Şimdi Ara

Reza Zarrab’a Fenerbahçe tokadı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

    quote:

    Orijinalden alıntı: mmm2515

    quote:

    Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı


    quote:

    Orijinalden alıntı: mmm2515

    çok enteresan bir durum daha var. bakıyorsunuz fenerli diyor:

    ulan adamın tonla ses kaydı çıktı. bir sürü delil var. ama kimse suçlu olduğuna inanmıyor. (siyasiler için)

    ama azizin de ses kaydı var dediğinizde. olur mu onların hepsi düzmece :)))))


    saçmalığında danikası bir durum ama gel gör çözümü yok. insanoğlu işte.

    Dediklerinin hiçbir anlamı yok, cemaati bilmediğiniz için her olayı tek yönlü değerlendiriyorsunuz. Siyasi baskı ile yeri gelince cemaat de kullanılmıştır bu ülkede gerek Ergenekon gerek şike davaları olsun... Çok yalan dosyalar uydurulmuştur yalan haberler servis edilmiştir .. Bu demek değil ki 17-25 aralık olayları yalan , onların neredeyse hepsi gerçektir ... İşinize geldiği gibi yorumlamayın her şeyi .. 17-25 aralık savcıları polisleri de halk kahramanı değildir bu arada .. AKP Yè dokunana kadar hicbir şey yoktu ortada ..
    2010 da ne diyorlardı ? "Ne paraleli , öyle saçma bir şey olabilir mi?" bunu diyenler AKP nin kurucuları... Şimdi ise paralel de paralel .. İsin kötü yanı dinlemelerin hepsi yasaldır, MİT tarafındandır ve doğrudur .. Olayları çarpıtmayın ... 17-25 aralık davaları tamamiyle farklıdır...

    haydaaaaaaa...

    kardeşim ben şu yalan bu yalan dedim mi? lütfen tekrar okur musun?



    "çok enteresan bir durum daha var. bakıyorsunuz fenerli diyor:

    ulan adamın tonla ses kaydı çıktı. bir sürü delil var. ama kimse suçlu olduğuna inanmıyor. (siyasiler için)

    ama azizin de ses kaydı var dediğinizde. olur mu onların hepsi düzmece :)))))"



    diyorumki fenerlilerin yüzde 95i aynı savcı ve polislerin yaptığı

    şike operasyonuna düzmece yalan kumpas. o polisler hain komplocu diyor;

    ama neredeyse aynı polis ve savcıların yaptığı 17-25 aralık operasyonlarına da tam tersi yönde bakıyor.

    işinize gelince polisler komplocu diyorsunuz savcılar kumpasçı diyorsunuz, ama sevmediğiniz birilerine olunca savcılar ve polisler işini yapıyor oluyor. zaten olay burda kopuyor.

    aha bak sen de diyorsun o ses kayırlarının hepsi gerçek siyasiler için olanlar. ama azizi ve tayfasının konuştukları tapeler ve fiziki takip tutanakları için ise hepiniz kumpas düzmece yalan diyorsunuz.

    kendinizi kandırmayın. bu ülkede herkes menfaati ve sevigsi en önde de ideolojisi üzerine düşünüyor, uyguluyor karar veriyor. ben şunu yazarken buna dikkat çektim.

    son olarak misal büyük ihtimal aziz yıldırıma ceza çıkacak mahkemeden. o zaman ne diye söyleneceksiniz? yine başlayacaksınız kumpas komplo hainlik diye. ama briniz bile okumayacaksnız bu adam ne yapmış gerçekte ne olmuş. soruyorum acaba hangi maçta gerçekte ne oldu sen hiç açıp okudun mu? hemen aklından kesin şu geçti:

    neyini okuyacam onların hepsi palavra :)

    o vakit 17-25 aralığın da hepsi palavra. yada senin düşünce tarzına göre öyle bakmak gerekiyor. neyse anlayacağını kesinlikle zannetmiyorum ama yazdım işte. okuyanlardan ders çıkaranlar olur umarım


