Şimdi Ara

RF Online Türk Sunucusu 20 EKİM OPEN BETA!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
385
Cevap
0
Favori
10.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acılır acılmaz burdan yazarım :) bende usttekı mesajımı edıtleyımde :) yanlıs bılgılendırme olmasın :)
  • Game Admın lık durumunu bır yana bırakırsak bende normalde bır donanımhaber takıpcısıyım o acıdan ilk once buranın haberı olur zaten :D
  • Ah şöyle şu tatil günü açılsa çok güzel olurdu aslında millet biraz rf nin tadına varırdı.
  • keşke açabilseydik ama en iyi ihtimal verilen tarih gozukuyo:)
  • Reklam yapılmıyormu ya hiçbiryerde göremedim dhden baska :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: m1ndfre4k

Reklam yapılmıyormu ya hiçbiryerde göremedim dhden baska :)

Boşver reklamı, closed beta için reklama gerek yok adı üzerinde closed (Belli Başlı Oyuncular için) asıl sunucu açılsın eski tayfa toplanalım, yeniden terör estirelim, yine forumda ağlasınlar. :)
  • striker FOREVER :)) açolsında baslayalım yenıden
  • 4gün kalmış :D
  • rehberi okurken dikkatimi şu çekti Irk Leader oylamasına katılabılmek ıcın RANK sıralamasında ilk 30 içerisinde yer almanız gerekir.

acaba bu yalnışlıklamı yazıldı yoksa Tr serverında işler böylemi yürüyecek?

ayrıca coradaki yeni rank sistemi kötü olmuş mis gibi knotumuz vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esclade

rehberi okurken dikkatimi şu çekti Irk Leader oylamasına katılabılmek ıcın RANK sıralamasında ilk 30 içerisinde yer almanız gerekir.

Benim de dikkatimi çekti üstelik Lord Master diyor Race Leader değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedmonster

quote:

Orijinalden alıntı: Esclade

rehberi okurken dikkatimi şu çekti Irk Leader oylamasına katılabılmek ıcın RANK sıralamasında ilk 30 içerisinde yer almanız gerekir.

Benim de dikkatimi çekti üstelik Lord Master diyor Race Leader değil

Lord master yeni versiyonda race leader olan kişinin yeni ünvanı.

Yeni versiyonda bildiğim kadarı ile oylama seçilmiyorlar. Savaş yapılıyor kazanan lord master oluyor. Ayrıca savaşa katılmak içinde guild leader olmak lazım. Şuan için böyle biliyorum ama yanlış bildiğim bir yer olabilir. Herşey çok açık ve net değil.

• Extreme cevap ıcın tesekkurler. Evet arkadaslar Lord Master=Archon tabı bu expansıonda gecerlı yenı versıyonda Guıldler arası bır savas yapılıyor ve kazanan guıld lıderı lord master oluyor. Yanlıs verılmıs bır bılgı yok :) Su anda bayram tatılı oldugu ıcın pek ılgılenemıyorum fakat ayrıntılı bır sekılde herseyı acıklayan Uzunca bır Archon rehberı paylasabılırım sanırım.
  • Güzel bende sürekli buradan ve face'den takipteyim. Anlamadığım bişey var. Herkes aynı class'dan başlarsa eğer kimle kapışıcaz ?
  • :) Herkez aynı classtan baslamaz sanırım DH geneli bellato istiyor fakat RF ın oyuncu kıtlesı burayla sınırlı değil:) özellikle Accleri gören Transformersı ızleyen acc akar:D
  • herzaman her yerde ACC+STRIKER :)) merak etmeyın acc nın de fanları var
  • Benım gıbı :)
  • ben hiç Transformers izlemedim :D:D
  • Ahhh... Eski çizgi filmler ahh...

Voltran Voltran Voltran

Burada kimler, hangi class'ı seçicek ? Söyleyin bakalım.
  • tanıyanlar vardır RF den acc striker acacağım nick = ROBOCOPY
  • Birkaç gün aradan sonra tekrar eski düzenime döndüm.Henüz üye alımı açılmamış sanırım.İndirme de kapalı.Açıldıktan sonra buradan bilgi verilir umarım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.