ve Almanya ic pazarında satılan modeli.
    SOKSANA TURKIYEDEKİ POLOYU NCAP testine..
    3 yıldızı gorurse şaşarım..
    Cok doluyum arkadaslar kusura bakmayın iyice yoruldum su araba mevzundan da bakmayın iste...
    Jazz deriz hatun begenmez sanki sevip koynumuza alcaz arabayı..Kia deriz ikinci elden masallar..
    Yok abi ben almıyorum araba falan!....
    Alla alla ya!

• quote:

Orijinalden alıntı: Sithas

Abi kafayı yiycem..
    4 aydır arastırıyorum oku babam oku...Yok abi Rio her anlamda eziyor geciyor gel gelelim ikinci el piyasası isin icine girince kalıyorum..Herkesin bana agız birligi etmiscesine soyledigi ikinci elde satman zor olur cok deger kaybeder..
    ARKADAS galerici degilim ki ben...Adam gibi arabaya binmek istiyorum rahat konforlu ve en onemlisi guvenli.
    Ne yapayım simdi gidip 4 teker 1 motordan ibaret poloya sırf vw markası adı altında satılıyor diye ikinci elinde 37 lira mı bayılayım?
    Onu da gectim küfrediliyormusum gibi geliyor arkadas Afrika ulkelerine bile ESP standart gonderiyor serefsizler insan degil miyiz biz Türkiye'ye ESP gibi can guvenligi acısından elzem bir donanımı eklemeden gonderiyorlar?..Yan airbagler kalkıs destegi vs saymıyorum bile artık!...
    ULAN SAHTEKARLAR!..
    O 5 yıldızı alan poloda perde hava yastıkları ESP standart donanım ve Almanya ic pazarında satılan modeli.
    Cok doluyum arkadaslar kusura bakmayın iyice yoruldum su araba mevzundan da bakmayın iste...
    Jazz deriz hatun begenmez sanki sevip koynumuza alcaz arabayı..Kia deriz ikinci elden masallar..
    Alla alla ya!

Bende senin konumundayım. Ben ocakta alacağım yüzde 90 rio 1.4 natty. İnsanlar nedense yok polo al satamazsın Güney kore aracına okadar para verilmez .Yok dizel alma beygiri düşük fln filan o zaman para verin bmw alayim ...dedim sonunda bi gidin başından...Bu paraya böyle dolu güvenli araç yok.Kardeş arabaya sen bineceksin canım neyi istiyorsa onu alacaksın içine sineni...Başkasının dendiğini yapıp pişman olacağına kendi kararımla pişman ol boşver insanları...

• quote:

Orijinalden alıntı: xmms

quote:

Orijinalden alıntı: Sithas

Abi kafayı yiycem..
    ULAN SAHTEKARLAR!..
    Alla alla ya!

Bende senin konumundayım. Ben ocakta alacağım yüzde 90 rio 1.4 natty. İnsanlar nedense yok polo al satamazsın Güney kore aracına okadar para verilmez .Yok dizel alma beygiri düşük fln filan o zaman para verin bmw alayim ...dedim sonunda bi gidin başından...Bu paraya böyle dolu güvenli araç yok.Kardeş arabaya sen bineceksin canım neyi istiyorsa onu alacaksın içine sineni...Başkasının dendiğini yapıp pişman olacağına kendi kararımla pişman ol boşver insanları...

Alıntıları Göster
    2007 crdi HB Buz mavisi Ex Adv. arabam var 9.000 km de almıstım 4 sene önce şu an 93.500 kmde galerici arkadaşlarım var satman lazım diyorlar şu an en güzel paraya satarsın diyorlar bu zamana kadar bakımdan baska masrafım olmadı . satsam ne alacagım ki . satmak içimden gelmiyor hazır vergi dilimi de düşmüş hala sıfır ayarında .. su an sıfır araç alsam vergisi olsun bakımları olsun daha masraflı 24bin lira veren oldu güzel fiyat ama sanırım satmayacagım gönül bagladım arabaya resmen :)) türkiyede 90000 km arac ile 120.000 km dizel araç arasında 2 bin 3 bin fiyat farkı oluyor ama sonucta alacagım arabada 2. el olacagı icin değmez bence haksızmıyım arkadaşlar :S