    Hala olayları tek yönden değerlendiriyorsun... 17-25 aralık olayların hepsi gerçek , şike davası içinde de gerçeklikler var.
    Şike davası tek taraflı bir dava yani amaçları ney? bir takımın yönetimini ele geçirmek bunu isteyen de cemaatten önce siyasiler.
    Şike davası tek taraflı bakıldığı için yanlış bir tutum olur kaldı ki ortada para yok bir şey yok lakin her takımın taraftarı başkanları takımlarının kazanmasını ister.
    Şike davası yılında anadolu kulüplerinden futbolcuların da daha maç yapmadan önce Trabzon şampiyon olsun dedikleri olmuştur bu da şikedir
    daha başka şikenin hasları da vardır ama bir iki kansız olayı sadece Fenerbahçe ye çekmeye çalışmıştır zaten bu yüzden kazanamamışlardır.
    Bunu Beşiktaşlı yöneticisi de söylüyor Galatasaraylı yöneticisi de söylüyor...Bu davaya bakan savcıların kafası fazla basmamış veya hallederiz diye
    küçümsemişler halbuki dinle Galatasaraydan Trabzondan yöneticileri ortaya daha az şike içeren bir şey koy o zaman herkese ceza gelirdi ama şimdi
    noldu tuttular Fenerbahçeli taraftarın başını... Burada kafaları basmadı işte..İsteseler çok çok çok daha fazla şeyler çıkardı ama istemediler..
    Zaten cemaat şike davasındaki hatasını görüp kabullenmiştir bu kadar tepki geleceğini bilmiyorduk pişman olduk demişlerdir..


    Siz kendinizi kandırmayın bu ülkede bu çapta AKP dışında herhangi bir partinin böyle skandalları çıkabilir miydi?
    Çıkmazdı 10 da 1 , 1000 de 1 bile çıkamazdı..Çünkü tüm güç AKP deydi bu yüzden her yönüyle AKP ortaya çıktı hala da çıkıyor..
    Tayyip bir şeyi düşünmeden zaten herkes anlıyor ne olacağını çok biliyorlarsa kendi içlerini temizlesinler, paralel paralel diye tutturuyorlar hala
    ama paralellerle hala yan yana yatıyor ama haberleri yok:)


    Cemaatin AKP ile beraber daha bir sürü oyunu var, hepsi yalan hepsi dolan...
    Ama cemaatin AKP siz kaç tane oyunu var? İşte orada 17-25 aralık olayları başlıyor yani işler değişiyor.


    Savcıların hepsi aynı diyorsunuz tamam ona kabul de RTE ın 10 yıl önceki hali ile şimdiki hali de çok farklı, 10 yılı geç günü gününü tutmuyor...
    Yani ''Amen önler aynı bunlar aynı siz diyosünüz onlar doğru bunlar kötü bu ne tezatlık'' ... Çocuk kurnazlığı oluyor bu biraz, başka yerde söker anca.

    ilk olarak benim kimseyi savunduğum yok. sadece şunu anlatmaya çalışıyorum. herkes işine geldiği gibi düşünüyor bu ülkede. a siyasete yakın olanlar a siyasetçinin başına bir şey gelse sevdiği için savunur ama "b" siyasetçisinin başına bir şey gelser sevmediği için direk suçlu olarak görür.

    tam tersi diğer yönde de. aynı şekil. b siyesetiner yakın birisi b siyassetçisinin başına bir şey gelse sevdiğinden savunur ama a siyasetçisinin başına bir şey gelse sorgusuz sualsiz suçlar.

    aynı durum futbolda da var. şimdi şu olanlar GS tarafında olsaydı bütün fenerliler GS yı suçlu görecekti. bakın olanlar tamamen aynı gelişseydi. bu kesin. hiç bir fenerli çıkıpta yok ben demezdim demesin. hatta bizden daha da atarlı yazarlardıu. cas davasından tutun uefa cas cezaları felan oooooo şu forum uçardı.

    şu yukarıda yazdıklarıma zannetmem ki birileri yanlış desin. kesinlikle herkesin kabul ettiği bir toplum psikolojisi.

    şimdi böylesi bir durumda gerçekleri bir insan nasıl görebilir? nasıl emin olabilir? hele ki bizim toplumumuzda bu bağlanmışlık ve bir nevi adanmışlık (futbol fanatikliği hususunda) yüksek iken insanlar neyin gerçek olduğunu nasıl görecekler?

    basit göremiyorlar. bir fenerli için aziz yıldırım ne diyorsa o dur. bir GS li için de polis ne diyorsa odur. Fenerli için başkanı mağdurdurdur GS li için polis haklıdır.

    bu işin tek çözümü vardır (bizim insanımıza en ters olay :) ) o da okumak bilmek ve kendi değer yargılarına göre karar vermek.

