Şimdi Ara

Riddle oyunu yaptım. [ 15. ve 16. soru eklendi ] (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.731
Cevap
77
Favori
160.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BD911

9 da bitti belirteyim bu arada.

hocam banada biraz yardımcı olurmusunuz cevabı degil ipucu verseniz yeter cevabı verirseniz bu kadar ugraşmanın ne anlamı kalır dimi

Orijinalden alıntı: jeodempp

ya ben 1. soruda takıldım ne ki bu

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: enessezgin

quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

ya ben 1. soruda takıldım ne ki bu

+1

yav he he

Orijinalden alıntı: Risque

8 in daha mantıgını bile anlayamadım

1.
    2.
    3.
    4.
    .
    .
    .

“A dog has no use for fancy cars, big homes, or designer clothes. A water logged stick will do just fine. A dog doesn't care if you're rich or poor, clever or dull, smart or dumb. Give him your heart and he'll give you his. How many people can you say that about? How many people can make you feel rare and pure and special? How many people can make you feel extraordinary?”
    ― John Grogan, Marley & Me
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

00110001 -> 01010011 = 00110100 Kim ?

çok mantıklı soru olmuş bir de ne soruyor anlasak

hocam pm den banada anlatırmısınız bende oraya kadar geldim ama tık yok
    #1 Fernando Muslera #2 Léo Dubois #4 Mathias Ross #5 Lucas Torreira #6 Fredrik Midtsjö #7 Kerem Aktürkoğlu#10 Dries Mertens #11 Yunus Akgün #13 Emre Taşdemir #18 Bafétimbi Gomis #22 Berkan Kutlu #23 Kaan Ayhan #26 Milot Rashica #25 Victor Nelsson #27 Sérgio Oliveira #30 Yusuf Demir #32 Sam Adekugbe #34 Okan Kocuk #40 Emin Bayram #42 Abdülkerim Bardakcı #50 Jankat Yılmaz #53 Barış Alper Yılmaz #63 Baran Aksaka #64 Juan Mata #81 Hamza Akman #88 Kazımcan Karataş #93 Sacha Boey #99 Mauro Icardi
    Okan Buruk

• 8 in cevabı mantıklı bir kelimemi

Orijinalden alıntı: Risque

8 in cevabı mantıklı bir kelimemi

evet ve çok kısa
    #1 Fernando Muslera #2 Léo Dubois #4 Mathias Ross #5 Lucas Torreira #6 Fredrik Midtsjö #7 Kerem Aktürkoğlu#10 Dries Mertens #11 Yunus Akgün #13 Emre Taşdemir #18 Bafétimbi Gomis #22 Berkan Kutlu #23 Kaan Ayhan #26 Milot Rashica #25 Victor Nelsson #27 Sérgio Oliveira #30 Yusuf Demir #32 Sam Adekugbe #34 Okan Kocuk #40 Emin Bayram #42 Abdülkerim Bardakcı #50 Jankat Yılmaz #53 Barış Alper Yılmaz #63 Baran Aksaka #64 Juan Mata #81 Hamza Akman #88 Kazımcan Karataş #93 Sacha Boey #99 Mauro Icardi
    Okan Buruk

• Kodlarla alakasi yok oyunun.. orada 3x binary to text yaziyor hic dikkat eden yok.. sonrasinda bisiler yapcaksiniz iste.

Deli oldum

Orijinalden alıntı: SokemoN

Kodlarla alakasi yok oyunun.. orada 3x binary to text yaziyor hic dikkat eden yok.. sonrasinda bisiler yapcaksiniz iste.

Sonrası için jeton düşmedi işte az uğraşalım bakalım.
    Okan Buruk

• 8 de bu kadar zorlanacağımı hiç tahmin etmemiştim. Bir mantıklı kelime dahi çıkaramadım

Orijinalden alıntı: acheron

Hep brute force la bir seyleri bulayim istemisimdir senin siteye denk geldi. Javayla yaziyorum .net le hic isim olmaz bu site vesilesiyle ogrendim asp framework un butun http headerlarini

Su validation ve viewstate degisiyomus her sayfada onu gec cozdum.
    Sorunun oldugu sayfaya geldim de ajax call patliyor onu nasi yedircem cozemedim.
    Kendimi denemek icin ugrasiyorum merak etme siteyi patlatmak gibi niyetim yok telaslanma bosuna :D
    Uyelik botu degil sorulari tek tek deneyecek sadece bi kac sn delay koyarim kasmaz.
    O koydugun captcha da olmamis, zaten direk alabiliyosun sayfadan bot yazan gene yazar, su meshur capcthadan koy sorun varsa hala, gerci o zmn ben kiramam onu bekle benimki bitene kdr :D

Altı üstü bir oyun, yaptığın erkeklik adamlık değil. Saçma sapan basit bir oyunu bile kendi hakkınızla geçmeye biryerleriniz yemiyor. 130 bin kez istek yollamışsın. Utanmadan birde mesajını silmişsin. Biz farketmedik değil mi ? Yazık la size, böyleleri harbi iyice asosyal dangalak olmuş. Birde merak etme yazmış ya, tam hacker okan.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

Hep brute force la bir seyleri bulayim istemisimdir senin siteye denk geldi. Javayla yaziyorum .net le hic isim olmaz bu site vesilesiyle ogrendim asp framework un butun http headerlarini

Su validation ve viewstate degisiyomus her sayfada onu gec cozdum.
    Sorunun oldugu sayfaya geldim de ajax call patliyor onu nasi yedircem cozemedim.
    Kendimi denemek icin ugrasiyorum merak etme siteyi patlatmak gibi niyetim yok telaslanma bosuna :D
    Uyelik botu degil sorulari tek tek deneyecek sadece bi kac sn delay koyarim kasmaz.
    O koydugun captcha da olmamis, zaten direk alabiliyosun sayfadan bot yazan gene yazar, su meshur capcthadan koy sorun varsa hala, gerci o zmn ben kiramam onu bekle benimki bitene kdr :D

Altı üstü bir oyun, yaptığın erkeklik adamlık değil. Saçma sapan basit bir oyunu bile kendi hakkınızla geçmeye biryerleriniz yemiyor. 130 bin kez istek yollamışsın. Utanmadan birde mesajını silmişsin. Biz farketmedik değil mi ? Yazık la size, böyleleri harbi iyice asosyal dangalak olmuş. Birde merak etme yazmış ya, tam hacker okan.

ayrıca pm atan hacılar mobildeyim o yuzden cevap veremeyecegim.

• quote:

10. soruda hazır ama yüklemedim.

Şu soruları tablette telefonda çözülebilecek gibiyap.
    Evresnsel olmazsa (her açıdan) kalitesi düşer.
    Ben de burada soru sorarım. Yalnızca meslektaşlarım yapar.
    Yalnızca PC de çözülecek sorular yapma.
    Geliştir biraz.
    50 diye de zorlama.

beyler 5 için en güzel ipucuyu veriyorum

yapan eleman tam bir liselilik yapmış. yani bu nasıl espri kaçın falan diyeceksiniz

Allahım
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.