Şimdi Ara

retrica nın özelliği nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Retrica Nedir?

Retrica, mobil cihazlar için tasarlanmış popüler bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. 2012 yılında piyasaya sürülen uygulama, kullanıcılarına çok çeşitli filtreler, araçlar ve efektler sunarak fotoğraflarını profesyonel görünümlü görüntülere dönüştürmelerini sağlar.

Retrica, fotoğrafçıların ve fotoğrafçılık meraklılarının fotoğraflarını düzenlemelerini kolaylaştıran kullanıcı dostu bir arayüzle öne çıkmaktadır. Uygulamada, vintage, siyah beyaz, sepya ve HDR gibi çeşitli filtreler bulunmaktadır. Ayrıca, fotoğraflarını kırpmana, döndürmene, yeniden boyutlandırmana ve ayarlar yapmana olanak tanıyan kırpma, döndürme ve ayarlama araçlarına da sahiptir.

Retrica'nın öne çıkan özelliklerinden biri de fotoğraflarına eğlenceli ve benzersiz efektler ekleme yeteneğidir. Uygulama, portrelerini bozmana, fotoğraflarına ışık sızıntısı eklemene ve hatta fotoğraflarına animasyonlar yerleştirmene olanak tanıyan çok çeşitli efektler sunar.

Retrica'nın bir diğer avantajı da fotoğraflarını kolayca sosyal medya platformlarında paylaşmanı sağlamasıdır. Uygulama, Instagram, Twitter, Facebook ve diğer popüler sosyal medya siteleriyle sorunsuz bir şekilde entegre olur.

Genel olarak, Retrica, fotoğraflarını düzenlemek, geliştirmek ve sosyal medyada paylaşmak için güçlü ve kullanıcı dostu bir uygulamadır. Çeşitli filtreleri, araçları ve efektleriyle Retrica, fotoğraflarını profesyonel görünümlü görüntülere dönüştürmeni sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • özel olması.
  • Ergenlerin Sivilcelerini kurutur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swonz kullanıcısına yanıt
    yani gereksiz
  • Ben de anlamıyorum. İndirmedim, indirmeyeceğim. Gereksiz ama popüler.
  • Cildi pürüzsüz yapıyo :)

• Foto düzenlemekten anlamayan ergenler 1-2 tıkla filtre ekleyip foto çekiyor işte.
    Snap Camera ve Snapseed varken gereksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 3 Ekim 2014; 22:54:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel efekt uyguluyor parlatiyor yüzü bir güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Retrica ile mahalledeki elektrik direğini çekersen Eyfel Kulesi olur.
  • Abi o değilde program bariz kendi reklamını yapıyor. Kösede retrica logosu. Boyle aptallik olurmu ya . İnsanimizda cok birseymis gibi retricasiz foto cekinmiyor. Ondan daha iyi olarak Camera 360 var. Hem de kendi reklamini yapmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Foto düzenlemekten anlamayan ergenler 1-2 tıkla filtre ekleyip foto çekiyor işte.
    Snap Camera ve Snapseed varken gereksiz.

Snapseed'i tek geçerim.

• bence salak bir program. ufak tefek efektten başka yaptığı bişey yok. yükledim bir kere, çektim bir resim hdr yaptım ne o telefona yüklemek için pro sürümünü alın felan diyordu. bende ekran görüntüsünü çekip kırptım :) retrica isminide sildim. beyin bedava, bedava yaa niye hammallık yapayımki
  • +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.