    şimdi sorsam şu forumda (sen dahil) hiç bir fenerli savcılık iddanamesini ve sunulan delilleri okumamıştır. halbuki orda gün gün, saat saat, dakika dakika, kim kime ne demiş, kim kiminle nerde buluşmuş, kim kimi ne için aramış v.b hepsi var.

    (ama ltfn sende deme gözünü seveyim bunların hepsi yalan diye. şike delillerinin ne mahkeme öncesinde ne mahkeme esanısında ne de mahkeme sonrasında hiç bir zaman sanıklar tarafından reddedilmediğini herkes bilir.o delilleri hiç bir zaman reddetmemişlerdir. ara not olsun)

    şimdi okumaz isen bilmezsiz, bilmez isen, üzerinden düşünemezsin, düşünemez isen de kimi seviyorsan ona inanırsın.

    acaba merak ediyorum kaçınız açıp 6222 sayılı kanunu inceledi? kaçınız okudu? kaçınız delilleri okudu?

    sonuçta herkesin beyni var, aklı var, düşünebiliyor, okuduğunu anlayıp kendi fikir süzgecinden geçirip bir yargıya varabiliyor. ama işte kimse bunu yapmıyor olay burda.

    neden avrupada bir bakanın ufak bir yolsuzluğu çıkınca direk istifa ediyor?

    neden avrupada bir kulüp başkanı yaptığı bir hatada hemen istifa ediyor?

    veya benzeri durumlarda kimse onların arkasında durmuyor.

    misal barcelona başkanı laportaydı heralde. neymar transferinde usülsüzlük yaptığı ortaya çıkınca direk istifa etti? kulüpten de kimse arkasında durmadı. halbuki adam real madride transfer çalımı atmış neymarı kaptırmamıştı.

    bizde olsa ne olurdu? misal Aziz yıldırım GS ile böyle bir savaşta usulsüzlük yapıp diyelim RVP yi transfer etmiş olsun. Sonra da bu usülsüzlük ortaya çıkmış olsun. Fenerliler için aziz yıldırım bir kahraman olurdu ve bırakın istifa etmeyi biraz daha yeri sağlamlaşırdı.

    bu işin olayı bu. ve bu yüzden aziz yıldırım gibi esasen her yaptıpğı futbolu zehirleyen kötü ve çirkef kaarkterler bu ülkede kendilerine "önden" yer bulabiliyor. çünkü bağımlı, fanatik, düşünmeyi değil yönetilmeyi seven bir toplumumuz var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krone

    Aksaray seferi yapan GS kabul eder bu arkadaşı.

    Siz kabul etmemis degilsiniz zaten, haberi okumaya tenezzul edersen anlayacaksin ki localariniz doluymus. Baskani, sike davasini Rteye baglayan bir kulup taraftarina nazaran fazla hava dolusunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paralel zarrab

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerliler şike olayına kumpas diyorlar ya bunlar bu tapeleri hiç okumamışlar herhalde. bütün para alışverişi, tarla sürmeyi filan geç, azizle dönemin tff başkanı mahmut özgenerin bir maç günü belirleme tapeleri var sırf bu bile feneri küme düşürmeye yeter.ikisi oturmuş hangi takım hangi gün maç yapacak onu kararlaştırıyorlar... reza olayına gelince zaten boş loca yokmuş neyin havasındasınız. cumhuriyetin yılmaz bekçisi aziz ve yönetim kurulunun ergenekon savcıları zekeriya öz ve mehmet berkle fenerbahçe tesislerinde top oynarken çekilmiş olan resimleri daha önce bir konu açıp göstermiştim fakat modlar konuyu sildi.. aziz bile dedi dost bildiğimiz insanlar bizi dinlemiş diye fakat azizden çok azizciler o görüntüleri bile inkar ettiler. her neyse azizin öyle etik gibi değerleri yoktur. öyle olsaydı Türk ordusuna kumpas kuran adamlara fener forması giydirip kendi tesislerinde top oynatmazdı...adam size paralı köpekler dedi var mı daha ötesi ya...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: JilberProduct

    O herif mümkünse kadıköye bile girmesin. Biz Kurtuluş Savaşında şehit düşmüş futbolcuların olduğu bir kulübüz. Haram paraya ihtiyacımız yok. Çok lazımza aramızda para toplarız

    Aziz Yıldırım mafya babası ve silah ticareti yapıyor. Helalinden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haberle beraber feneri sevmeye başladım ciddi ciddi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.