|
Bildirim
Bu kadar para harcayıp böylesine berbat bir dizi nasıl yapilabiliyor ya. Bi de adını yüzüklerin efendisi koymuşlar delircem en ufak alakası yok
|
60 milyar saniye yazsalar kulağa daha fazla gelebilirdi
|
Dizideki en büyük eksik, LOTR de hissedilen Orta Dünya nın büyük coğrafyası ve kalabalık orduları burada hiç hissedilmiyor... Bu diziyi sanki toplamda 300 kişi ile çekip, 10 karakter arasında git-gelli aksiyonlu 3. sınıf frp çekmişler gibi duruyor.
Birde arkadaş ben bıktım bu Elflerin tiplerini çeşitlendirmelerinden. Bizim bildiğimiz elfler, güzel yüzlü (erkekleri bile) beyaz tenli uzun boylu tipler olur. Buradaki elfler maşallah her çeşit, bi Mardinli Elf yok, zencisi bile var. Ve genel olarak seçilen elf tipleri (yan figüranlar) rezalet. |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahir40 -- 6 Ekim 2024; 19:38:09 > |
|
|
|
|
|
|
|
Hayır berbat. Görsel efektler güzel bir tek. Tolkien evreniyle alakası olmayan kişilere belki güzel gelebilir ama kitapları okumuş ve filmleri izlemiş biri için bu dizi resmen bir hakaret. Neresinden tutsan elinde kalıyor, bir olay bütünlüğü yok önemli mihenk taşı dediğimiz konular üstünkörü geçiştirilmiş, kimin naptığı belli değil, celebrimbor gibi bir karakteri zavallı adam haline getirmişler, Galadriel hakkında zaten konuşmak bile istemiyorum tam bir facia, statüsü ismi cismi belirsiz bir zenci elf, yönetici elflerin yanında fikir belirtiyor, racon kesiyor senin bir kere ne işin var o konseyde. Balrog ortaya çıkmış ve cücelerin kralını öldürmüş olaydan hemen sonra kadın cüce lisa hayır kimseye haber veremeyiz çok borcumuz var gibi laflar etmesini sayayım ... Elon Musk'ın da twitinde yazdığı gibi Tolkien mezarında ters dönüyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_KniGHT_ -- 7 Ekim 2024; 11:54:8 > |
|
|
|
|