Şimdi Ara

RF Online Türk Sunucusu 20 EKİM OPEN BETA!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
0
Favori
10.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • özgür kanka benim için kazanacaksın o 5bin dolarlık bilgisayarı tamam mı?

@mechladon 10gün cb zaten bırak eventi oyunu bilen adam char bile açmaz obye kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esclade -- 24 Eylül 2010; 15:24:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esclade

özgür kanka benim için kazanacaksın o 5bin dolarlık bilgisayarı tamam mı?

Türklerin arasında 7 hafta üst üste RL olmak imkansız.
  • Off 3 arkadaş plân kurup 1 gün içinde 45 olucaktık ben leptop onlar ipad alıcaktıBoşuna CB de oynamaya gerek kalmadı.Ob de de yaparsak 45 lvl yapıp hediyeyi alıp tekrar yeni char açmak zorunda kalıcaz
  • oyun açılmadan önce saglam bi ekiple girceksin anca öyle ama officalde bile 7hafta üst üste RL olan bi vadore bi Farah var xD bence o bilgisayar ofiste kalır :P
  • Bellato da sağlam bir ekip kuralım ps3 e razıyım beyler :D garyo seni ekledim ama engelledin mi taa ccr döneminden yoksa açmıyor musun bilmiorm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

Bellato da sağlam bir ekip kuralım ps3 e razıyım beyler :D garyo seni ekledim ama engelledin mi taa ccr döneminden yoksa açmıyor musun bilmiorm :D

Garyo On şu anda Bu arada şu an cb sürüyor mu anlamadım ki ben.10 ekimde cb başlayacak dendi 11 ekimde event var Her neyse pc büyük ihtimal Treth de kalacak Diğerlerinde artık birşeyler yapıcaz.Ben şuan elimi alıştırıyorum o hediyelerden bir tane almazsam gözüm açık gider 1 günde 45 olamam diyorsanız hiç bulaşmayın evente.Bu arada 2 serverda aynı anda event kazanırsak 2 hediye de geliyor mu ? Amacım ilk gün ilk serverda 2. gün 2. serverda 45 olmak Yemeden içmeden hatta tuvalete bile gitmeden kasıcaz 3 kişi

• @caneraksu hangi serverde oldu bu olayOfficialde hiç oynamadım ama pserverlerden birinde dersen olabilir o olay

Sağlam ekipe katılmak isterdim ama okul sağlamlığı bozuyo ne yazıkki...

7 hafta ve daha uzun RL lik Türk serverinde = nerdeyse imkansız çünkü büyük gruplaşmalar olacaktır benden söylemesi... Örneğin dhden olanlar bi adama başka yerden olanlar başka bi adama verir fln zor iş...

Her neyse yaza kadar o pcler zaten verilmez yazın RL olursam belki alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

@caneraksu hangi serverde oldu bu olayOfficialde hiç oynamadım ama pserverlerden birinde dersen olabilir o olay

Sağlam ekipe katılmak isterdim ama okul sağlamlığı bozuyo ne yazıkki...

7 hafta ve daha uzun RL lik Türk serverinde = nerdeyse imkansız çünkü büyük gruplaşmalar olacaktır benden söylemesi... Örneğin dhden olanlar bi adama başka yerden olanlar başka bi adama verir fln zor iş...

Her neyse yaza kadar o pcler zaten verilmez yazın RL olursam belki alırım

Yazın başladın mı cpt lere yetişemezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedmonster

quote:

Bellato da sağlam bir ekip kuralım ps3 e razıyım beyler :D garyo seni ekledim ama engelledin mi taa ccr döneminden yoksa açmıyor musun bilmiorm :D

Garyo On şu anda Bu arada şu an cb sürüyor mu anlamadım ki ben.10 ekimde cb başlayacak dendi 11 ekimde event var Her neyse pc büyük ihtimal Treth de kalacak Diğerlerinde artık birşeyler yapıcaz.Ben şuan elimi alıştırıyorum o hediyelerden bir tane almazsam gözüm açık gider 1 günde 45 olamam diyorsanız hiç bulaşmayın evente.Bu arada 2 serverda aynı anda event kazanırsak 2 hediye de geliyor mu ? Amacım ilk gün ilk serverda 2. gün 2. serverda 45 olmak Yemeden içmeden hatta tuvalete bile gitmeden kasıcaz 3 kişi

O 3 kişiden biri ben oluyorum plân hazırladık..Ufak su dökmeye gideriz büyüye gitmeyiz

