Şimdi Ara

Rıdvan Dilmen'den Trabzonspor gafı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa kupalarında mücadele eden temsilcilerimizden bahseden Dilmen "Avrupa'da oynayan tek takımımız Beşiktaş kaldı" ifadesini kullandı. Dilmen, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden ve grupta lider durumda bulunan Trabzonspor’dan bahsetmedi.

İlerleyen dakikalarda da bu hatasını düzeltmeyen Rıdvan Dilmen, sosyal medyada Trabzonspor taraftarlarından tepki aldı.

Dilmen hakkında yapılan yorumlardan bazıları şu şekilde;

-Rıdvan’a göre BJK dışında Avrupa Kupaları'nda oynayan Türk takımı yokmuş. Şampiyonlar Liginde Inter'i yenen, Lille'den puan alan Trabzonspor gözüne girsin.

-Rıdvan, Avrupa'da olmayan Trabzonspor'un CSKA ile oynayacağı hazırlık maçını yorumlasın.

-Rıdvan Dilmen belli ki çok içerlemiş, Trabzonspor'un ŞL'ye gitmesini. Kim ney? Tarafsız yorumcu mu? Rıdvan mı? ...

-Rıdvan Dilmen'i de Avni Aker'de oynayacağımız bir CL maçına davet edelim. Malum, adam cahil. Trabzonspor'un CL'de olduğundan haberi yok.

-Rıdvan Dilmen: Beşiktaş dışında Avrupa kupalarında mücadele eden takımımız yok! Trabzonspor'u unuttu mu yoksa bilerek mi yaptı

-Beşiktaş’ın dışında Avrupa Kupası oynayan takımımız yok diyen Rıdvan Dilmen, Trabzonspor Asya Kupası mı oynuyor?

-Rıdvan Dilmen Star TV'nin haftalık yayın programına baksın, haftaya Salı Papatyam değil CSKA-Trabzonspor maçı var

• bence "takımımız" kelimesini sosyal medyadaki Trabzonlu taraftarlar çözememiş
  • Şaşırmış işte
    üstüne gidilecek şey değil bence.
  • Rıdvan'ın unuttuğunu düşünüyorum. Burak da mesela Trabzon'un oyuncusu ama onu ne kadar çok övüyor. Bence Rıdvan, sırf fenerin şampiyonlar liginden atılıp, yerine Trabzon'un gitmesinden ötürü bunları diyecek biri değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

bence rıdvan gibilerini kaaleye alarak onlara prim veriyoruz akşam iyi güldürdü beni gökan gönüle avrupada 3. en iyi bek diyerek futbol bilgisini ortaya koymuş bir insandır rıdvan dilmen yada şike davasında kankisiylen beraber başbakana dilenen ve kapı dışarı edilen önemli bir ahlak timsalidir rıdvan dilmen.

kaleci değil zaten Rıdvan.Kaleye almanız tabi ki saçma olur.

Evet sayın seyirciler gün geçmiyor ki bu müthiş espirilere maruz kalmayalım...
  • benim içinde Rıdvan'ın söyleminde bir sıkıntı yok.
    Avrupa kupalarında hak ederek oynayan tek takımımız Bjk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurna

benim içinde Rıdvan'ın söyleminde bir sıkıntı yok.

ama resmi belgeler için bir sıkıntı var.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ali Kuçik Göztepe'de
    13 yıl önce açıldı
    SERGEN ŞEKERSPOR'DA
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "Hakederek"... Bu sözü son zamanlarda çok telaffuz ediyor fenerli arkadaşlar.. Siz gitseydiniz hakederek mi gitmiş olacaktınız sayın fenerli arkadaşlar.. Adamlar sizi almadılar, kabul etmediler Avrupa'ya.. Hakeden birini aldılar kendi yorumlarınca... Platini geldi, dosyayı inceledi ve dedi ki bu takımı almıyoruz... Nokta... Almayadabilirlerdi bizi ama aldılar.. Bizden nefret etmenize mahal olacak ne var anlamış değilim.. Adamlar TS gelsin dedi biz de gittik.. He şöyle derseniz; "Sizin şike yapmanıza mahal olacak şekilde futbol oynayıp 82 puan aldık ve siz de ancak futbol dışı yollara başvurarak bu puanı elde edebildiniz" Doğru o zaman biz suçluyuz evet.. O yaptığımız işe karşı bizden nefret ediyorsanız edin sıkıntı yok... Ama artık sıktınız gerçekten, her yerde kan, kin kusuyorsunuz.. Yeter artık...
  • quote:

beşiktaş size göre şike yapmadı o zaman ?
  • kamuoyuna duyrulur:

Türkiye – Azerbaycan Milli maçı sonrası NTV kanalında yorum yapan eski Fenerbahçeli futbolcu Rıdvan Dilmen, Türkiye’nin Avrupa’da mücadele eden tek takımı olarak Beşiktaş’ın kaldığını söyleyerek camiamızdan büyük tepkiler yükselmesine neden olmuştur.

Rıdvan Dilmen'in bu hatasının gaf mı yoksa haddini aşmak mı olduğu dileyeceği özrün ardından ortaya çıkacaktır.

Elbette Trabzonspor Kulübü’nün varlığı ve büyüklüğü Rıdvan ya da onun gibilerin yaptığı yorumlarla verilmiş bir paye değil, Türk futboluna vurulan damgayla ispatlanmış, değiştirilemeyecek bir gerçektir.

Milli maç seviyesindeki müsabakanın ardından yorum yapan birinin kendi düşüncesi ve hissiyatı ne olursa olsun, gerçekleri gizlemeye çalışması, en azından içinde bulunduğu kurumun güvenilirliği açısından da büyük bir handikaptır.

Bu vesileyle Rıdvan Dilmen’i söylemi nedeniyle kınıyor, tüm Türkiye’nin önünde özrünü bekliyor, bahse konu televizyon kuruluşunun sorumlularını da göreve davet ediyoruz.

http://www.trabzonspor.org.tr

• Biraz sakin Beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: soho

quote:

bjk ve fb şike falan yapmadı özellikle ben bile yaparım ama tayfur havutçu yapmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

quote:

quote:

bjk ve fb şike falan yapmadı özellikle ben bile yaparım ama tayfur havutçu yapmaz

bjk'tan kişi örneği vermişsin teşekkürler, ama fb'den örnek vermemişsin..
    "ben şike yaparım ama aziz yıldırım yapmaz" da diyebiliyorsan sorun yok..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

quote:

quote:

bjk'tan kişi örneği vermişsin teşekkürler, ama fb'den örnek vermemişsin..
    "ben şike yaparım ama aziz yıldırım yapmaz" da diyebiliyorsan sorun yok..

en çok tayfur havutçu'dan emin olduğum için ve arkadaş ta Avrupa kupalarında hak ederek oynayan tek takımımız Bjk. dediği için beşiktaştan örnek verdim fenerdende verebilirim örnek "Şekip Mosturoğlu"

• hala rıdvanımı izliyorsunuz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

hala rıdvanımı izliyorsunuz ya

hocam izlemiyoruz da milli maçı izlerken denk geldi:)

geçenki maçta da artislik yaparak canlı yayını terk etti, neymiş milli futbolcuları beğenmemiş. turk takımı ne hale gelmiş filan.. ne olmuş yani adamların kötü oynama hakkı yok mu, milli takımın en kötü maçı bu maç mı? kendi oynadığı dönemde şerefli mağlubiyetleri unutmuş mu rıdvan dilmen, geçmiş tv karşısına şov yapıyor aklı sıra.
  • ANTİÇİTOS::

o nick bana ait değildi kuzenime aitti ve bende onun nickini kullanarak yazılar yazıyodum ispiyonculuğun sayesinde silindi orda ne diyecekdim esruhuma aitmi diyecekdim o zaman direk silerlerdi zaten

senin işin gücün yokmu allahını seversen bu kadar çok niye zorlanıyosun bana kişisel olarak saldırmanın sebebi ne ben sana aynısını yapıyormuyum türkçemden sonra ahlakımıda sorgulayabilme lüksünü nerden buluyosun