• quote:

Orijinalden alıntı: ketcap98

2007 crdi HB Buz mavisi Ex Adv. arabam var 9.000 km de almıstım 4 sene önce şu an 93.500 kmde galerici arkadaşlarım var satman lazım diyorlar şu an en güzel paraya satarsın diyorlar bu zamana kadar bakımdan baska masrafım olmadı . satsam ne alacagım ki . satmak içimden gelmiyor hazır vergi dilimi de düşmüş hala sıfır ayarında .. su an sıfır araç alsam vergisi olsun bakımları olsun daha masraflı 24bin lira veren oldu güzel fiyat ama sanırım satmayacagım gönül bagladım arabaya resmen :)) türkiyede 90000 km arac ile 120.000 km dizel araç arasında 2 bin 3 bin fiyat farkı oluyor ama sonucta alacagım arabada 2. el olacagı icin değmez bence haksızmıyım arkadaşlar :S

Alıntıları Göster
    siz aldırmayın köhne laflara... bizim millet arabadan ne anlar ? eski tas eski hamam varsa yoksa ford-vw , geçiniz. al rio yu bak keyfine. son derece sağlamdır hiç üzmez. önceki aracım 2007 rio dizel comforttu. araç köpek gibi gidiyordu tabiri caizse , o zamanlar alma KIA ne ki diyenler vardı çevremde bi dünya. şimdi birinden fıss çıkmıyor.. KIA çok iyi konumlara gelmiştir. Sonraki aracım da KIA Ceed Motion dizeldi çok iyi bir araçtı ev aldığımız için sattım.. şimdi de KIA Picanto 1.1 benzinli kullanıyorum. Vallahi çok memnunum. Bunu satıp sedan araç diye Yeni Aveo 1.4lt benzinli alasım var. Rio nun sedanı güzel ama benim bütçemin üzerinde. Max 27bin tl bütçem var.

KIA sizi hiç üzmez. Ha o satamazsın diyenlere kapak ; her iki KIA mı da 2 haftada istediğim rakama sattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TatanQa

siz aldırmayın köhne laflara... bizim millet arabadan ne anlar ? eski tas eski hamam varsa yoksa ford-vw , geçiniz. al rio yu bak keyfine. son derece sağlamdır hiç üzmez. önceki aracım 2007 rio dizel comforttu. araç köpek gibi gidiyordu tabiri caizse , o zamanlar alma KIA ne ki diyenler vardı çevremde bi dünya. şimdi birinden fıss çıkmıyor.. KIA çok iyi konumlara gelmiştir. Sonraki aracım da KIA Ceed Motion dizeldi çok iyi bir araçtı ev aldığımız için sattım.. şimdi de KIA Picanto 1.1 benzinli kullanıyorum. Vallahi çok memnunum. Bunu satıp sedan araç diye Yeni Aveo 1.4lt benzinli alasım var. Rio nun sedanı güzel ama benim bütçemin üzerinde. Max 27bin tl bütçem var.

KIA sizi hiç üzmez. Ha o satamazsın diyenlere kapak ; her iki KIA mı da 2 haftada istediğim rakama sattım.

Alıntıları Göster
    abiler servis haricinde accentle uyumlu olmayan parçalar dışarda bulunabiliyormu? mesela far, tampon??

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

abiler servis haricinde accentle uyumlu olmayan parçalar dışarda bulunabiliyormu? mesela far, tampon??

