Şimdi Ara

RF Online Türk Sunucusu 20 EKİM OPEN BETA!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
0
Favori
10.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: speedmonster

Eğer bu eventler gerçekten güzel duyurulursa önceki söylediğim "oyuncu sayısı az olur" lafını "serverlara zor gireceğiz" ile değiştirmek istiyorum

Evet katılıyorum . Çok sağlam etkinlikler bunlar. Bende bir kaç kişi çağırıp fitili ateşleyebilirim. Gelen arkadaşlar çok olursa ki bu etkinlikleri okuyan herkez 2-3 ayda olsa gelir, CORA da başlarız artık.
  • İşte söylediğin gibi bu kadar ileri derecede eventler olmaz sorun ordaOyunu bilmesem kesin kazanam desem boşver der geçerim ama hediyeler az değil ve bir daha bu hediyeler verilmez böyle kolay eventlerde olmaz

Bu arada 7 hafta olayını görmemişim 7 hafta RL kalmak kolay değil neredeyse 2 ay... Ayrıca daha uzun süre isterim dedin o zaman gerçekten zorlayacak ama ödülü az değil benim gibi külüstür sayılabilecek pc kullananlar için süper fırsat

Background derken karaktere özel bir özgeçmiş mi yaratıcaz? Ben karakterim olmasada katılabilirmiyim

• Pt kasmadan lvl a yüklenin a dostlar....

Edit:herkes hevesleniyor ama 10 gün içinde herkesin ezik olduğu bir serverda 45 lvl olmak zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3chladon -- 23 Eylül 2010; 18:29:12 >
  • Party Time :) Özgeçmiş yaratılacak evet:) ama Eventlere katılım ıcınde cesıtlı sartlar oluyor. Web sıtesıne eklendıgınde eventler hakkında tum bılgılere ulasabıleceksınız
  • Pt kasmadan 1 günde 45 olunur.Eğer çok daha hızlı biri yoksa büyük ihtimalle ilk 10 da olurum Öz geçmişi tam olarak açıklarsanız onun için de iddaalı olabilirim ama diğer eventler şimdilik benim için zor.Neyse bir iphone kapsak yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Yukarıdaki yazıyı okuduğumda aklıma iki şey geldi:

1- Hay ben okulun ........
    2- Okulun aslında bir suçu yok yazın açsalardı garanti kazanırdım

Sizden ricam bu eventleri yazın yapmanız yazın ordaki eventlerden en az birini garanti kazanırım sabah 10dan akşam 11e kadar oynayıp şifreleri toplamak + 10 gün içinde 45 olmak + RL hediyesi bu 3 eventi kazanması kolay gerisini bilmem

Açıkçası bu hediyeleri kaçırırsam gerçekten oynayasım gelmez çünkü en az 1 hediye kazanabilecek potansiyelim varken gerçekten üzülüyorum

Reklam amacıyla güzel eventler yapmışsınız ama o eventleri yazın yapsaydınız çok çok daha iyi olurdu bunlar hakkındaki fikirlerim bunlar Gitti güzelim iphoneler ps3ler

üst üste 7kere RL olmak sandıgın kadar kolay bi olay değil

• quote:

Pt kasmadan 1 günde 45 olunur.Eğer çok daha hızlı biri yoksa büyük ihtimalle ilk 10 da olurum Öz geçmişi tam olarak açıklarsanız onun için de iddaalı olabilirim ama diğer eventler şimdilik benim için zor.Neyse bir iphone kapsak yeter

herkes 0 dan başlıyor arkadaş 1 günde 45 olucakmış. ROFL
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3chladon

quote:

