Şimdi Ara

Rijkaard: 'Transfer daha bitmedi'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Teknik direktör Rijkaard, transferi kapatmadıklarını açıkladı. Sağ beke mutlaka bir oyuncu istediği bilinen Hollandalı hoca, GS TV'ye yaptığı açıklamada, "Transferi kapattık diyemem. Bizim için uygun bir oyuncu olursa neden almayalım" dedi.

fotomac

Siz mi öğreticeksiniz bize sevinmeyi ?

• Başkan diyor "transferi kapadık, izlediğimiz bir kaç genç yetenek var..onlarda olursa.."

Rijkaard diyor " transferi kapattık diyemem, uygun oyuncu olursa neden olmasın (maliyeti bonservis dahil nerden bakarsan bak en az 3-4 milyonu bulur)..

hadi çık işin içinden.. bu yönetim ile teknik kadro uyuşmazlığı bakalım nerelere kadar gidecek..

GÖZLERİM ARAR OLDU.. 10' NU !..
  • Adnan bitti diyor Rijkaard çalışmalar devam ediyor diyor Haldun havalimanında 1-2 transfer olcak diyor harbi çık işin içinden

Mevki saptaması var mı öncelikli olarak?
    Benim felsefem bu tür konuları basınla paylaşmamam üzerinedir. Bu konuyu paylaşmak yersiz çünkü oyuncularımın çalısması çok iyi. Bu tür konular takımın içinde kalması gereken konular.

Avea kamp günlüğü röpörtajından. Ben umutluyum ya. Bu defansla sıkıntı çekeriz benden söylemesi. Kaliteli bir stoper transferi şart. Gökhan-Servet ikisi de çok benzer oyuncular, yavaş oyuncular. Zaten 4-3-3 oyarsak kontra atağa açık bir takım olacağız. Servet-Yabancı iyi ve hızlı bir stoper oynarsa göbekte harika olur.
    Vitor Pereira Takip Konusu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.