Alıntıları Göster
    herkese merhaba, iki hafta önce rio natty 1.4 crdi aldım ve bu benim ilk arabam. benzer hikayeler bana da anlatıldı yok ikinci el satışı kötü, kore arabası falan boşversene araç kendi segmentinde süper bir araç. güveniliği 10 numara iki hava yastığı bir de abs ile poloya 40.000 tl istiyorlar ve araç ..ıç kadar. neredeyse aynı fiyata rio aldım abs, esp, çekiş kontrol, yokuş kalkış desteği, 6 hava yastığı. poloylay karşılaştırılmaz bile. motor 1500 devire kadar cansız 2000 devire yanaştımı 220 nm'lik torku sonuna kadar hissediyorusun aracın önü şaha kalkıyor. bildiğim kadarıyla servis masrafları başta vw olmak üzere pek çok markadan daha uygun. rio hakkında kafasında soru işaretleri olan arkadaşlara şunları söyleyebilirim, iç mekan segmentine göre oldukça geniş (özellikle arka koltuk ve diz mesafesi), yol tutuş fazlasıyla tatmin edici birkaç defa denemesini yaptım esp hakkını veriyor, motor sesi neredeyse yok, içeriye yol sesi alma konusunda pek çok c segmenti otomobili geçer kısaca sessiz bir araç, olumsuz diyebileceğim tek yönü arka görüş açısı yetersiz ki bu segmentte pek çok araç için geçerli bir durum bu, hediye olarak arka park sensörü takıldığı için bu handikaptan da kurtuldum. fiyat/performans olarak kısaca segmentinin en iyi otomobillerinden bir tanesi. uzun yol testlerinde (10.000 km. her türlü hava ve yol şartlarında) ne elektronik ne de mekanik problem çıkarmış bir araç. rio hakkında aklında soru işareti olanlara duyurulur.

• merhaba dostlar
    ex trend ile gsl trend arası ne farklar vardır ??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

merhaba dostlar
    ex trend ile gsl trend arası ne farklar vardır ??
    Merhaba Arkadaşlar,

Ben Kia Rio 1.4 EX comfort 2006 Model araç aldım. Aldıgım Fiyat: 16750. Benzin/LPG'lidir. 140 Binde..

Sizce nasıl..

Ayrıca 2006 model araçların özelliklerini nerede ulaşabilirim yardımcı olabiliecek varmı? Abs,hava yastığı vb.. tarz şeyler..
  • 2013 kia rio benzinli veya dizel düşünüyorum alınır mi siz ce ikinci el alicam 35_38 arası değişiyor fiyatlar

• quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

2013 kia rio benzinli veya dizel düşünüyorum alınır mi siz ce ikinci el alicam 35_38 arası değişiyor fiyatlar

alınır. Ben 2013 model sıfır almıştım 1.25 fancy. Eylülden beri kullanıyorum memnunum. Dizel düşünüyorsanız çok sessiz bir motoru var. Tavsiye ederim sorunuz varsa cevaplarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

2013 kia rio benzinli veya dizel düşünüyorum alınır mi siz ce ikinci el alicam 35_38 arası değişiyor fiyatlar

alınır. Ben 2013 model sıfır almıştım 1.25 fancy. Eylülden beri kullanıyorum memnunum. Dizel düşünüyorsanız çok sessiz bir motoru var. Tavsiye ederim sorunuz varsa cevaplarım.

İlk kez araba almayı planlıyorum çok fazla tecrübeli değilim araba konusunda ama bi kaç bişey sormak isterim

1.25 motor yakıt tüketimi nasıl acaba 100 km de kaç lt yakar?

Servis fiyatları nasıl servisi sıkıntılı mı ?

Benim için araba güvenliği çok önemli rio yu güvenlik donanımı yüksek olduğu için düşünüyorum yol tutuş duruş kalkış nasıldır kullanımda güven veriyor mu?

Başka öneriniz olur mu rio yu tavsiye edersiniz teşekürler ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

İlk kez araba almayı planlıyorum çok fazla tecrübeli değilim araba konusunda ama bi kaç bişey sormak isterim

1.25 motor yakıt tüketimi nasıl acaba 100 km de kaç lt yakar?

Servis fiyatları nasıl servisi sıkıntılı mı ?

