Şimdi Ara

Riddick 2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serinin en kötü filmi diyebilirim hiç abartısız, aksiyon filminde canım sıkıldı ayrıca vin diesel'i çok sevmeme tüm filmlerini izlememe rağmen film umduğumu vermedi diyebilirim. Çok ağır ilerliyor dövüş vur kır çok az, özellikle ilk yarım saat hiç çekilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim hoşuma gitti yoklukta fena gideri vardı bence
  • Riddick'i bi ben mi sevmedim yaw.Nedense hiç izleyesim gelmiyor seriyi.
  • Seriyi izleyecektim bu mesajı gördüm.
  • İlk iki filmi çok iyi sonuncuyu b.ok etmişler resmen. Bir aksiyon filmine göre aksiyon az kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psychedelic_Grunge

Seriyi izleyecektim bu mesajı gördüm.

Son filmi izlemedim ama ilk 2 filmi tavsiye ederim. Çok üst seviye olmasa da , iyi filmlerdir. IMDB leri 6.5-7 gibi .

edit : İzledikten sonra yorum yazmamışım , yazayım bari. "Serinin bi 3. filmini yapalım" maksatlı çekilmiş gibi. 1 ve 2 den kesinlikle daha alt kalitede. Fakat yoklukta gideri var. Beklentiyi yüksek tutmadan "riddick severler" izleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obili -- 4 Nisan 2014; 1:23:00 >
  • İnanılır gibi değil sen o ikinci filmin sonundaki senaryoyu ne duruma getir.Ben inanamadım bu kadar kötü devam filmi nadir olur.

Karl Urban

Şakamı abi adamın rolü 30 saniyelik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Office (2005-2013)
    16 yıl önce açıldı
    Prison Break (2005-2009 / 2017)
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

İnanılır gibi değil sen o ikinci filmin sonundaki senaryoyu ne duruma getir.Ben inanamadım bu kadar kötü devam filmi nadir olur.

Karl Urban

Şakamı abi adamın rolü 30 saniyelik

İşte bahsettiğim buydu resmen filmin konusu riddick'in uzay gemisi kacirmaya çalışması üzerine. Böyle bir konu böyle kadroya hiç yakışmamış.

• Sinemaya gidecektim geçen gün son anda vazgeçtim iyikide vazgeçmişim diyorum içimden nedense.
  • sinemasına gitmeyi düşünüyordum iyikide gitmemişim, halbuki bundan önceki filmin sonu mükemmel bitiyordu
  • Bence sinemada izlenebilir bi film ama öyle 3d iMax falan gerek yok bazı Yerler gereksiz uzatılmış özellikle bazı diyaloglar

• Aradan çok uzun zaman geçti sinemada izlemiştim. Tazelemekte fayda var
  • Yoklukta gider
  • riddick 2 den sonra çok kötü geldi yaa..sanki 3.film değilde ara film gibi olmuş..biraz daha ana karekterli düşmanlar olabilrdi..ne bilim diyaloglarda çok saçmaydı..riddick abimize yakışmadı..o genelde insanların sorumluluğunu alıp onalrı kurtarmayı sever yine buna benzeer şaşalı bir film yapabilirlerdi..
  • Film berbat arkadaşlar. Böyle bir yorumu çok nadir yaparım ama gerçekten Kepazelik.

Chronicles of riddick güzeldi mesela. Bir konu, bir bütünlük vardı.
  • gayet güzel film di ilk film olan "Pitch Balck" e çok benziyor zaten o filmi sevip te bunu sevmeyen abartıyor demektir ve IMDB puanı "The Chronicles of Riddick" e göre biraz daha iyi

bu arada ilk filmdeki Carolyn ile bu filmdeki Dahl ın benzerlikleride gözlerden kaçmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 18 Ekim 2013; 14:11:05 >
  • Riddick günlüklerinden iyi bence, ben o filmde sıkılmıştım ortamı falan sarmamıştı, böyle farklı gezegenler hoş oluyor ama hep aynı yaratıklardan gına geldi filmde bir de olay çok geç başladı ilk filmde direk girmişlerdi nasıl kurtulacağız derdindelerdi bunda 30 dkda hallettiler işi.

Bir sonraki film gelir kesin ben onda biraz daha iyisini bekliyorum. Hem efektler bakımından hem senaryo bakımından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

gayet güzel film di ilk film olan "Pitch Balck" e çok benziyor zaten o filmi sevip te bunu sevmeyen abartıyor demektir ve IMDB puanı "The Chronicles of Riddick" e göre biraz daha iyi

bu arada ilk filmdeki Carolyn ile bu filmdeki Dahl ın benzerlikleride gözlerden kaçmıyor

imdb puanına aldanma yeni çıktığı için bu oylar zamanla 6 belki 5 e kadar düşer..oylayan kişi sayısı riddick günlüklerinden az..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kervancılar

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

gayet güzel film di ilk film olan "Pitch Balck" e çok benziyor zaten o filmi sevip te bunu sevmeyen abartıyor demektir ve IMDB puanı "The Chronicles of Riddick" e göre biraz daha iyi

imdb puanına aldanma yeni çıktığı için bu oylar zamanla 6 belki 5 e kadar düşer..oylayan kişi sayısı riddick günlüklerinden az..

yo sadece örnek gösterdim , dediğim gibi ben filmi izleyip beğendim şuanki puan ı hak ediyor bence

• Bu film önceki The Choronicles of Riddick'e göre daha kötü olmuş şahsen beni hayal kırıklığına uğrattı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.