Araç Listesi: Alfa Romeo 75 Turbo Evoluzione BMW M3 E30 (yer yok) BMW M635CSi Ford Mustang GT Ford Sierra RS500 Cosworth Holden VK Commodore SS Group A Mercedes-Benz 190E 2.3-16 (yer yok) Nissan Skyline GT-R HR31 Rover 3500 SD1 Vitesse Toyota Supra Mk3 3.0i Turbo-A (yer yok) Volvo 240 Turbo
Yarış Takvimi:
2 Haziran - Virginia 'Full Course GP 16 Haziran - Mid-Ohio 'Chicane' 30 Haziran - Spa-Francorchamps '88'
14 Temmuz - Charade '2009' 28 Temmuz - Donington 'GP'
11 Ağustos - Bathurst '2006' 25 Ağustos - Jerez dlF 'GP'
1 Eylül - Nordschleife 'VLN'
Yarış Ayarları:
Fuel Usage: Normal Tyre Usage: 2x Mechanical Failures: Normal Qualifying: Normal, unlimited laps, open session 105% Rule: Yes Parc Fermé : No Formation Lap: No Type of Start: Standing Damage: 100% Anti-Lock Braking: No Traction Control: No Stability Control: No Automatic Gears: Allowed Automatic Clutch: Allowed Time Scale: 3x
Esr' de olduğu gibi bağış yapmak zorunda değilsiniz ama adnızı listye yazdırdıktan sonra önceden bildirmeden herhangi bir yarşıa gelmezseniz üyeliniğniz silinir. Yarış aralıkları uzun olduğu için bol bol antrenman şansı var. Kayıt yaptırmadan önce modu iyice deneyin, Club yarşılarına katılın
Yukarıya ek olarak, Lig'e katılabilmek için en az beş club yarışına katılmanız gerekiyor ve %105 kuralı geçerli(yani sırlama turlarında çok yavaş kalırsanız yarışamazsınız) . Gerçi lig için yer kalmadı ama ayrılanlar olur illaki, rezerve listesinden girebilirsiniz.
@Silver_Sky
Touring Car Masters 2.0 modunun rar şifresini PM den atabilirmisin yada özel değilse buradan. Teşekkür ederim.
Spa 88 e yetişmeyi umuyorum tabii rezerve listesinden girebilirsem.V8 ligi de başlıyormuş.
Bu mod var mı sende hocam?? Auto GP denilen mod FSR 2010 modu içinde geliyor değil mi?? İndireyim dedim de Bockbierbude deki gibi programla indiriliyor,tek olduğu bir link bulamadım.
Bende var ama tavsiye etmem, modda sadece tek model var (CTDP' den alınma), gerçek takımların skinleri yok, fizikler diğer sağlam F1 modlarının yanında arcade kalıyor, gerek yok bence indirmeye.
Mod :Touring Car Masters
Tamam,boşuna indirmeyeyim,beraberinde gelen pistler nasıl??
pistler fena değil ama her tarafta lig sponsorlarının reklamları var.
Nismo Challenge süper olacak heralde.Skyline araçları harika ve efsane zaten.GranTurismoda az oynamadım şu araçları.Calsonic ve Pennzoil olan çok güzeldi.
Bu Skyline modu çok iyi duruyor,videodaki seslerde güzel.Çıksın da oynayalım hemen
F1 91 Historic sesleri Sesler mükemmel
sesler harika bazı 2005 modlarındaki seslerde boyleydi :D videolardan almışlar heralde yada canlı kayıt süper :D
Ctdp 2005 in dış sesleri çok iyi,özellikle vites küçültürken çıkan sesler.F1 91 LE versiyonunu için orjinalinden daha farklı bir ses paketi var,ondaki seslerde çok iyi.