Şimdi Ara

Rings of Power/Güç Yüzükleri ikinci sezon tamamlandı, izlenme rakamları belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rings of Power/Güç Yüzükleri ikinci sezon tamamlandı, izlenme rakamları belli oldu
    Prime Video platformunun en büyük yatırımı olarak gösterilen Güç Yüzükleri dizisinin ikinci sezonu da tamamlandı. İlk sezondan yaklaşık 2 yıl sonra yayınlanan ikinci sezonun izlenme rakamları da açıklandı.

Güç Yüzükleri ikinci sezon rakamları

Amazon tarafından sağlanan bilgilere göre Güç Yüzükleri ikinci sezonu bugüne kadar 55 milyon izleyiciye ulaştı. İlk 11 gün için 40 milyon rakamı düşünüldüğünde 23 günlük süre zarfında 15 milyon izleyici daha kazandığı anlaşılıyor. Nielsen raporuna göre ise 1 milyar dakikalık izleme rakamı elde edildi. 

Ayrıca Bkz.Rings of Power/Güç Yüzükleri ikinci sezon ilk üç bölümüyle yayında

İlk sezona baktığımızda ise birinci günde 25 milyon izleyici, bugüne kadar 155 milyon izleyici, Nielsen dönem raporuna göre de 1.3 milyar dakika izleme rakamı karşımıza çıkıyor. Bu anlamda ikinci sezon oldukça sönük geçti denebilir. 

Kaynak:https://variety.com/2024/tv/news/the-rings-of-power-season-2-ratings-viewers-1236139568/
    Kaynak:https://deadline.com/2024/10/lotr-rings-of-power-viewership-update-amazon-1236105939/

• Dizideki en büyük eksik, LOTR de hissedilen Orta Dünya nın büyük coğrafyası ve kalabalık orduları burada hiç hissedilmiyor... Bu diziyi sanki toplamda 300 kişi ile çekip, 10 karakter arasında git-gelli aksiyonlu 3. sınıf frp çekmişler gibi duruyor.
    Birde arkadaş ben bıktım bu Elflerin tiplerini çeşitlendirmelerinden. Bizim bildiğimiz elfler, güzel yüzlü (erkekleri bile) beyaz tenli uzun boylu tipler olur. Buradaki elfler maşallah her çeşit, bi Mardinli Elf yok, zencisi bile var. Ve genel olarak seçilen elf tipleri (yan figüranlar) rezalet.
  • 60 milyar saniye yazsalar kulağa daha fazla gelebilirdi
  • 1.300.000.000 dakika izlenme / 150.000.000 izleyici= 8 dakika 40 saniye ediyor, yani 8 bölüm başına 1 dakka 5 saniye

2. sezon daha kötü
  • 3. sezon gelir mi acep.
  • her bölümün ortalama süresinin 1 saat (60 dakika) olduğunu varsayarsak

1.Toplam izleme süresi: 1 milyar dakika

2.Toplam bölüm sayısı: 8 bölüm

3.Her bölümün ortalama süresi: 60 dakika

Önce, her bir bölümün toplam izlenme süresini hesaplayalım:

1.1 milyar dakika ÷ 8 bölüm = 125 milyon dakika/bölüm

Sonra, bir bölümü tam izleyen izleyici sayısını bulalım:

. 125 milyon dakika ÷ 60 dakika (her izleyici için) = 2.083.333 izleyici/bölüm

Bu durumda, her bölümü izleyen ortalama izleyici sayısı yaklaşık 2.08 milyon kişi olur.

Not: ChatGPT ile yapıldı.
  • Amazon tarafından sağlanan bilgilere güven kalmadı. İmdb manipülasyonları herkesin gözü önünde yapıldı.