Pt kasmadan 1 günde 45 olunur.Eğer çok daha hızlı biri yoksa büyük ihtimalle ilk 10 da olurum Öz geçmişi tam olarak açıklarsanız onun için de iddaalı olabilirim ama diğer eventler şimdilik benim için zor.Neyse bir iphone kapsak yeter

güldüğün adam sparta serverı açıldıgında 1günde 43warlock kastı o kadar zor bi olay değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Esclade

quote:

quote:

güldüğün adam sparta serverı açıldıgında 1günde 43warlock kastı o kadar zor bi olay değil

ama 43 imkansız demedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

ama 43 imkansız demedim

şimdi tartışma çıkmasın yine ama ben speedmonsterin rahat 45e kasacagını biliyorum exp jade+exp arttıran potion ile zor bişey degil

• quote:

İşte söylediğin gibi bu kadar ileri derecede eventler olmaz sorun ordaOyunu bilmesem kesin kazanam desem boşver der geçerim ama hediyeler az değil ve bir daha bu hediyeler verilmez böyle kolay eventlerde olmaz

Bu arada 7 hafta olayını görmemişim 7 hafta RL kalmak kolay değil neredeyse 2 ay... Ayrıca daha uzun süre isterim dedin o zaman gerçekten zorlayacak ama ödülü az değil benim gibi külüstür sayılabilecek pc kullananlar için süper fırsat

Background derken karaktere özel bir özgeçmiş mi yaratıcaz? Ben karakterim olmasada katılabilirmiyim

2. paragrafta belirttiğim gibi 7 hafta olayını görmemişim ilk mesajımda ismail

Bu arada PT kasmadan 45 olmak kolay değil sonuçta ptsiz silah ve zırh takmak zor... Ayrıca hadi 1 günde 40 olması sorun değil solo 40a kadar kasılıyor ama herkes 0dan başladığı için daha iyi maplarda int zırh olmadan(1lvl silahları idare eder ama zırh sorun) + pot parası olmadan 45 kolay değil sonuçta herkes 0dan başlayacak...

Yazın olsaydı dh grubu kurardık dhden 8 kişi olarak bir ırkta durmaksızın oynayarak önce 40 olurduk(cash yardımıyla) sonra birkaç gün içinde exp jade/carella rank sayesinde 8 kişi olarak kolayca 45 olurduk ps3 alsam bile yeterdi

1 günde 45 bile belki olunur ama bilemem exp jade + cartella rank + 24 saat durmaksızın oynama +oyunu iyi bilen eksiksiz grupla oynama(eksiksiz derken tank hc dps classları bakımından) belki iş görürBunu denemek isteyenlere başarılarKasarken video falan çekin video eventinide kazanırsınız belki

• bu officaldeki video eventten sağlam videolar çıkmıştı hala arada açar izlerim
  • quote:

quote:

İşte söylediğin gibi bu kadar ileri derecede eventler olmaz sorun ordaOyunu bilmesem kesin kazanam desem boşver der geçerim ama hediyeler az değil ve bir daha bu hediyeler verilmez böyle kolay eventlerde olmaz

Bu arada PT kasmadan 45 olmak kolay değil sonuçta ptsiz silah ve zırh takmak zor... Ayrıca hadi 1 günde 40 olması sorun değil solo 40a kadar kasılıyor ama herkes 0dan başladığı için daha iyi maplarda int zırh olmadan(1lvl silahları idare eder ama zırh sorun) + pot parası olmadan 45 kolay değil sonuçta herkes 0dan başlayacak...

Yazın olsaydı dh grubu kurardık dhden 8 kişi olarak bir ırkta durmaksızın oynayarak önce 40 olurduk(cash yardımıyla) sonra birkaç gün içinde exp jade/carella rank sayesinde 8 kişi olarak kolayca 45 olurduk ps3 alsam bile yeterdi

1 günde 45 bile belki olunur ama bilemem exp jade + cartella rank + 24 saat durmaksızın oynama +oyunu iyi bilen eksiksiz grupla oynama(eksiksiz derken tank hc dps classları bakımından) belki iş görürBunu denemek isteyenlere başarılarKasarken video falan çekin video eventinide kazanırsınız belki

Party ben sanki seni hatırlıyorum :)) bell den ama sonra ben ihanet ederek teneke sınıfına transver olmuştum (ihanet derken yanlış anlaşılmasın BELL ırkına dıyorum)

