Şimdi Ara

Rheinmetall MG3 kullananlar :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çeşidi Genel maksat makineli tüfek
    Uyruğu Batı Almanya
    Kullanıcılar Batı ve NATO ülkeleri
    Üretim tarihi
    Tasarımcı Rheinmetall
    Tasarlandığı tarih 1958
    Üretici Rheinmetall
    Üretildiği tarih 1960-1990
    Özellikler
    Ağırlık 10 kg- 27 kg
    Uzunluk 1225 mm
    1097 mm stoksuz
    Namlu uzunluğu 565 mm
    Mühimmat 7.62x51mm NATO
    Atış hızı 1000-1300 mermi dakika
    Etkili menzil 200-1200 m
    Azami menzil 3000 m

MG3 hava soğutmalı, mayon serit beslemeli 7.62 x 51mm çapında mermi kullanan Alman yapımı genel amaçlı makineli tüfektir.

II. Dünya Savaşı'nda kullanılan MG 42'nin geliştirilmesiyle yapılmıştır. 1950'lilerin sonlarında Alman Ordusu hizmetine kabul edilmiştir. Standart ayağı ile kullanıldığında hafif makineli, sehpaya monteli olarak kullanıldığında ise ağır makineli rolünde kullanılabilir. 122 cm uzunluğunda, azami menzili 4000m, tesirli menzili 1200 m'dir. Merminin namludan çıkış hızı 820m/sn'dir.

MG3 ve türevleri Dünya'da 30'dan fazla ülkenin ordusu tarafından kullanılmaktadır. İtalya ve İspanya (MG42/59), Pakistan (MG1A3), Yunanistan, İran, Sudan ve Türkiye tarafından lisans altında üretilmektedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mg42 nin yandan yemisi :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hitler'in testeresi mg42 bence en efsanesidir.
  • bu mg42 nin geliştirilmişi yani mg42 nin bundan iyi olma imkanı yok
  • tsk hala kullanıyor. 13 kilo civarı bana eziyet oluykr ama güzel makina. bir bixi değil ama :)

• MG3 kullandım gayet güzel ama hem mayonun hemde silahın temizliğine bakımına dikkat edilmezse çok çabuk arıza veriyor. Birde atış yaparken uzun süre basılı tutmak yerine 5erli atıp bırakmak gerek. Mayon kesme ve fişek dikme en çok gördüğüm hatalar.

Bunun yanında Biksi çok daha hatasız ve kullanışlı bir silah. Şahsen biksi yi tercih ederim.
  • 27 kg ne demek.Yere kurup kullanılıyordur heralde bunu elinde tarıya tarıya gidemezsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harley Quinn

MG3 kullandım gayet güzel ama hem mayonun hemde silahın temizliğine bakımına dikkat edilmezse çok çabuk arıza veriyor. Birde atış yaparken uzun süre basılı tutmak yerine 5erli atıp bırakmak gerek. Mayon kesme ve fişek dikme en çok gördüğüm hatalar.

Bunun yanında Biksi çok daha hatasız ve kullanışlı bir silah. Şahsen biksi yi tercih ederim.

ruslar biliyor işi usta mg 3 sürekli bakım ister yoksa sorun yaratır ama bixi kannas keleş gibi rus yapımı silahlarda bu tutukluk sorunu en azami bu arada çin yapımı çakma bixi ve kannas gördüm burda bire bir degil yerini tutmaz belki ama en azından adamlar baskasına para verecegine kendi yapmış

• quote:

Orijinalden alıntı: I Will Burn You

27 kg ne demek.Yere kurup kullanılıyordur heralde bunu elinde tarıya tarıya gidemezsin

hafif ve agır makinalı olarak 2 ye ayrılıyor sehpasıyla 26 27 kiloluk agır makinalı tüfek oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

quote:

MG3 kullandım gayet güzel ama hem mayonun hemde silahın temizliğine bakımına dikkat edilmezse çok çabuk arıza veriyor. Birde atış yaparken uzun süre basılı tutmak yerine 5erli atıp bırakmak gerek. Mayon kesme ve fişek dikme en çok gördüğüm hatalar.

ruslar biliyor işi usta mg 3 sürekli bakım ister yoksa sorun yaratır ama bixi kannas keleş gibi rus yapımı silahlarda bu tutukluk sorunu en azami bu arada çin yapımı çakma bixi ve kannas gördüm burda bire bir degil yerini tutmaz belki ama en azından adamlar baskasına para verecegine kendi yapmış

Aynen çin biksisi kullandım kusursuz yapmış adamlar orijinali daha iyidir tahminim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullandim 200 metre atislarinda 3 er li atmamiz isteniyordu..guzel makina omur cukuruna iyi dayayip saglam destek alinca tepmesi en aza indiriliyor.Askerde Atis takimindaydim cok 200 metre calistim bununla her atisimda kendimi call of duty oynuyor hissediyordum..
  • quote:

quote:

quote:

Aynen çin biksisi kullandım kusursuz yapmış adamlar orijinali daha iyidir tahminim

aynen ama namlusu kalın ve agır mg 3 kadar var yani o yüzden pek bir artısı yok bence bixi hem performans hem agırlıkta şuan tahtını koruyo envanterde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I Will Burn You

27 kg ne demek.Yere kurup kullanılıyordur heralde bunu elinde tarıya tarıya gidemezsin

hafif ve agır makinalı olarak 2 ye ayrılıyor sehpasıyla 26 27 kiloluk agır makinalı tüfek oluyor

10 kilo olsa ikişer tane alıp tararız hocam Desert Eagle 5. bu silah kaç kilodur hocam fiyatı falan alınabilir bi silahmı?

• Alırım PKM'mi kurulurum istihkamıma basarım tetiğe

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.