ÖZETLE Merak ettiğim iki soru var: • Metresi 10 TL RGB LED. Bu iyi bir fiyat mı ? almalı mıyım ? • Tüm kontrol cihazları tüm LEDlere olur mu ? vermiş olduğum linkteki 17 TL lik bir sıkıntı çıkarır mı ?
Selamlar. RGB LED almayı düşünüyorum. Geceleri ders çalışırken oda lambası fazla parlak geliyor eğer 3 çipli bir LED ders çalışabilecek kadar aydınlatıyorsa alacağım. İnternetten çok güvenemiyorum LEDin kalitesine. Bir elektrikçiye gittim metresi 10 TL dedi.Çok inceleyemedim kalitesini vaktim yoktu ancak daha sonra bir ara tekrar uğrar iyice incelerim. Yalnız metresi 10 TL iyi bir fiyat mı ? almalı mıyım ? Ve adam kontrol cihazı kumandaya 30 TL dedi. Acaba tüm kumandalar tüm ledlere olur mu ? internette 17 TL ye elektrikçinin gösterdiğinden çok daha fazla seçeneğe sahip şu kumandayı buldum.
urun.n11.com
Özel Şık Tasarım 44 Tuş Rgb Şerit Led Kontrol Kart Ir Kumanda - n11.com
Bu kontrol cihazını almalı mıyım. Uyar mı ve bir sıkıntı çıkarır mı çünkü elektrikiçininkinden daha güzel görünüyor ve çok daha ucuz. Sonra bir sıkıntı çıkartmasın. :)
• Metresi 10 TL RGB LED. Bu iyi bir fiyat mı ? almalı mıyım ? • Tüm kontrol cihazları tüm LEDlere olur mu ? vermiş olduğum linkteki 17 TL lik bir sıkıntı çıkarır mı ? Teşekkürler :)