Şimdi Ara

rFactor (2005) [ANA KONU] (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.104
Cevap
7
Favori
225.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi araç kaplamaları önceki sürümlere göre çok iyi çıkmış,önceki sürümlerde çok parlama vardı ama kötü bir parlama,bunlar gayet iyi duruyorlar.Hdr mi kullandın sslerde??
  • O kadar istememe rağmen HDR kullanmak bir türlü nasip olmadı ,bunlar naturel oynanmamış görüntüler.
  • Mod :Touring Car Masters modun içinde kendinden HDR var olabilir belki.
  • HDR yok resimlerde.Bu mod lig özel modu galiba yeni cubemaps koymuş olabilirler.O yüzden araçların parlaklığı böyle.F1Cdede parlama işi reflection maps oluyor yani EMAPRLTM.GP4te Carlightmapsmıydı ne.Onları düzgünlerden buldunmu her modda kullanırsın ve her modda araçlar böyle parlar.Birde moddaki araç kaplamaları kaliteli olmalı.Kalite derken alpha kanalını düzgün ayarlamalılar yoksa kötü şekilde parlar.Onuda düzgün yaparlarsa araçlar mükemmel olur.MMG07 ve CartFactorü çok beğenirim onlar iyi parlıyor.
  • Modun kendisinde hdr olmaz,hdr sonradan eklenen bir özellik,cubemapslerden dolayıdır.Hdr ye ince ayar yapılınca cubemapslerin verdiğinden daha iyi sonuç alınıyor,parlaklık,yansıma vs.
  • Ford Gt 40

rFactor (2005) [ANA KONU]

• CTDP 2006 1.2.1 - Hotfix
    Download
  • Race Department forumlarındaki mesajlar nasıl siliniyor??
  • Sadece moderetörler silebiliyor galiba ama "edit" butonuyla değiştirebilirsin mesajı.
  • Bende öyle yaptım,üç nokta koydum Nasıl geçti ilk yarış??
  • quote:

Orijinalden alıntı: galganus12

Bende öyle yaptım,üç nokta koydum Nasıl geçti ilk yarış??

Rezalet, %105 kuralına takıldım, yarış başlamadan bitti yani . Lig olunca millet iyice hırslanıyor galiba, club yarışlarında geçtiğim adamlar bile 2-3 saniye daha hızlıydı benden . Mid-Ohio' için daha sıkı çalışmam lazım. Her türlü setup yardımına açığım bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 9 Haziran 2010; 1:49:30 >

• Yapma ya,kötü olmuş.Şu an oynayamadığım için setup yapamam ama Spa yarışına yetişirsem setup yollarım sana Rezerve yüzünden TCM ligine katılamazsam V8 ligi başlayacak,ona katılırım artık.Club yarışları sürekli oluyor değil mi??
  •  rFactor (2005) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: galganus12

Yapma ya,kötü olmuş.Şu an oynayamadığım için setup yapamam ama Spa yarışına yetişirsem setup yollarım sana Rezerve yüzünden TCM ligine katılamazsam V8 ligi başlayacak,ona katılırım artık.Club yarışları sürekli oluyor değil mi??

Evet, sürekli oluyor. Haftada 4 gün rfactor var.

Pazartesi - V8Factor
    Çarşamba - Touring Masters
    Cuma - Caterhams
    Pazar - F193

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 9 Haziran 2010; 21:06:59 >

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.