Şimdi Ara

Rice'dan terör örgütü gafı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu arada Rice da konuşmasında tıpkı Başkan Bush gibi Türkiye’nin PKK ile ilgili rahatsızlığına tek cümle ayırdı. Bush’un “PKK terörü” demeyerek “Irak ve Türkiye sınırındaki sorunlardan” söz etmesinin ardından Rice’ın da PKK demek yerine “Kürdistan İşçi Partisi” ifadesini tercih etmesi dikkat çekti. Yine terör örgütü demek yerine Rice şu ifadeyi kullandı:

“Irak ve Türkiye ile Kürdistan İşçi Partisi’nden gelen terörizme ilişkin kaygılar üzerinde çalışıyoruz.”

Rice'dan terör örgütü  gafı

• ortadoğu nun artık yeniden şekillenmesi gerektiğini de söyleyen bu kadındı..puşu anlatmaya gerek yok..yapılanların birer haçlı seferi olduğunu söylemesi bile yeter her şeyi anlatmaya..hala Amerika denince artık yeter diyen arkadaşlar var..sıktı tabi işin magazinel ulusalcılık,milliyetçilik boyutu bitti..sıkıldılar beyzadeler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 12 Ocak 2007; 13:24:02 >
  • offf offf iyice kürtleri tanıtıyolar sonumuz pek içaçıcı değil Amerikanın defolması lazım
  • bir dis politikasi bir ortadogu politikasi olmayan Turkiyemiz dis isleri bakani bu sozlerini kinayamayacak bile.

aman condalinacigima birsey soylemeyelim amerika alinir, gucenir. muttefik ulkeyiz o yuzden gerilime gerek yok dimi.
  • Evet az önce haberi bende okudum bu kadının hayatta kalması demek ilerde yaşanacak bir çok felaketin nedenidir bence.

Not:Katli vaciptir demiyorum.
  • Allah belalarını versin hepsinin. her yaptıkları harekette niyetleri belli şerefsizlerin. gaf gaf ne gafı resmen kafamıza kazımaya çalışıyolar bazı şeyleri.
  • Bana hiç gaf gibi gelmedi. Bunlar bilerek söylenen sözler. Eskiden tvlerde bile barzaniye,talabaniye küstah diyen medya şimdi "kurdistan yurt severler birliği başkanı","kurdistan demokrat partisi başbanı" diyebilmekte. Irakla ilgili bir haber olduğunda tvler "kuzey ırak bölgesel hükümeti" kelimesi kullanabilmekte, daha bugün erbille ilgili bir haberde ntv "ırak şehiri erbil" yerine "kuzey ırak özerk bölgesine bağlı erbil şehirinde" cümlesini kullandı. Dün kürt liderlere "küstah" diyen,"sözde kurdistan" diyen medya; bugün "kurdistan bölgesi hükümeti","kurdistan özerk bölgesi" derse, yarında "bağımsız kurdistan" der. Medya yoluyla halka yavaş yavaş birşeyleri kabul ettirmeye başlıyorlar. Halk tepkisini göstermeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashc -- 12 Ocak 2007; 13:54:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ashc

Bana hiç gaf gibi gelmedi. Bunlar bilerek söylenen sözler. Eskiden tvlerde bile barzaniye,talabaniye küstah diyen medya şimdi "kurdistan yurt severler birliği başkanı","kurdistan demokrat partisi başbanı" diyebilmekte. Irakla ilgili bir haber olduğunda tvler "kuzey ırak bölgesel hükümeti" kelimesi kullanabilmekte, daha bugün erbille ilgili bir haberde ntv "ırak şehiri erbil" yerine "kuzey ırak özerk bölgesine bağlı erbil şehirinde" cümlesini kullandı. Dün kürt liderlere "küstah" diyen,"sözde kurdistan" diyen medya; bugün "kurdistan bölgesi hükümeti","kurdistan özerk bölgesi" derse, yarında "bağımsız kurdistan" der. Medya yoluyla halka yavaş yavaş birşeyleri kabul ettirmeye başlıyorlar. Halk tepkisini göstermeli.

aynen katılıyorum arkadaşım. yavaş yavaş yapıyolar bunu. kürtçe şarkıları herkes söyler oldu haritalar çizildi saçma saçma işler yapıldı yapılıyo ama ne kadar saçma da olsa bunları hep gözümüzün önüne getiriyolar alıştırmaya çalışıyolar.

• hepsi bilinçli bunların Nato zirvesinde bile adamlar http://en.wikipedia.org/wiki/Kurdistan buradaki gibi harita kullanmışlardı. Türk subayları görüşmeyi terk etmişti..
  • NTV'de canlı yayına çıkan başbakan, 'Türkiye Kuzey Irak'a girerse işgalci muamelesi görür' diyen Amerikalıya sordu: Sen nesin ki? Asıl işgalci sen değil misin?

Başbakan Tayyip Erdoğan, "Kerkük, Irak'ın iç işidir. Yabancı güçler karışmasın." diyen ABD'nin Bağdat Büyükelçisi Zalmay Halilzad'a sert tepki gösterdi.

Erdoğan, "O zaman adama sormazlar mı ABD'nin on binlerce kilometre uzaktan Irak'a gelmesi, Irak'ın iç işlerine müdahale değil midir? Halilzad acaba Irak vatandaşı mı? Kimin adına konuşuyor? Benim yanı başımda, sınırdaşım olan yerde ben her gün istim üzerinde duracağım, ben bununla ilgili görüş beyan etmeyeceğim. Yok böyle bir şey." diye konuştu.

http://www.nethaber.com/NewsDetails.aspx?id=8997

Lafla peynir ekmek gemisi yürümez..

quote:

Orjinalden alıntı: murtiss

bir dis politikasi bir ortadogu politikasi olmayan Turkiyemiz dis isleri bakani bu sozlerini kinayamayacak bile.

aman condalinacigima birsey soylemeyelim amerika alinir, gucenir. muttefik ulkeyiz o yuzden gerilime gerek yok dimi.

• yorumsuz yani...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.