Benim için araba güvenliği çok önemli rio yu güvenlik donanımı yüksek olduğu için düşünüyorum yol tutuş duruş kalkış nasıldır kullanımda güven veriyor mu?

Başka öneriniz olur mu rio yu tavsiye edersiniz teşekürler ..

aracım 1700 km de şehir için 6.5-6.9 arası ortalamam var. Ama bu aralar 6.5 litreninde altına dusecegimi düşünüyorum. Güvenlik donanımı olarak üst düzey bir araç. 6 hava yastığı esp denge yönetim sistemi yokuş kalkış gibi güvenlik donanımlari mevcut. Aracın yol tutuşu iyi. Yüksek hızda bir sıkıntı yaşamadım. Yol tutuşu çok çok iyi. Bende esp hiç devreye girmedi. Ama devreye girseydi eminim ki yolda tutardı. Daha önce 1.5 sene yeni i20 kullandım. Kardeş markalar olmasına rağmen aralarında her yönden çok fark var. Rio yu almadan önce fiesta ya baktım arka taraf çok far geldi. Clio icon için anlaştım aracı ayırttım ertesi gün almak için. Akşamına internette geniş bir araştırma yaptim yorumlara bakarak vazgeçtim. Ertesi gün kia ya gittim rio yu test sürüşü yapmadan alıp çıktım. Beni şu ana kadar hiç yanıltmadı. Kalkışta araç bayılmıyor. Vites geçişleri çok net. Açıkçası ben tavsiye ederim. Bu forumda da birkaç arkadaş Benim tavsiyelerimle bu aracı aldılar. Rio Forumu çok hareketli değildir ben bunun sebebini araçta kronik bir sorunun olmamasına bağlıyorum. Bir sorun sıkıntı olsa sayfalar dolar taşardı. Alan sadece aldım diyor yani böyle bir araç rio.

• enzomaresca E kullanıcısına yanıt
    daha bakıma girmedim ama 300-450 tl arası bir rakam herhalde yıllık bakım. Benim buradaki servis çok ilgili ve bilgili. Heryer aynı mi bilemem. Park sensörü taktırmak için uğramıştım ama acelem olduğundan vaktim yok demiştim. Siz merak etmeyin Aracınızı istediğiniz yerden alırız istediğiniz yere bırakırız demişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 22 Mart 2014; 18:48:50 >
  • quote:

daha bakıma girmedim ama 300-450 tl arası bir rakam herhalde yıllık bakım. Benim buradaki servis çok ilgili ve bilgili. Heryer aynı mi bilemem. Park sensörü taktırmak için uğramıştım ama acelem olduğundan vaktim yok demiştim. Siz merak etmeyin Aracınızı istediğiniz yerden alırız istediğiniz yere bırakırız demişlerdi.
    Arkadaşlar
    yakın arkadaşım kio rio aracını satıyor
    Forum uyesi ama cok fazla girmiyor bana rica etti.

2011 Kia rio trend - Renk gri
    40.000 km 4 lastik ve jantları yeni değiştirdi Agus 2013
    Brc tüp takılı (km'de 25-30 kuruş arası yakıyor)
    Hiç kazası boyası yok.Fiyat 25.000 düşünüyor

ilgilenen varsa PM atsın gsm vereyim
    Arac İst PENDiK te
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Arkadaşlar
    yakın arkadaşım kio rio aracını satıyor
    Forum uyesi ama cok fazla girmiyor bana rica etti.

2011 Kia rio trend - Renk gri
    40.000 km 4 lastik ve jantları yeni değiştirdi Agus 2013
    Brc tüp takılı (km'de 25-30 kuruş arası yakıyor)
    Hiç kazası boyası yok.Fiyat 25.000 düşünüyor

ilgilenen varsa PM atsın gsm vereyim
    Arac İst PENDiK te

Alıntıları Göster
    Alınık 2006 Üstü Rio satmak isteyen arkadaşlar lütfen özelden mesaj atsınlar.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.