Umarım beş sezon değil on sezon çekerler de batarlar.
  • Şu diziyi sosyal güzellemelerin ayyuka çıktığı şu dönemde değil de, on sene önce falan yapsalardı kim bilir nasıl efsane bir şey çıkardı diye düşünmeden edemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 milyar dolarlık bütçe ile nasıl senaryosu rezalet, kurgusu saçma bir dizi yapılabilir? Muşamba zırh, hafızası silinmiş gandalfla bu kadar olur. Her ırka zencileri doldurmuşlar, elf gibi tek karakter negrolas olmuş. Kaç bin yaşında Galadriel'i atarlı ergen yapmışlar. Bu diziyi yapanların hiçbiri Silmarillionu okumamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahir40 -- 6 Ekim 2024; 19:38:09 >
  • Bu kadar para harcayıp böylesine berbat bir dizi nasıl yapilabiliyor ya. Bi de adını yüzüklerin efendisi koymuşlar delircem en ufak alakası yok
  • tahir40 kullanıcısına yanıt
    Boş yapmayın on numara dizi
  • DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    İzlediğim en iyi dizilerden biri boş yapmayın
  • Flag SHİP Killer kullanıcısına yanıt
    Boş yapmayın türü çocukça söylemler yerine meramınızı daha güzel ifade eden ve anlamlı cümleler kurabilirsiniz.
    Diziye gelirsek, görsellik dışında berbat bir yapım, senaryo, kurgu, cast seçimi ve oyunculuklar 1-2 oyuncu haricinde çok başarısız maalesef.
  • DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    Dizi kitaba uymuyor olabilir, bazı karakter seçimlerini ben de beğenmedim ama berabat değil, genel bakıldığında 10/6 denebilir
  • rehber_ R kullanıcısına yanıt
    izleme süresi her bölümün ortalamasına bölmek diziyi daha başarılı gösteri. her bölüm izleme sayısı yavaşça düşüyor aslında.
    2.sezon ilk bölüm 250milyon dakika izleniyor, 2.böl 200, 150 100 diye düşüyor, insanlar bırakıyor izlemeyi.
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    Amazon Studios ile ortak yapımcılar JD Payne ve Patrick McKay arasındaki anlaşma yapıldığında, yapımı beş sezon planladıkları doğrulandı.

"Beş sezon için altyapı inşa ediyoruz. Küçük bir şehir inşa ediyoruz. Her zaman doğru olanı elde etmek için harcamamız gerekeni harcayacaktık," dedi Amazon Studios başkanı Jennifer Salke yakın zamanda Variety'ye.
  • korozyon kullanıcısına yanıt

Hayır berbat. Görsel efektler güzel bir tek. Tolkien evreniyle alakası olmayan kişilere belki güzel gelebilir ama kitapları okumuş ve filmleri izlemiş biri için bu dizi resmen bir hakaret. Neresinden tutsan elinde kalıyor, bir olay bütünlüğü yok önemli mihenk taşı dediğimiz konular üstünkörü geçiştirilmiş, kimin naptığı belli değil, celebrimbor gibi bir karakteri zavallı adam haline getirmişler, Galadriel hakkında zaten konuşmak bile istemiyorum tam bir facia, statüsü ismi cismi belirsiz bir zenci elf, yönetici elflerin yanında fikir belirtiyor, racon kesiyor senin bir kere ne işin var o konseyde. Balrog ortaya çıkmış ve cücelerin kralını öldürmüş olaydan hemen sonra kadın cüce lisa hayır kimseye haber veremeyiz çok borcumuz var gibi laflar etmesini sayayım ... Elon Musk'ın da twitinde yazdığı gibi Tolkien mezarında ters dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_KniGHT_ -- 7 Ekim 2024; 11:54:8 >
  • Galadriel rölünü Emily Blunt oynasa çok farklı olurdu.
  • Org ların efendi babalarının öldürülmesi süreci dizideki en hoşuma giden kısımdı. Genel olarak 6.5/10 puan veriyorum.
  • Evreni için bile izlenir. Ben beğeniyorum :)
  • Yani diziyi karalamakta değil aşağılamak yerine ben Orta Dünyadan böylesine büyük bir projeyi görmek mutluluk verici. En önemlisi ise Lordum Sauronu 2.Sezon İlk bölümün ilk dakkasında gerçek suretini gördüğümde olduğum yerden ayağa kalkıp selamımı verdim umarım sizde öyle yapmışsınızdır! :) Diziyi izlemeden eleştirileri gördüm ve önyargılı izlememek için kendimi hazırlayıp izledim. CGI Çok iyi ilk sezona nazaran herşey çok daha iyi olmuş. Lordum SAURON ve hizmetkarlarına selam olsun. Daha fazla güç ve gövde gösterisi görmekle beraber savaş sahneleri Orjinal üçlemeye nazaran vasat kalıyor malesef. Şarkılar böyle biraz o atmosfere uygun değil. Daha epik sahneler daha olabilir. Ellerinde çok iyi bir bilgisayar ekipleri var efectler muhteşem ilk sezondada bu böyleydi. Fakat çok gerçekçi yapayım derken savaş sahnelerinde nifüsu az tutmuşlar. Neyseki ilk sezondaki pandemiden dolayı gerçide az değil. Yine fazla ama yetersiz. 3. Sezonda Daha fazla karanlık daha kudretli daha ihtişamlı bir SAURON görmek isterim. Morgoth'un selefi Lordum Sauron ve hizmetkarlarına selam olsun .. :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.