Şimdi Ara

9.2 ile gelen patch de Zereth mortisi ve işleyişini beğendiniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

9.2 ile gelen patch de Zereth mortisi ve işleyişini beğendiniz mi?


(En Son Oy Tarihi: 5.5.2022)
Giriş
Mesaj
  • yorum olarak birbirimizi kırmadan düşüncelerinizi paylaşın isterim.


    beğendiğim şey evet harita çok güzel canlı doğal güzellikler şelaleler, bir taraf çöl bir taraf bahar v.s v.s v.s


    ama işleniş?. zaten questline çok kısaydı her zaman ki gibi diğer partlar hafta hafta gelecek.. günde 2 tane world quest sonra 10 yada 15 rep için rare kovalamak zaten bir uçtan diğerine gidene kadar ölüyor.. atlayıp zıplayıp bir yerlere ulaşmaya çalışarak ya da anahtar yaparak chest açmak. 2 daily quest,,, console upgrade etmek.. yanımızda star wars dan alınma BB-8 benzeri pocoroc yada poropoc..

    kısaca beğenmedim.




  • Gelen özelliklerin bir esprisi yok. Content'i kurtarırsa raid ve tazavesh'in m+ runları kurtarır, eğlencesi bakımından.


    Bu ek pakette böyle bitmiş oldu. Genel olarak orta şekerli bir ek paketti. Kötüydü diyemeyeceğim covenantlar, legendaryler, torghast vs. oyuna renk kattı ama patchler o kadar kısa sürede tüketilip, o kadar yavaş geldi ki. Hiç tadı tuzu kalmadı.


    İnsanlar 2022 Şubat ayında, 2021 Mayıs ayında çıkan patch'i oynuyordu daha 1 hafta öncesine kadar. İçerikler bu kadar geç ve hemen tüketilen içerikler olunca iyice baydı. BFA kötü bir ek paketti ama içerikler daha sık geliyordu daha fazla yapacak şey oluyordu. Shadowlands ise patchler çok az içerikli ve çoook uzun süreler beklenerek geldi.


    Potansiyeli çok yüksek olan bir ek paket vasat bir ek paket olarak anılacak ne yazık ki.

  • belki de ben eskidim uzun zamandır oynuyorum ya ben zevksizim yada bilmiyorum insanlar çok mu eğleniyor rare kovalarken?


    sanırım artık raid ve dungeon bu oyunun tek özelliği.


    covenant olarak dersek ben tam tersini düşünüyorum güzel yanı covenantlar kötü yanı istediğimi seçememem bunlar tematik olmalıydı warrior oynuyorsun ama başta revendreth sonra progress ilerleyince ardenweald.. şimdi hadi maldraxxus. yani bu böyle olmamalı birine bağlı değil afedersin o..... gibi bir ona bir buna..


    şimdi casual da oynasan insan karakteri max ne ise onu yapmak istiyor.


    torghast ise başta anormal kötüydü çok sonra düzeltilmek istedi ama ben hala ödül anlamında tatmin olamadım torghast da.


    bırakıcam artık son 1 ayım.


    edit: şimdi aylar boyu kimbilir 9.2.5 ne zaman gelir zaten raid olmayacak.. tahmin bile edemiyorum bu map bu kadar zaman kimseyi doyurmaz. raiderlar world first ü yapar sonra yine dibi boylar.. en iyisi microsoft un tamamen ipi eline alıp yeni ödeme sisteminin belli olması ve oyunun nasıl şekilleneceğini beklemek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmonger -- 25 Şubat 2022; 23:1:6 >




