Şimdi Ara

RHA T10i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RHA T10i model kulaklık ile ilgili fikri,yorumu olan var mıdır?

• demek ki yokmuş :)

ozaman bir haftalik tecrubelerimi yazayim da buralara yolu dusecek arkadaslarin fikri olsun.

su siralar yurtdisinda oldukca populer olan bu kulaklik icin bizim forumlarda pek yorum bulunmuyor. amazonda 190$ civari bir fiyata satiliyor. yine yurtdisi kaynakli sitelerde yapilan 2015 in en iyi kulakici kulaklik modelleri listelerinin hemen hemen hepsinde adi geciyor. iphonelarla uyumlu olan modelini de apple storelardan 599 tlye temin etmek mumkun. su anki dolar kuru dusunuldugunde apple storelardan almak mantikli bir tercih.

bende gectigimiz hafta apple storedan bir adet edindim. hemen magazada bos bir masaya gecip kulakligi denedim. ayip olmaz deselerdi direk orada iade ederdim ancak yine isimiz duserse yuzumuz olsun diyerek ses cikarmadim.

kulakligin malzeme kalitesi ve paket icerigi oldukca iyi. modeli arastiranlar bilir filtreleri ile kulakliga farkli bir karakter kazandirmak mumkun. bass, treble ve reference filtreleri var. her ebatta ve turde yastik da paket icersinde bulunuyor. uclari paslanmaz celik, kulagimiza doladigimiz kablosu hafizali vs.

ancak ses konusunda basarili bulmadim.ha ben bu isleri aslinda cok bilmem. cx200ii ve cks77x kullandim. oyle pek fazla atip tutmayacagim zaten. benim diyecegim bu kulakliktan ses cikmiyor arkadas. izolasyonu da yetersiz kaliyor. telefona takip metrobuse binsen son seste yandakinin sumuk sesini duyarsin. cihazim nexus4 zaten cani ne hemen yerden yere vurmayayim dedim ipoddan denedim pek fark etmedi.

sessiz ortamda dinledigimde sesi temiz aslinda. cks77x gibi basslar saatlerce surmuyor. mid ve tizleri de berrak ve dengeli. ama ilk kez bu segmente cikan biri olarak beni tatmin etmedi ve bir hafta sonra kulakligi iade ettim. ben alirim anfi falan takarim diyorsaniz bir dusunun takmayacaksaniz iki kere dusunun. saygilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AKG N200 Nasıldır
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.