Şimdi Ara

Rich Piana-Kol Antreman İncelikleri[Video][Türkçe Altyazı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yararlı bir video izlemenizi tavsiye ederim,haftada 3 gün çalışıyormuş adam 12 yıldır. haftada 1 kez yetmez gibisinden şeyler diyor.,bence doğru söylüyor bende bazen 1 kere çalışıyorum yetmiyor.

Türkçe altyazıya çeviren arkadaşa teşekkürler bu arada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramiz Karaeski -- 12 Aralık 2014; 19:19:04 >

• Pianaya kalsa günde 10 öğün yemek yiyip 8k kalori alcaz
  • adamın bilgili olduğu bariz ama piskopat biri bence 8 saat kol maratonu diye bişey var 8 saat boyunca kol çalışıp 16 shake içiyor.
  • Piana biraz yüksekteki adamlara hitap ediyor. Evet ona kalsa 10 öğün yiyeceğiz, paso yardıracağız vs. ama bazı konularda onun muhatap olduğu adamlar bizim gibi insanlar değil zaten. Her dediğini ciddiye almayın bu yüzden.
  •  Rich Piana-Kol Antreman İncelikleri[Video][Türkçe Altyazı]
  • Her bi haltı biliyo ama normal insanların kendi gibi olmadığını bilmiyor ya buna şaşırıyorum. Adamın vücut makine gibi kalori yakıyor, ihtiyacı günde 7-8k ama normal birini görse ona da 4-5k öneriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Her bi haltı biliyo ama normal insanların kendi gibi olmadığını bilmiyor ya buna şaşırıyorum. Adamın vücut makine gibi kalori yakıyor, ihtiyacı günde 7-8k ama normal birini görse ona da 4-5k öneriyor...

Adam çünkü normal çalışmıyo. Bizim gibi değil yani. Haftanın her günü 2-3 saat sporda olduğunu söylüyodu ve onu tavsiye ediyodu. E hal öyle olunca 4-5k anca kurtarır tabikide.

Çok eğlenceli sevdiğimiz bi abimiz ama dediklerini çok ciddiye almamak en iyisi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saw video game türkçe yama
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lentus kullanıcısına yanıt
    Biliyorum nasıl çalıştığını da, herkesin öyle olmadığını o da biliyor. Yine de yüksek kalori öneriyor genele hitap ederken. Overtraininge inanmıyorum diyor, bunu kullandıkları sayesinde aştığını es geçiyor.
    Dediğin gibi ben de severim, videolarını falan izlerim çoğunlukla ama dediklerinde ciddiye alınmaması gereken çok yer var. Bu sporda çoğu konuda kafası karışık olan kişilerin dinlememesini öneririm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 14 Aralık 2014; 16:42:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Biliyorum nasıl çalıştığını da, herkesin öyle olmadığını o da biliyor. Yine de yüksek kalori öneriyor genele hitap ederken. Overtraininge inanmıyorum diyor, bunu kullandıkları sayesinde aştığını es geçiyor.
    Dediğin gibi ben de severim, videolarını falan izlerim çoğunlukla ama dediklerinde ciddiye alınmaması gereken çok yer var. Bu sporda çoğu konuda kafası karışık olan kişilerin dinlememesini öneririm :)

Adamın işi gücü yok spor yapıyo dinleniyo takılıyo. Ben çıkıyorum evden sabah 7 de. Akşam 6 da geliyorum bide üstüne spora gidiyorum. 45dk spor öldürüyo beni
  • Lentus kullanıcısına yanıt
    İş güç yok, para çuvalla. Sonra vay efendim %5'ers... Öyle %5'ers olmaya ne var la..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.