Şimdi Ara

Rezalet!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hakem, Türkiye'de maç yönetince bir başka oluyor! İnanılır gibi değil. Allah'ından bulsun demekten başka diyecek hiçbir şey yok. Avrupa maçını başka Türkiye'deki lig maçını başka yöneten birisi. Söylenecek hiçbir söz yok. Galatarasay'a da vermediği fauller var tabiki. Berbat bir yönetim. Kör hepsi gerçekten. Diyecek hiçbir şey yok. Sinirden ne yazacağımı şaşırdım. Allah'a havale ediyorum bu mübarek günde o hakemleri.

• Asıl bizim yönetimimize yazıklar olsun.Başta Aykut Kocaman olmak üzere takımı bu hallere düşüren herkesi Allah a havale ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Bu hakem, Türkiye'de maç yönetince bir başka oluyor! İnanılır gibi değil. Allah'ından bulsun demekten başka diyecek hiçbir şey yok. Avrupa maçını başka Türkiye'deki lig maçını başka yöneten birisi. Söylenecek hiçbir söz yok. Galatarasay'a da vermediği fauller var tabiki. Berbat bir yönetim. Kör hepsi gerçekten. Diyecek hiçbir şey yok. Sinirden ne yazacağımı şaşırdım. Allah'a havale ediyorum bu mübarek günde o hakemleri.

+1 beş para etmez nasıl elit kategorisine girdi bu adam anlamadım

• hakemiyle taraftarıyla ve sahadaki çirkef oyunla bence süper kupaya yakışmayan maç oldu.Cüneyt çakır her zaman dediğim gibi Türkiye'de maç yönetemiyorrrrrr.Yurt dışında baskı altına olmadığından adam çatır çatır yönetiyor ama Türkiye'de olmuyor zorlamayın.a
  • Cûneyt Çakır açık açık Galatasaray'ı tuttu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gözümde hakemlikle uzaktan yakından alakası olmayan bir adam. Bu noktaya bu adam nasıl gelmiş hayret ediyorum. Maçı her iki taraf içinde kötü yönetti. Gs 10 kişi kaldıktan sonra verdiği mücadeleyle maçı haketti. Cüneyt berbattı diyemiyorum çünkü hakem kategorisine koymadığım için bekliyordum böyle bir yönetim.
  • Aman Cüneyt Çakır'ı Beşiktaşn önemli maçlarından uzak tutsunlar başka bir şey istemiyorum bu adam büyük takımları görünce değişiyor
    ,
  • Yani bu işin takımı, rengi yok. Bu kadar rezalet maç yönetimi görmedim. 23 yaşındayım adam gibi, bilerek 10 senedir takip ediyorumdur futbolu maçlarını tüm dünyada, böyle rezaleti ilk defa gördüm. Penaltı pozisyonuna birşey diyemeyiz bence. Hakemin takdiri. Caner kasıtlı olarak vurmuyor orda, sağ ağayı ister istemez rakibe çarpıyor. Ayağını yere basmak zorunda sonuçta. Yapacak birşey yok. Ancak diğer kararlarıyla, Galatasaray'a veremediği fauller ve bize çalmadığı faullerle, maçı kontrol altında tutamamasıyla berbat bir yönetimdi. 5 puandan yüksek not alırsa yazıklar olsun.
  • Baroni'nin eliyle önüne aldığı ve golle sonuçlanan pozisyonda ben de acayip sövdüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.