40 olunuyor 24 saatte :))

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ama 43 imkansız demedim

şimdi tartışma çıkmasın yine ama ben speedmonsterin rahat 45e kasacagını biliyorum exp jade+exp arttıran potion ile zor bişey degil

CB'ye para mı yatırıcak?O_o

• quote:

Orijinalden alıntı: caneraksu22

quote:

quote:

Party ben sanki seni hatırlıyorum :)) bell den ama sonra ben ihanet ederek teneke sınıfına transver olmuştum (ihanet derken yanlış anlaşılmasın BELL ırkına dıyorum)

40 olunuyor 24 saatte :))

24 saatte 40 oluyorsan oyunu oynama boşuna İşin şakası warlock 43 değil 42 ydi toplamda maksimum 15 saat oynadım force pt en az 80 diBu arada ptyi sorun edenler sanırım hiç offical oynamamış 68 pt gerekiyor 40 da kutudan çıkan item için ve force-range kasmayan shield+knife ile 40 a kadar kasan birinin 68 pt kasması işten bile değil.Eğer csden alışveriş yaparsam ptyi de fullerim üstüne 1 gün içerisinde.Jade + 4xpt potion + hp set = pwned.Tek sorun ashlerin kaçta kırmızı olduğunu hatırlamıyorum onuda server açılmaya yakın öğrenirimOfficalde 30 olmak yarım saatten fazla sürmez 30-35 arası brutalde 2.5 saat ki skill kullanmadan kasıyorum knife+shield takıp 2 çanta pot ile brutale vurmaya başlıyorum o orada keserken altta dizi izliyorum win7 olduğu için pencerenin üzerine gidince oyun gözüküyor bir gözüm orada 35 ar kastım spartada geçen gün can sıkıntısından.35 den sonra zaten int 35 set görevini yaptığım için 37 ye hobo-passer falan filan yarım saatte kassam toplamda 0.5 + 2.5 + 0.5 + yolda geçen 1 saat dersek 4.5 saatte 37.2.5 saatte calli keserek 40-41 olunsa 7 saatte 40.Cora tank olacağım için knife+shield ile aba da keserim.Hatırladığım kadarı ile burn ash 43 de kırmızı oluyordu.Eğer o civarda ash e başlarsam 15 saatte 45 tank hazır.Zaten işlerim boşa çıksın spartada cora tankı hiç yardım almadan saat tutarak 45 yapıcam bakalım ne kadar sürecek hesabım doğru mu.

Özet : 1 günde 45 yaparım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ama 43 imkansız demedim

CB'ye para mı yatırıcak?O_o

Bu cb ye para yatırmayacaksın da hangi cbye para yatıracaksın panpa 300 lira yatırsam iphone kazansam 300 liraya 1300 liralık iphone alıcam Tam bir tarih verseler.Ekimin ilk haftası şehir dışına gidecek gibiyim. Eğer körün gözü gibi ters denk gelirse işim sakat.Ama şimdiden antremana başlıyorum offical clientini indirip crimsonda tank kasıcam 45 e 2-3 tane elim alışsın

Edit:Spartaya merge gelmiş crimsonda başlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedmonster -- 24 Eylül 2010; 14:30:05 >

• Ben en geç 2 günde 45 lvl olurum diyen var mı?
  • Cb de hediye verileceğini sanmıyorum,test amacı ile açılan bir yerde ne hediyesi? OB ye geçiş anında hem rekabet ortamı hemde oyuncu çekebilmek için hediyeler verilmesi gerekli
  • Eventler CB surecınde gecerlı olmayacak arkadaslar. CBde sadece test yapılacak ve kısa surecek CB yanı ole aylarca suren bı CB dusunup moral bozmayın :) bı hafta 2 hafta anca surer sonra open beta. CB dekı karakterler sılınecek zaten test karakterler olacak
  • Bu eventler OB için mi geçerli?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.