Şimdi Ara

RF Online Türk Sunucusu 20 EKİM OPEN BETA!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
0
Favori
10.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer ucuz olursa ve bir siteden 450 doları alabilirsem 50 dolarını yatırmayı düşünüyorum
  • ucuzlattık zaten bıraz :) turk oyuncusunun taleplerıne gore belırlendı fıyatlar:) bu arada reklam ıcın turkıyedekı oyun dergılerıyle anlasıldı. Clıent yetsıtırılebılırse Dvd seklınde dagıtım olacak. Buyuk ıhtımalle Sıtedende dvd talebınde bulunabılecek oyuncular
  • Kargo ücretini kim ödücek?
  • bunun ıcınde kargo fırmalarıyla gorusuluyor. Sıstem tam yerıne oturdugunda detaylı anlatıcam :) sanırım sabıt bı ucret olur 3 tl gıbı alıcı oder yada dger ıhtımalle sırket oder
  • cbt key leri burdan verilirmi?
  • eger son anda bır degısıklık olmaz ıse uye alımı resmı sıte uzerınden sınırlı sayıya ulasana kadar devam edecek. Yanı sız normal uyelık alacaksınız. atıyorum 500 kısı uye oldugu zaman alım durdurulacak. Usttede yazılmıstı sanırım :) Ve Closed Beta reklamı verılmeden ben burdan yayınlarım sıte acıldı saldırın dıe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easx -- 19 Eylül 2010; 1:26:29 >
  • 5gün kalmış :D
  • az kaldı az :):)
  • Az kaldı ama okullar başlamak üzere ışık hızıyla geçti gitti güzelim yaz offf offf....

Rateleri biraz daha yüksek yapın exp kasmak çok sorun değil ama pt kasmak beni resmen çok sıkıyor
  • gerçekten ben de haftaiçi anca 40dk oyunda olabilirim :S
  • kesın bırsey soleyemıyorum ama us serverıyla aynı rate olacak sanırım. Bu hafta ıcınde hemen hemen hersey bellı olur. Konuya eklerım
  • Bu CB keyler için bir şey söylemek istiyorum sınırlı sayıda dağıtılacak diyorsunuz küçük bir kısmını sadece dh kulanıcıları ayırmanız mümkün mü ? Burda bir liste oluşturulur kesinlikle cb ye katılmak isteyenlere pm yoluyla keyler atılır. Bu kadar insan mart-nisan ayından beri bunu bekliyor diyebilirim eğer bu keylere yetişemedikleri için sahip olamazlarsa gerçekten yazık olur.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Katılıyorum, reklamda görüp 2 dk içerisinde CB oyuncusu olmak başka. Burda aylarca o günü beklemek başka. Birşeylerimizi erteleyerek bekliyoruz sonuçta. Örneğin bi oyuna başlayacaksak başlamıyoruz. Şurda çok kısıtlı da olsa bi yer ayırmanız çok memnuniyet yaratır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreslmn

eger son anda bır degısıklık olmaz ıse uye alımı resmı sıte uzerınden sınırlı sayıya ulasana kadar devam edecek. Yanı sız normal uyelık alacaksınız. atıyorum 500 kısı uye oldugu zaman alım durdurulacak. Usttede yazılmıstı sanırım :) Ve Closed Beta reklamı verılmeden ben burdan yayınlarım sıte acıldı saldırın dıe
  • Arkadaslar key dagıtımı yapılmayacak uyelık sınırı ıle alınacak :) dedıgım gıbı ayrıca bu forum dısında bekleyen bı cok rf oyuncusu var aylardır bekleyen . Ama bende buranın bı uyesıyım ve acıkcası baskada foruma takılmıorum. Elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısırım tabı dıger oyunculara haksızlık olmayacak sekılde :)
  • Malesef tarih yuzde 90 ıhtımalle ekımın ılk haftasına cekıldı arkadaslar.
  • Okuldan yeni geldim neyse her zaman dediğim gibi geç olsun güç olmasınGerçi benim tuzum kuru zaten yaza kadar oynayamam

Bu arada expansion yaza kadar gelir mi? Lütfen yaza kadar getirmeye çalışın
  • zaten bu gidişle anca yazın açılacak gibi :D şaka bir yana bari yazılılar yaklaşmadan açılsaydı da en azından hafta içi biraz onayabilsek :D
  • cb gec gelecek ama buna gorede kısa surecek yanı bır sey kaybetmıs olmayacaksınız:):) bı dahakı yaza exp pack buyuk ıhtmalle gelmez ama nolucagıda bellı olmaz. Oyuncu kıtlesı oturursa neden olmasın
  • Sitede üye olmayı denedim ama butonlar aktif değil galiba. Üyelikler ne zaman başlıyor ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.