bu riddick bir türlü caliştıramadım SbzEngine.exe hatası veriyor mccdyn.dll bulnamadığını söylüyor. yaddımcı olacak varmı
Bendede aynı hata var,Cd versionu çalıştırmış bir kişi var mı bu oyunda???
ben oynayıp bitirdim bile ama bu sorun nasıl çözülür bilmiyorum
Arkadaşlar oyunu şu an oynuyorum. Nasıl kuruduğumu anlatayım belki yardımcı olur. Oyun 5 cd benim aldığımı. Normal install ile kuruluyor. Kurulum bittikten sonra ilk cd de hODLUUM buna benzer bir klasör var içinde üç adet kalsör var. onları kopyalayıp Oyunu kurduğunuz dosyadakilerle değiştiriyorusunuz. Sonra oyun sizi bekliyor.
Bende ki 3cd. Ayrıca içine 700mb lık hbo gibi bir dosya var onu çalıştırıyosun 30 dakika işlem yapıyor ondan sonra doyları değiştirecek diye beklerken içindeki system dosyalarını sıfırlıyor,toplam riddick klasörü 3.6mb oluyor???
baba bende yukledim benim yukledigim biraz daha farkli simci oyunu normal bi intall ediyosunuz sonra program filesin icinde oyun nun kilasorunde dos setupu war onu tikliyosunuz bide ordan install ediyo sonra craktekileri yapistiyosunuz ama oyunun kurulumu baya kasiyo ben 3 saatte falan yukledim haberiniz olsun bide oyun ole guzel degil pek sewmedim
system/win32_x86_SSE/SbzEngine.exe doyası bozuk lutfen bana pm atıp dosyayı yollayın