Şimdi Ara

rFactor (2005) [ANA KONU] (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.104
Cevap
7
Favori
225.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

rFactor (2005) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: galganus12

Lmt09 F60 ile kaçla dönüyorsun İstanbul Park veya Interlagos ta??

F60 ile monaco da turlamıştım. O da çok başarılı ama İstanbulpark ta dönmedim hiç.. Akşama vakit bulursam turlar ss koyarım.
    Bu arada videoyu işyerinden çok kolay yükledi.. Evden yüklenmiyor. Çok enteresan..
  • Porsche RS Spyder @ Nurburgring no aids

• quote:

Orijinalden alıntı: erulu

quote:

Lmt09 F60 ile kaçla dönüyorsun İstanbul Park veya Interlagos ta??

F60 ile monaco da turlamıştım. O da çok başarılı ama İstanbulpark ta dönmedim hiç.. Akşama vakit bulursam turlar ss koyarım.
    Bu arada videoyu işyerinden çok kolay yükledi.. Evden yüklenmiyor. Çok enteresan..

FPS yerlerde... Monacoda böyle kasmamıştı.
  • F1 2010 MG Slimjim update v1.2 çıktı.Önceki sayfada verdiğim linkteki modun üzerine kurulması lazım.

http://www.mega.upload.com/?d=TXFT00FG
  •  rFactor (2005) [ANA KONU]

Formula Renault

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 29 Mayıs 2010; 0:21:38 >
  • rF2 diyoruz resimlerini beğeniyoruz ama ilaçsız nabacaz ya satın alacaksınız ya da ilacı çıkana kadar sabır
  • Oyun çıktığı gün ilacı da çıkar merak etme,ayrıca ben rf2 yi orjinal almayı düşünüyorum,zaten oynadığım bir iki oyun var,onlarda orjinal olsun.Bir de online kısmı gtr2 gibi olursa mecbur orjinal almak gerekecek.
  • rFactor'ün yapımcısıyla geliştirilen Superleague Formula'ya ilaç çıkar diye bekliyorum bende belkide rf2'de çalışır Superleague Formula

Gelecek hafta FSONE 2009 çıkabilir,RFT 2010'da ise yaklaşık 1 aydır Sauber aracı yapılıyor
  • Superleague Formula mod olarak var,ben kurmuştum daha önceden.Yapımında Ctdp yeralmıştı bu oyunun.Fsone 2009 un çıkması çok yakın.MMG 2008 de yakın zamanda çıksaydı keşke,MMG nin fizikleri Fsone dan daha iyi,o da bu sene içinde çıkar belki.
  • Mod olarak var derken :http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Superleague%20Formula%202008

Bu ise berbat deymez oynamaya

FSONE çıksın başka bişey istemiyorum RFT den kusacam artık
  • Benim indirdiğim mod oyundan çevrilmişti,400 mb falan tutuyordu.

Şu Rft modu için harcanılan vakite yazık valla,çok daha iyi F1 modları varken sırf yeni sezon modu diye de oynanmaz ki
  • Audi R8 LMS GT3 @ Queensland no aids

• WCP 2009 pistlerinin linklerini yenilemiş heralde Monzayı indirememiştim şimdi iniyor.Yüklemek isteyenler için tüm pistler burda;
    http://www.wcp-series.com/2010/02/23/full-trackpack-released-please-read-the-last-post-before-download/
  • LMT F60 Ferrari

• Setup yapmadın herhalde,1.11 ler ile dönmek mümkün Interlagos da.Gerçi bu araca setup yapmak zor,düzgün ayarı bulmak çok uğraştırıyor.
  • GP4'teki araç grafikleri rfactorde yok.Bu sene 2010 modu yapan çıkmadı ama gp4te adamlar süper araçlarla 2010 oynuyor.F1 MG araçlarını aldılar ve modelleme bilen elemanlar uptade yapıp düzeltti araçları.Şimdi harika oldu modeller.F10 mesela çok daha düzgün.MercedesGP yeni versiyonunuda yaptılar.Monaco-Barcelona-China halleri var.R30 deseon oda şahane.MP4-25 mükemmel zaten.Çoğu araçları harika ama buraya ne çeviren var ne mod çıkaran var.O yüzden ben f1 dışı modları çok seviyorum.
  • quote:

Setup yapmadın herhalde,1.11 ler ile dönmek mümkün Interlagos da.Gerçi bu araca setup yapmak zor,düzgün ayarı bulmak çok uğraştırıyor.

default setup üzerinden çok az ayar yaptım..
    CDTP, MMG, Fsone la inilebilir ama LMT de 1.11 için baya kasmak lazım hocam.
    -2 saniye geliştirir miyim çok zor ama bakarım akşama.. Vaktin olursa sen de bir zorla bakalım.
  • Önceki sayfaya koyduğum videoda 1.11 li bir zaman turu atmıştım,belki 1.10 da inebilirdim,son virajda erken frenaj yüzünden zaman kaybı var.Frenleri ayarlamak çok zor LMT modunda.Diğer dediğin modlarla inilir,hele Fsone ile çok rahat 1.11 ile dönülür.Fsone 2009 un fizikleri 2008 den daha iyi olur diye umuyorum,sürüş diğer F1 modlarına nazaran daha rahat gibi Fsone 2008 de.
  • Audi R8 LMS GT3

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.