Şimdi Ara

RF Modülatör Bağlantısından Anlayan Arkadaş Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uydu alıcısı bağlattım ama tvde skart girişi yok. rf girişi ile yayınları alıyorum aam seste bozukluk var. Bunu engellemem için rf modülatör(akıllı kutu) almam gerektiğini söylediler. Rf modülatör aldım ama bunu nasıl bağlayacağım, yani hangi kabloyu nereye takacağım?

Bu işlerden anlayan bi arkadaş varsa bakabilir mi?

• uydu alıcısı ile rf modülatörü birbirine hangi kabloyla ve nasıl bağlayacağım? tvde skart girişi yok, uydu alıcısında ve rf modülatörde scart girişleri mevcut...
  • uydu cıhazından cıkan scartı rf modulatore tak,

rf modulatordekı rf jakkını tvnın anten gırışıne takıcaksın ...
  • dediklerinizin aynısını yaptım ama bu kez kanal arattığımda uyduyu bulamadım. Acaba modülatör mü bozuk?
  • uydunun video out çıkışını rf modülatörün video girişine takıp ses çıkışlarınıda hallettikten sonra c bandında aratman gerekiyor... hangi kanaldan çıkar bilemem...
  • merhaba elimde 1 led tv bir adet receiver var.. bu ikisini tek bir hdmi kablo ile bağlıyorum..

bu bağlantı mevcutken (led-receiver hdmi bağlantısı yani);

receiver'in scart çıkışını kullanarak akıllı kutu (rf modulator) vasıtasıyla ikinci bir televizyonun rf girişine ulaştırsam görüntü ve ses elde edebilirmiyim?
  • LeThauS kullanıcısına yanıt
    Yüksek ihtimalle HAYIR.
    Aydu alıcı görüntüyü 2 ayrı çıkıştan değil, tek çıkıştan verecektir.

Saygılar

(Eski konu fakat bilgilendirme amaçlı yazılmıştır)

(Duzeltme: imla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahattintopaloglu -- 3 Şubat 2015; 20:16:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv ve uydudan anlayan var mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bahattintopaloglu kullanıcısına yanıt
    Geçen sene kaldığım yurtta kantinci d smartı kablosuz olarak ikinci bir panele bağlamıştı. Kesinlikle receiver cihazı harici idi. Receiver ın yanındaki philips kablo ile yayın alırken, karşı duvardaki panasonic kablosuz olarak aynı yayını alıyordu. Birden aklıma geldi. Philipteki görüntü çok netken, panasonicteki görüntüde bozulmalar vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 3 Şubat 2015; 20:03:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.