  • Gameplay olarak major değişiklik gelmediği sürece anlamı yok.
    Daha karmaşık, build kurmaya açık özellikler yeni pakette gelir umarım. Geçen paketlerden, Legendary weapon/skill, reforge stat sistemi vs bunlar güzeldi. Ve en önemlisi kapı önü duel, dolaylı yoldan bitirildi. Tamam World pvp yokta kapı önü duelin bitmesi çok kötü oldu.
    Diablo dan bir takım içerikleri aldılar mesela, mitik plus / great rift gibi. Buna istinaden harita anlayışını da alsalardı keşke.
    Gelecek paketi iple çekiyorum. MS alımı sonrası oyunun yapısı değişeceğine inanıyorum.
    Şimdilik pek bir beklentim yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

    bilmiyorum artık olmuyor bazı şeyler.


    insanlar konuştukça tam tersi oldu. gittikçe dibe battı


    yeni patch in ilk günü 0 lag ilk defa. adam yok rare lara bakıyorum çok az insan var.


    gerçekten oyunda kalanların %70 i farmer herhalde. eski haritalara bakıyorum millet çiçek maden peşinde.

  • Hellmonger kullanıcısına yanıt
    Kemik kitlenin oyuna doyduğunu düşünüyorum. Wow hiçbir zaman da yeni oyuncu dostu olamadı. Olmayı denedi, bu da fan kitlesini kızdırdı hep.
    + her zaman patch sonları Wow oyuncu sayısı dibi görüyor. Bu da var.
    En son aktif oyuncu sayısı açıklarken, wod du sanırım. 3,5m demişlerdi. Aslında bu bile oha denilebilecek seviyede bir sayı. İnanılmaz çıkış yaptı dediğimiz çoğu oyun, 1m aktif oluyor. Akabinde 50k falan oluyor.
    Legion dönemi 12m gibi absürt bir sayıyla girmişti. O ilk gün 28 saat boyunca oyundan çıkmayıp, paldır küldür resto druid levellemiştim. Ne acelem varsa :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt




  • Hellmonger kullanıcısına yanıt
    Bu olursa battlenet launcherın sonu demek. (Tüm oyunlar eklendiği taktirde)
    Ekleme; Hali hazırda MS oyunları Steam e geliyor. Acti-Blizzard oyunları gelmiyor. Bu olursa satışı artar. Sadece Steam üzerinden alışveriş yapan bir kitle de var.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beğendim Nagrand havası var bölge de.

  • Ben beğendim, rare kovalamaca yine zevkli. Bu sefer güzel combat müzikleri eklemişler rare keserken... biraz doom ve diablo 3 havası var müziklkerde. Chiper sistem geliştikçe ortam ile etkileşimin daha da değişiyor. Farklı bufflar alabiliyorsun loot, combat power, pvp vs... Legiondan sonra her patch yeni oyuncu dostu zaten, yeni gelen biri hemen oyuna entegre olabiliyor. Dungeon eklemediler eksik kaldı. Bu expansion ne yaparsa yapsın boş hissettirdi biraz nedense. Ne yaptılarsa olmadı covidin gazabına uğradı diyelim. ZM yine korthiadan zevkli en azından bayık bir havası yok. Köle gibi quest yaptırmıyor, casual rahat takılabiliyorsun. Bunun yerine etrafı keşfet. Bulmaca çöz bazıları baya beyin yakıyor, addon yapmışlar çözemeyenler için, komik :) Altlarla oyna, mount topla, pet topla, zaman geçirtiyor bana. Stress free bir mekan diyelim.

  • yorumlarda beğenenlerin ortak yönü map'in doğal güzellikleri ve müzikler. herkes bu konuda hemfikir.


    ama tabi sadece bunlar yeterlimi işte orada herkesin fikri değişiyor. ben beni oyalayacak bir şeyler bekledim ama o kadar free bir ortam ki neredeyse salla gitsin demişler.


    max 3 ay sonra bütün popülasyon biter.

  • Evet 4 hafta sonra adam akıllı yorum yapabilirim çünkü geneli itibari gördüm sayılır.


    Beğendim yani bundan iyi bir bölge daha önce WoW'a gelmedi gayet interaktif gayet akıcı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 23 Mart 2022; 12:7:7 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.