Şimdi Ara

Rezil oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önümüzdeki yıl nişan yapmayı düşünüyoruz bu yüzden iki tarafın anneleri tanışıp kaynaşsın diye ikisini de davet ettik. Dün ikinci gündü, her şey güzel gidiyordu. Sonra sabah yürüyüşe çıkmıştık. Dondurmacıdan dondurma aldık. Hesaplayın işte dört kişiden max 11, 12 top kullanılmıştır. Sonra ödeme yaparken 27 buçuk lira dediler. Erkek arkadaşım ödeme yaparken annem bi anda yüksek sesle ne bu soygun mu bunun neyinden 27 buçuk lira çıkardınız filan diye tepki gösterdi. Ben de anne napıyosun filan diye sakince tepki gösterdim. Erkek arkadaşım ödemeyi yaptıktan sonra yolda annem siz salak gibi kazık yiyin durun ilerde nasıl ev geçindirceksiniz bilmiyorum dedi dondurmayı yere çarptı o andan beri konuşmuyor. Eve gelince odasına kapandı hiç çıkmıyor. Yemeğe gelmedi sabah kahvaltıya gelmedi mutfaktan bi şeyler alıp odasında yiyor sesleniyoruz cevap vermiyor. Yarın da iki taraf da evlerine dağılacak nasıl düzelticem

• Yetişin kız var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya sadık kalsak? Geleceğimizi etkileyen türden bir olayla karşı karşıyayım aileye ilk izlenim böyle olunca toparlamak zor olacak. Benim annesiyle aramda bir problem yok tabii çok iyi anlaştık hatta ama annem her şeyi bozuyor.
  • işin zor hacı ama suçlu bir yanın yok bil

• Bir dondurmaya 27 lira verildi diye anne böyle şeyler yapmaz. odadan çıkmamak ne abi ,tutmamış yemezler bu konuyu
  • dua et eleman seni şutlamasın, anası böle tripçi ise kızı kimbilir nasıldır diye düşünmesin...
  • valide hayatında nişan düğün görmemiş heralde. 27tlye mi takılıyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bayan öğretmene rezil oldum!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olmamış, csb yazarken dikkat etmen gereken birkaç husus bulunmakta, bunları dikkate alman lazım.
  • Fake and gay.

• annen daha önceden bir şeylere kızgın olsa gerek yoksa böyle bir tepki vermezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

annen daha önceden bir şeylere kızgın olsa gerek yoksa böyle bir tepki vermezdi.

Normalde de geçinemiyoruz sürekli kavga ediyoruz zaten. Buraya gelmeden uyardım sakin ol diye. Kendisi agresif bir insan karakteri itibariyle.
  • Olmamış Harun abi.Başarısız
  • Fake and lez.

Olmamış sizi böyle alalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annene kimin patron olduğunu göster.

• There goes your life kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum arkadaşa. Dondurma bahane yani.
  • ona bu hafta harçlık verme yaptığı yanlışı anlasın

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Molly csb değilse kusura bakma ama annen tam bir kaynana Ayrıca senin rezil olacağın bir durum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 25 Temmuz 2016; 15:27:20 >
  • Zamana bırakın sıcaklardan bunalmıştır. erkek arkadaşınizin tepkisi ne oldu ? Burada esas önemli olan konu o bence odasına girip konuş saril gönlünü al bir şeyler yap

• erkek arkadaşım ödeme yaparken diyince bi afalladım

top başı 2 2.5 lira işte niye bu kadar şaşırdı kadın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jersey Devil -- 25 Temmuz 2016; 15:32:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.