Şimdi Ara

Rick and Morty (2013) | IMDB:9.2 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
629
Cevap
24
Favori
28.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ama ne yazık ki Mart'ın 2017'sinde başlayacakmış.

Bu arada Nisan ayından beridir her ay Çizgi Roman'ı piyasaya çıkıyormuş. Okumak isteyenler varsa aşağıdaki linkten veya dolaylı yollardan bulabilirler.

http://view-comic.com/rick-and-morty-001-2015/
  • Carl's Jr reklamında oynamış bizimkiler
  • takipteyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Rick and Morty (2013) | IMDB:9.2
  • 3. sezonun 19 bölüm olacağı bilgisi asparagas, justin roiland twitter'ından yalanladı sonradan. yaklaşık 1 ay önce ikilimiz yeni sezonu yazmaya başladıklarını duyurmuşlardı, başka bir haber yok şimdilik. öte yandan şu an yazmaya başladıklarını ve anca en az 1.5 yıla yayınlayabileceklerini göz önüne alırsak (mr. poopy butthole öyle dedi en azından) zannediyorum ki animasyonun hazırlanma süreci uzun sürüyor. :( zira ne justin roiland'ın ne dan harmon'un dizinin yazım sürecini bölebilecek başka bir uğraşları yok.
  • Ard arda izlenmemesi gereken bir dizi , kafa yapıyor .Şuan 10. bölümü bitirdim.Bu tarz yapımları seviyorum , sürekli tebessüm etmiyorsunuz ama güldürdüğü zaman kahkaha atıyorum. 2. bölümde baya güldüm ve hangi bölümde olduğunu hatırlamıyorum ama
    Jerry nin "bu filmi hem yazıp hemde yönetmişmiyim " tepkisi süperdi.
  • İlk sezonu indiriyorum. Çok olumlu şeyler söyleniyor bu dizi hakkında.

• şunu bırakayım buraya, vakti olan izlesin, zaten ingilizce altyazısı da var videonun yapan kanal tarafından eklenmiş. camus ve lovecraft'ı kendim izlerken de anlamıştım, açılıştaki cthulhu gözümüze kabak gibi sokuluyor zaten. ama anlamadıklarımızın sayısı bir hayli fazla. yukarıdaki video ilk iki sezonu bitirmemişler için spoiler olur. ayrıca dizinin android ve ios'a bedava oyunu çıktı, adı pocket mortys. rpg türünde ve amaç farklı tipteki morty'leri yakalayıp diğer rick'leri yenmek, pokemon oyunları gibi diyebiliriz hatta. bazı morty'lerin tipleri bomba. bazılarınınsa açıklamaları çok etkileyici, hele test x-1 morty'nin.

bir de bu diziyle alakalı şöyle bir durum var, ilk iki sezonu bitirmemişler için spoiler'dır.

dizinin tekrarını dönerken fark ettim ki rick en azından 20 yıldır ortada yok. sanırım summer söylüyordu bunu ama söyleyiş tarzından "en az 20 yıl" demek istediğini rahatlıkla anlıyorsunuz, muhtemelen summer'ın çocukluğundan beri rick ortada olmayabilir. morty ise 14 yaşında, yani rick onun hayatında hiç olmamıştı. ama 1. sezon 10. bölümde robot rick bizimkinin beynine bakarken morty'nin bebek olduğu anılar var, dahası 1-2 bölümde gördüğümüz üzere rick'in bebek morty ile fotoğrafları var yahu. sonra kendi kendime durup düşündüm ki bunu fark eden tek ben olamam, biraz google araması yaptım ve bu konunun bayağı tartışıldığını gördüm. çok farklı teoriler var ortada. kimisi rick'in kendi morty'sinin ve ailesinin yanında bir adam olduğunu ama sonra onları kazara öldürdüğünü, suçluluk haliyle kendine başka bir rick'in aileyle ilgilenmediği boyut bulup oraya gittiği ve oranın morty'sine büyükbabalık yapmaya çalıştığını düşünüyor, kimisi rick'in kendi morty'sini yetiştirirken çuvalladığını, bu yüzden de kendi boyutundan kaçıp bizim izlediğimiz morty'yi bulduğu ve rick'in kaçtığı morty'nin aslında 1. sezon 10. bölümdeki korsan göz bantlı morty olduğunu söylüyor ki böyle çıkarsa şaşkınlıktan ters takla atarım herhalde. bu 2. dediğim zaten o morty'nin tüm rick'lere olan nefretini ve rick'in bir seferinde "başka bir boyutta bir tarafları kalkan bir morty de olmuştu, büyüdüğünde sana anlatırım morty." demesini de açıklıyor.