basit kendini kanıtlamaya çalışan toplum içinde yer edinememiş iki kelimeyi bir araya getiremeyen başkalarının hatalarıyla beslenen ve demogoji yapan obsefik insanların davranışlarını sergiliyosun. insanların kaç paralık olduğumu eğer kıytırıkdan nick meseleleriylen kıyaslıyosan vay senin haline böyle düşüncelere sahip insanlar çevresinde hiç kimselen anlaşamaz var git işine benlende uğraşmayı kes

daha önce senin düşüncelerini o kadar çok çürüttümki büzülüp kaldın iki kelime edemedin zorlanıp durdun işde onların acısını aklınca çıkarmaya çalışıyosun ki karşında kişiliği oluşmamış basit ergen insan olmadığı için konuşdukça batıyosun

dur eline bir kaç koz veriğim:

geçen komşunun çocuğuna g yalan söyledim bakkala gideceğim dedim ama aslında süper markete gittim

yengemin yaramaz çocuklarına katlanmamak için bir çok kez yalan söyledim.

yada pederin vakti evvelinde kontürlerini çalıp durdum

dedemlen maytap geçip evden uzaklaşdırdım ve sonrasında terasda arkadaşlarlan içki alemi yapdım

yani hayatın içinde olan bir çok beyaz yalanlarlan yaşadım yaşıyorumda ve biliyorumki herkez böyle yaşıyo (sen bile) bu bir tercih meselesi bunların hiçbirinde adamlığım tartışılmadı ama sen kalkmış kıytırık meseleler yüzünden adamlığımı tartışıyosun

durumun içler acısı konuşmaların bana hiçbir şekilde tesir etmiyo eğer ergen kendini kanıtlamaya çalışan insan olsaydım belki tesir ederdi ama artık değilim bunu kafana sok artık

ne futboldan anlıyosun nede hukukdan anlıyosun saçma sapan konuşup duruyosun senin gibi düşünmeyen insanlar oldumuda işi çirkefliğe döküp bireysel bazda saldırmaya bakıyosun. ki o da tesir etmiyo ve komik duruma düşüyosun.

• quote:

quote:

ben şike yaptı-yapmadı yazmadım.
    haketmedi dedim.
    Türkiye liginin 1 tane şampiyonu var.
    normal prosedürde yoluna devam eden Bjk bence hakederek yoluna devam etmektedir.
    ts için ise yüreğimden geçenler burda ulu orta söylenmez.
  • Üzerine düşülecek birşey değil ama her zaman ki gibi bir tane konuyu amacından saptırmak isteyen arkadaş kasıtlı bir hareketmiş gibi konu açmış. Kendisinden Rıdvan Dilmen Burak Yılmaz'ı Övdü diye de bir başlık bekliyoruz açıkcası...Ama işine gelmeyebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adizman

kamuoyuna duyrulur:

Türkiye – Azerbaycan Milli maçı sonrası NTV kanalında yorum yapan eski Fenerbahçeli futbolcu Rıdvan Dilmen, Türkiye’nin Avrupa’da mücadele eden tek takımı olarak Beşiktaş’ın kaldığını söyleyerek camiamızdan büyük tepkiler yükselmesine neden olmuştur.

Rıdvan Dilmen'in bu hatasının gaf mı yoksa haddini aşmak mı olduğu dileyeceği özrün ardından ortaya çıkacaktır.

Elbette Trabzonspor Kulübü’nün varlığı ve büyüklüğü Rıdvan ya da onun gibilerin yaptığı yorumlarla verilmiş bir paye değil, Türk futboluna vurulan damgayla ispatlanmış, değiştirilemeyecek bir gerçektir.

Milli maç seviyesindeki müsabakanın ardından yorum yapan birinin kendi düşüncesi ve hissiyatı ne olursa olsun, gerçekleri gizlemeye çalışması, en azından içinde bulunduğu kurumun güvenilirliği açısından da büyük bir handikaptır.

Bu vesileyle Rıdvan Dilmen’i söylemi nedeniyle kınıyor, tüm Türkiye’nin önünde özrünü bekliyor, bahse konu televizyon kuruluşunun sorumlularını da göreve davet ediyoruz.

http://www.trabzonspor.org.tr

hee Rıdvan da çok umursar bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.