Şimdi Ara

Ridley Scott’ın kredi borcu falan mı var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eskiden efsane yapımlara imza atan bu adamın filmlerini büyük bi zevkle izlerdim ama son bikaç yılda önüne hangi proje gelirse hepsini kabul edip hızlı hızlı çekiyomuş gibi gözüküyor. Hani para gelsin de çöp içerik çıksa da olur der gibi. Bu adam niye bozdu bu kadar? Gladiator 2’nin hali ne öyle abi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



    _____________________________
    - Tech Addict -
  • Kesinlikle eski Ridley Scott yok. Bence artık yaşlanınca saldı kendini, daha pratik, daha kolay, daha ezber bozmayan işlere yöneldi. Risk almak istemiyor veya artık yeni bir şeyler üretmiyor olabilir. Şimdi baktım da adam 87 yaşındaymış. Bence bu adamdan fazla bir şey beklememek lazım artık diye düşünüyorum. Tutku da bir yerden sonra yaşlılık-ihtiyarlık ile körelip yok oluyor olabilir. Bu arada evet Gladyatör ilk filmi oldukça sağlamdı ama ben 2. filmi beklentisiz izlediğim izlediğim için fena bulmadım. Kaliteli yapım kıtlığı da olunca hayalkırıklığı az oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Evet malesef hocam. Zirvedeyken bırakmayı bilmek lazım. En sevdiğim kişileri 3-5 puanlık yapımlarda görünce bi burukluk oluyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
    - Tech Addict -
  • Gladiator'un iki filmi karşılaştırılmaz bile ama çok büyük beklentiyle izlemediğim için ben ikinci filmi de beğendim. Öyle çok yüksek puanlar vermem belki ama 7/10 der geçerim yani.


    87 yaşında artık üretmesi zor, belki aynı tutku ve yapıda birisini yetiştirmeyi misyon edinse çok iyi olabilir.

    _____________________________
    Desktop : Ryzen 7 5800x with Corsair Hydro H115i Platinum | Asus Rog Strix X570-E | G.Skill 64 GB 3600Mhz Trident Neo | PNY GeForce RTX 3090 | 500 GB 980 Pro | 2x1 TB Samsung 850 Pro | 1x1 TB PNY XLR8 CS3030 | Corsair Crystal Series 680X | Corsair AX1200i | Corsair Gaming K95 RGB Platinum | Magic-Refiner RK68 | Corsair Ironclaw RGB Wireless | Corsair Void Elite RGB 7.1 Wireless | Corsair ST100
    Monitor : Samsung ODYSSEY G9 | ASUS PG279Q
    Other : Macbook Pro 13" 17 | iPhone 13
  • Narsisizm, aşırı yaşlılık, bozulan zevkler. Sadece eski kalitede olmayan filmler çekse iyi, ne kadar saçmasapan inanç veya söylem varsa Scott hemen onlara yöneliyor. Mesela Napolyon filminde Napolyon hakkındaki bütün klişe tarihsel efsaneleri tekrar edip üzerine yetmiyormuş gibi bunların üzerine kendi çarpıtmalarını ekledi. Napolyon herhalde hiçbir zaman bu denli hakarete uğramamıştır. Hatta Scott aslında çok basit ve adi bir adammış ama bu ancak yaşlılığında ayyuka çıkmış.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.