Şimdi Ara

rfactor mod yükleme nerde hata yapıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam rfactor u yeni edindim 1.255 versiyon bununla ilk kez online oynamaya calışacağım ama başaramıyorum toca 3 ile online oynayabiliyordum ama bunda başaramayınca sizlerden yardım istemem gerektiğini düşündüm

ilk önce mantıksal olarak joini tıklamalıyım herhalde

join dedikten sonra aşağıdaki menu açıldı burada herhalde online yarış yapmak için bekleyenler var birine girelim
    mesala en alttan ikinciyi tıkladım orda bir kişi magny-course pistinde yarışmak icin bekliyor galiba yazı kırmızı oldu ve sonra sağ alt köşede load game var onu tıklıyorum

şimdi aşağıdaki menü geldi bunun sağ altında load circuit yazıyor başkada bir tıklanacak mantıklı bir yer göremiyorum tıklayalım bakalım hangi menü gelecek

aşağıdaki ispanyol pisti cıktı yükleniyor diyor fakat nasıl olur yukarıda tıkladığımız yerde magny-course yarışı olacak yazıyordu bu pist nerden cıktı

ya ben biraz önce ispanya pistinde offline oynamıştım otomatik olarak çıktı niye öyle olduki

neyse aşağıdaki pencere çıktı bakalım işte garajdayım herhalde oyuna girdim fakat 1-2 saniye garaj penceresi durdu durmadı ekran gene değişti

malesef alttaki pencere çıktı araba kendi etrafında dönüp duruyor ve bunun tıklanacak mantıklı biryerini göremiyorum sağ altta da birşey yok online olamadık demekki

işte arkadaşlar online oynamak icin muhakkak biryerde yanlış yapıyorum bulamadım lütfen söylermisiniz neyim eksik ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucin47 -- 18 Haziran 2008; 16:26:40 >

• Hocam o oyuna giremezsin tabii çünkü girmeye çalıştığın oyun mmg f1 modu istiyor sen ise Ronin AW ile girmeye çalışıyorsun,normal olarak oyun hata verip atıyor seni,bak girmeye çalıştığın bölümde -2. ss de- race series de mmg f1 2007 server edition yazıyor,senin bu yarışa girebilmen için mmg2007 modunu indirmen lazım ayrıca magny course pistini de indirmen lazım çünkü o da oyunun orjinal pistleri içerisinde yer almıyor
  • hocam ben bu oyunu torrent prosuyla indirdim 1 gb tuttu birsürü pist var içinde 2.inci resimde yeşil kırmızı mavi küçük kutucuklar var oralardan birşey yapılıyormu

hocam oyuna girişi pek mantığım almadı yani önce arabamı ve pistimi seçiyor sonra 2. resime gelip o arabadan ve pistten yarışan varmı diye yukarıdan aşağı bakıyorum öylemi

halbuki ben 2.resime gelip beğendiğimi tıklasam araba ve pistler otomatik loading olsaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: logitech34

hocam ben bu oyunu torrent prosuyla indirdim 1 gb tuttu birsürü pist var içinde 2.inci resimde yeşil kırmızı mavi küçük kutucuklar var oralardan birşey yapılıyormu

hocam oyuna girişi pek mantığım almadı yani önce arabamı ve pistimi seçiyor sonra 2. resime gelip o arabadan ve pistten yarışan varmı diye yukarıdan aşağı bakıyorum öylemi

halbuki ben 2.resime gelip beğendiğimi tıklasam araba ve pistler otomatik loading olsaya

Hocam oyunun mantığını tersten anlamışsın,bak anlatayım,race series denilen bölüm araba bölümü circuit ise pisttir,sen eğer sen herhangi bir servera bağlanmak istiyorsan orada yazılan araba serisi ve pisti senin makinandaki oyunda yüklü olması lazım,bunlar moddur ve rfactor ile ilgili sitelerden indirilir,ha oyunun içinde de pistler ve arabalar var ama modlar daha çok oynanır,mesela 2. ss de arkadaşın seçtiği oyun mmg f1 2007 server edition isimli modu ve magny course isimli pisti istiyor eğer bunlar senin makinanda yüklü değil ise servera girip yarışamazsın,sende hangi modlar ve pistler varsa listeden onların olduğu oyunlara bakıcaksın,eğer yoksa indireceksin,otomatik load olayı falan olmuyor,olay bu kadar basit

• dostum tekrar deniyorum şimdi race series bölümüne girdim alltracksandvehicles yazan satırı tercih ettim çünkü tüm arabalar demek galiba sonra karşısında pistler bölümünde europen grandprix yazılı olan satırı sectim çünkü bu pist bende var oyuna girdim online oynadım teşekkür ederim

yalnız 5-6 araba vardık garajdan çıkıp bisürü boş turlar attık sabrettim yaklaşık 20 dk sonra yarış başladı yarıştık
    şimdi hep böylemi oluyor yani yarışa başlamak icin birsürü boş turlarmı atmak gerekiyor bir yarış yapacaz diye 20 dk boş turlar mı atmak gerek böyle zevkli olmazki
  • onlar ısınma turlarıdır,ben rfactor de çok online oynamadım,zaten kazma kaynıyor bu yüzden kilit koyuyorlar birçok servera,tanıdığın kişilerle oynamak daha iyi,yabancı dilin varsa yabancı rfactor forumlarına git tanış milletle,servar şifrelerini de alır rahat rahat oynarsın,prof1tr var türk forumu bi de geçen buradan bir arkadaş açtı ama ne oldu bilmiyorum
  • oyuna girme anlaşıldı birde mod eklemeyi anlatabilirmisin
    rfactorcentral sitesinden bir iki araba indirdim oyunun kurulu olduğu klasörün içindeki gamedata klasörünün içindeki vehicle klasörüne çıkarttım ama oyuna girdiğimde bu arabaları göremiyorum

acaba hatam nedir indirdiğim araçların 3-4 mb büyüklüğünde olması beni şüphelendirdi yanlış şey mi indirdim yoksa yanlış yeremi kopyaladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kodda nerde hata yaptım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3-4 mb dan büyük oluyorlar,skin indirmişsindir belki,ben gp2 indirdim 330mb setup olarak geldi kurunca 1gb olduindirdiğin dosyadaki klasörleri oyunun içinde aynı isimli klasörlerin içine atıcan yani rfm klasörünün içindekileri oyunun içindeki rfm klasörünün içine atıcan,gamedata içindekileri oyunun içindeki gamedata klasörüne atıcan vb...mod kurması kolay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.