Şimdi Ara

Revopower Müthiş bisiklet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Revopower Müthiş bisiklet
    ,
    Revopower Müthiş bisiklet

    Revopower Müthiş bisiklet

    Bisiklet eğer tamamen yakıtlı olursa zaten motorsiklet olur. Ama bisikleti hayat biçimi olarak yaşayan ve bisikletle uzun seyahat yapanlar için pedal çevirmek ne demek?
    Bisikletlere bir takviye lazım. Yeri gelir tamamen bisikleti götürür, yeri gelir destek verir. Tabi tamamen iş görmesi yani pedalsız bisikletin gitmesi ve ya sadece destek vermesi bir tercihtir. Mesela yokuş çıkan birisi düz yolda gider gibi pedal çevirmek isterse bir detek gerek. Vitesli bisikletler ne kadar takviye etse de yine de enerji girdisi lazım.

    Elektrikli/tekere akuple motorlu-yakıtlı/pedal kombinasyonları değişik biçimlerde seçilebilir. Küçücük vergisiz algısız ve şehirlerarası giden bi araç??

    Şehiriçi sürücüleri için sadece destek ön planda. Onlar pedal+elektrik ve ya yakıtlı tekerleği seçebilir. Şehirlerarası ise yakıt tasarufu ve spor için pedal ve detek için de diğer motor ve ya elektrikli tekeri seçebilirler.

    Aslında ise elektrikli tekerlek, yakıtlı tekerlek ve pedallar üçlü olarak bulunmalı. İki enerji kaynağı olunca hibrid deniyor ya, bu da triple oldu.
    Elektriğin uygun olduğu enerji ihtiyacı, yakıtlının uygun olduğu enerji ihtiyacı ayrıdır. Ve pedal ise her zaman kullanıma hazırdır. Allah ın izniyle.

    Bu konular grafik vb incelemeye tabi tutulmalı, fırsat buldukça çekinmeden ekleyelim...
    Siz ne dersini bu işe?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafetva -- 3 Nisan 2017; 8:49:21 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.