Şimdi Ara

Rijkaard özeleştiri yaptı !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Barcelona’daki dostlarına samimi itiraflarda bulunurken adeta içini döktü.

Büyükşehir maçından sonra başarısızlığı bir kişi veya gruba fatura etmenin yanlış olacağını belirterek kadrosunun yetersiz olduğunu söyleyen Hollandalı hoca, özeleştiri yaptı.

Türk futbolunun aşırı fizik güce dayandığına dikkat çeken tecrübeli teknik adam, buna karşılık agresif, felsefesi olan bir takım ortaya çıkarma konusunda başarılı olamadığını söyledi.

Sezon boyunca agresif, tam sahada prese dayalı hücum futbolu oynayan bir takım oluşturmaya çalıştığını kaydeden Rijkaard, elindeki kadronun bu düşünceyi hayata geçirmeye yetmediğini dile getirdi.

Galatasaray’ın sahanın tamamında baskı uygulamayı başardığı zaman daha güçlü olduğunun altını çizen deneyimli çalıştırıcı, “Atağa kalkarken, savunma yaparken takım halinde hareket etmemiz gerektiğini oyuncularıma söyledim. Bireysellikten kaçınırsak başarıyı kolay yakalayacağımızı ifade ettim. Bunu birçok maçta yaptık, ama baskı hissettiğimiz maçlarda zorlandık” ifadelerini kullandı.

Frank Rijkaard, Galatasaray’ı bırakması için teklifler aldığını da bildirdi.

Türkiye’den ayrılması için kulübün onay vermesi gerektiğini vurgulayan Hollandalı hoca, yönetim istediği sürece iki senelik sözleşmesine sadık kalacağını söyledi.

04.05.2010
    Kaynak : Milliyet

• Samimi dostlar ve milliyet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naughtyozi

Rijkaard özeleştiri yaptı!
    Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Barcelona’daki dostlarına samimi itiraflarda bulunurken adeta içini döktü.

Büyükşehir maçından sonra başarısızlığı bir kişi veya gruba fatura etmenin yanlış olacağını belirterek kadrosunun yetersiz olduğunu söyleyen Hollandalı hoca, özeleştiri yaptı.

Türk futbolunun aşırı fizik güce dayandığına dikkat çeken tecrübeli teknik adam, buna karşılık agresif, felsefesi olan bir takım ortaya çıkarma konusunda başarılı olamadığını söyledi.

Sezon boyunca agresif, tam sahada prese dayalı hücum futbolu oynayan bir takım oluşturmaya çalıştığını kaydeden Rijkaard, elindeki kadronun bu düşünceyi hayata geçirmeye yetmediğini dile getirdi.

Galatasaray’ın sahanın tamamında baskı uygulamayı başardığı zaman daha güçlü olduğunun altını çizen deneyimli çalıştırıcı, “Atağa kalkarken, savunma yaparken takım halinde hareket etmemiz gerektiğini oyuncularıma söyledim. Bireysellikten kaçınırsak başarıyı kolay yakalayacağımızı ifade ettim. Bunu birçok maçta yaptık, ama baskı hissettiğimiz maçlarda zorlandık” ifadelerini kullandı.

Frank Rijkaard, Galatasaray’ı bırakması için teklifler aldığını da bildirdi.

Türkiye’den ayrılması için kulübün onay vermesi gerektiğini vurgulayan Hollandalı hoca, yönetim istediği sürece iki senelik sözleşmesine sadık kalacağını söyledi.

04.05.2010
    Kaynak : Milliyet

Teklifler yağdığı için iki sene boş kalıp Gsyi tercih etti heralde. Kadro yetersizmiş, Sana verilen kadro Trnin en iyi kadrosuydu.. Neyse biatçılar çok oldukça birsene daha devam eder...

• Frank Rijkaard, Galatasaray’ı bırakması için teklifler aldığını da bildirdi.

koptum yav .

Abramovic arıyor

-alo rijkaard gel bırak şu Galatasaray'ı yıpranıyorsun burada sana muhasebede iş ayarladık

-alo rijkaard gel bırak şu sigarayı sağlık elden gidiyor.

-alo rijkaard gel bırak şu alkolü vs. vs. vs.

Galatasaray'ı bırakmak nedir yav sanki adamı kurtarmaya çalışıyorlar gibi yazmışlar :)
  • inanın daha iyi teklif alsa bırakırdı..
  • sunu anlamıyor ınsan bunları sıkı dostlarımı mıllıyetı arayarak gel bak bız sıkı dostuz bunları dedı bende sana dıım demıs acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: naughtyozi

sunu anlamıyor ınsan bunları sıkı dostlarımı mıllıyetı arayarak gel bak bız sıkı dostuz bunları dedı bende sana dıım demıs acaba?

aynısını yazacaktım

rijkaard aramış ben barcelonadaki dostlarıma içimi döktüm alın bunları yazın demiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mancini Ayrılık Kararı Aldı...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • %70'i yalandır.
  • Haber bana inandırıcı geldi ama bazı yerleri her zaman olduğu gibi sanırım çarpıtmış Milliyet.

Özellikle,Galatasaray'dan ayrılmam için teklifler var tarzı cümle söylemiş olamaz,teklifler var demiştir.

Kulübüm istedikçe görevimin başında olacağım demiştir.

Öncelikle şunu bilmeliyiz:bu adam buraya başarısız olmaya gelmedi,aksine başarılı olup,Barcelona başarısı tesadüf,o başarılı olmadı sistem başarılı oldu diyenleri mors etme peşinde.

Kendisi,Galatasaray'da çalışarak,Galatasaray'ı başarılı yaparak kendisini kanıtlama peşindedir.Çünkü Barcelonadaki sistemi onun değil,Barcelona teknik ekibinin kurduğunu söyleyen
    tek sizler değilsiniz,dünyada başka söyleyenler de var.Rijkaar kendini kanıtlamak istiyor,ve galatasaray'da başarılı olmak istiyor.Bu sene başarılı olmayı kafasına koymuş durumda
    ve bunun da şu kadro ile olacağına inanmıyor ve haklı da.Alex'i izleyerek kendi kadromuzu ele alalım biraz da.Gökhan Gönül'ü göz önüne getirelim.

Türkiye'nin en iyi kadrosu bizde diyenlere sadece gülümsüyorum,yıllardır orta yapmasını becerememiş futbolcularla devam etmeye çalışıyoruz.

Rakibi 3 e 1 yakalamışız,futbolcumuz o kadar boşta adamımız varken topu açık açık rakibe pas olarak veriyor,ve aynı görüntüler sık sık oluyor.Ya birileri Rijkaardla dalga geçiyor,yada futbolcularımız espiri yapıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.