tabi bu teorilerin hepsi yanlış çıkabilir veya yazarlar bu konuya değinmeyebilir bile ama şurası yerçekimi kanunu kadar kesin ki, ailesi rick'in çok uzun bir süredir ortada olmadığını söylerken rick'in bebek morty ile anıları var, hem de kendisinin gözlerini sulandıracak kadar fazla ve anlamlı sayıda. bu işte bir saçmalık var yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 24 Ocak 2016; 15:43:15 >

• Dan Harmon başkan açıklama yapmış, üçüncü sezon 2016 sonu ve 14 bölüm.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Rick bunu beğendi.
     Rick and Morty (2013) | IMDB:9.2
  • Hahahaha guzel olmus

Bu arada dan harmon'un aciklamasini justin roiland duzeltti bir ara. 14 bolum kesin ancak 2017'ye sarkti. Dan o aciklamayi yaptigi sirada 2016 sonu kesin gibiymis ama simdi isler degismis, herhalde cizimlerin kalitesini artirmaya karar verdiler. Cunku seslendirme kadrosunda bir gecikme yok, hazir ve nazirlar. Tahminimce cok buyuk bir gecikme olmaz, 2017'nin ilk ceyreginde gelir.

• Ulan daha cok varmis. İnstagramdan falan 3. Sezon senaryo kapaklarini paylasmislardi fazla beklemeyiz diye dusunuyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu diziyi tek sevemeyen ben miyim ya? Bi kere aşırı depresif 2. Sezon izlerken içim daraldı, cizimler kötü, konu futurama ve venture bros arası gidip geliyor, bir tek rick hatrina bitirebildim. Morty'nin sesi yine itici, hayır kara mizah da severim de böyle depresif olmak için çok kasti 1. Sezon çok iyiydi. Justin roiland depresyonda ondan olabilir belki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ve derinlik olarak avatar the last airbender ' in dengi mi? Yoksa gırgır şamata çocuk dzisi mi ? avatarda 11-12 yasındaki bir cocuk bile yeri geldiğinde derinleşip bilgece cümleler kuruyor izlerken vay be dedirtebiliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnlamakYetmez -- 24 Haziran 2016; 1:04:28 >
  • nope93 kullanıcısına yanıt
    Rick ile morty i ayni adam seslendiriyor :D

Ben futuramayida izleyip bitirdim ama bunun gercek bilime dayanan bir yapim oldugunu dusunuyorum. Avatar gibi bilgece olmasada tum bilimsel gerceklikleri mizahla harmanlayip sunmasi bana hos geliyor. Deneme yanilma gerekli ben cok begendim ama begenmeyenlerde var. Denemeni oneririm 20 dk zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bender B. Rodriquez -- 24 Haziran 2016; 2:19:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    Biliyorum ama keşke o kadar kekelemese

• efsane yav
  • Ben de bitirdim az önce . Çok güzeldi valla ilk başlarda biraz sıkıyor gibiydi Rick'in sürekli geğirerek konuşması falan ama sonra alışınca arar olduk .

Bu süper şarkıyı da kazandırdı bana bu dizi .
  • Efsane yapmışlar.

• Ne zaman başlıyor yaw özledik.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.