Plân: Meslek sırrı

• quote:

quote:

Engellemiş demekki beni

• Siz okula giderken nasıl 1 günde 45 olmayı planlıyorsunuzTabi event haftasonuysa bilemem :S Haftasonu olursa bile dershane denen illet bi icat var onun yüzünden katılamam
  • Ne zaman açılıyor yetkili kişiler. Bu gün açılmayacakmı?
  • Bu gün açılmayacak arkadaşlar. 10 ekime kadar herhangi bir gün açılacak su anda tarıh bellı degıl. Ben su anda ofıste degılım daha dogrusu 4 gundur ofıste degılım yarın gıdıcem o zaman daha kesın bılgıler verebılırım. :)
  • Desene CB yalan oldu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferdi_33

Acaba Officaldeki hesabımızı aktarma şansımız war mı neyse parası ödiyim. Hatta sizin için bide şöyle bi güzellik yapim İşim gereği Mersindeki internet cafelerin yüzde 70 yakınının kurulum ve bakım işini yapıyorum yapmadıklarımıda arkadaşlarım yapıyor zaten Bi alo demem yeter ayrıca adanada 2 cafe Osmaniyede 1 cafe Tarsusda 2 cafe Silifkede 2 cafe Akdeniz bölgesi kontrolümde yane bu cafelerin çoğu cash satışıda yapıyorlar yane ayrıca bi çok mmorpg manyağı arkadaşım war ve guildwars2 bekliyorlar belki onları rfonlineye kaydırabilirim. Tek sorunum war oda cafe lerin donanımlarının rf onlineyi kaldıramaması daha önce bi çok kafeye kurdum ve başıma bela oldu

Kasanı yan yatırıp officaldaki şifreni TR sunucusuna girersen karakterin tüm itemları ile beraber TR sunucusuna geçecektir.%100 DHKD onaylı çalışıyor denedim.Bu arada Akdeniz bölgesinde o kadar cafe olduğunu bilmiyordum yani toplam 7 kafe varmış

:D

• Beyler Msnden sorularınızı : rfturkey@hotmail.com sorabilirsiniz :) Facebook sayfasında gördüm.
  • Yarın ofise gittiğimde wallpaper Türk serverından erkenden bır kac screenshot vs eklıcem konuya ve ıletısım adreslerını facebook twitter msn vs guzel bı sekılde duzenlıcem :) sımdılık ıdare edın :) yarın topici biraz renklendirelim. Elimde olursa geniş içerikli rehber konularıda eklemeye çalışırım :) Hem yeni başlayanlar için yanıt olur hemde sizin bilmediğiniz ince noktalarda ayrıntılı bır rehbere sahıp olmus olursunuz
  • Süper fikir derim :D

Bu arada bu faceteki BOra RF kim merak ettim dhden midir :D Maşallah heryere bişey yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 24 Eylül 2010; 22:05:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreslmn

Bu gün açılmayacak arkadaşlar. 10 ekime kadar herhangi bir gün açılacak su anda tarıh bellı degıl. Ben su anda ofıste degılım daha dogrusu 4 gundur ofıste degılım yarın gıdıcem o zaman daha kesın bılgıler verebılırım. :)

Beni yanlış anlamınızı istemem iş dsiplininizide kesinlikle eleştirmek istemiyorum ama hoşuma gitmeyen birşey var sormadan edemicem.

Benim bildiğim ya da öyle olması gerektiğini düşündüğüm kadarıyla herhangi birşey hakkında birşeyler planlanır herşey hazır olur ondan sonra tarih verilir ve o tarih geldiğinde açılış yapılır hadi ufak bir iki pürüz olur pürüzün sebebi açıklanır giderileceği bir tarih verilir , pürüz giderilir ve bir kaç gün sonra açılır. Fakat burda olanlar bende kabak tadı vermeye başladı. Çünkü verilen her tarih sürekli ileriye atılıyor. En son söylenen şeyde 10 ekime kadar herhangi bir gün açılacak oluyor fakat o gün hala belli değil.

Şimdi sormak istediğim ya şirketinizle bağlantınız iyi değil sürekli gelişen olaylardan haberdar olmadığınız için ortaya atılan tarihler sürekli havada kalıyor ya da siz bazı şeyler giderilmeden iyi niyetle aceleci davranıyorsunuz ?

İçtenlikle buna cevap verirseniz sevinirim.

İyi Forumlar.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.