Şimdi Ara

restorex mi bioxcin mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yanlıs yere açmadım umarım konuyu dün eczaneden bioxcin alacaktım eczacı restorex i önerdi ama ben kararsız kaldım ikisi arasında
    kullanan arkadaslar varsa tavsiyelerini yazabilirler mi

tesekkürlerrr

• Bende kuruluk ve buna bağlı olarak dökülme var.
    2 aydır Natur Vital şampuanı kullanıyorum.
    Şampuan dediysem öyle geçiyor.İlk haftada etkisini göstermeye başladı.
    Özellikle kuruluk gitti.Ve yeni yeni saçlar çıkmaya başladı.
    Piayasaya daha yeni serumu geldi. Onuda alıcam tavsiye ederim.
    Çokda pahalı değil diğer markalar gibi.^
    21 ytl aldım.
  • ben priorin kullanan biri olarak hiç memnun kalmadım diyebilirim. kimseye önermiyorum
  • kesdınlıkle bıoxin alma cok ciddiyim olan saçımı da az daha döküyodu..uzaak dur ondan mınoxidil tavsiyemdir
  • minoxil forte %5 deri spreyi 52.5 tl.
    bir aydır kullanıyorum dökülmeyi kesti yeni saç çıkmasa da olur.
  • @mc_avalon

kardeş uzun surelı tedavbı 2-3 ay geçsin sen saçının tepeden resmını cek sımdı 2-3 ay sonra bi daha cek karşılaştır bende boyle ilaç falan hiç inanmazdım

dayı oglu saç sorunu vardı kullanıyodu hiç bi gözlem yoktu 7 ay sonra gördüm vallahi fırça olmuş saçı ozellıkle tepe bölgesi kesinlikle geri geliyorr
  • bir eczacı olarak bioxcini tavsiye etmiyorum. restorex biraz daha iyidir ondan. ama bu konuda dünyada kendini kanıtlamış tek ürün minoxidil dir. benim hastalarımda çok memnun minoxidilden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepciniz83 -- 7 Ekim 2009; 15:06:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wax mı Saç Spreyi mi?
    11 yıl önce açıldı
    Minoxil Forte %5 Saç Döker Mi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

@mc_avalon

kardeş uzun surelı tedavbı 2-3 ay geçsin sen saçının tepeden resmını cek sımdı 2-3 ay sonra bi daha cek karşılaştır bende boyle ilaç falan hiç inanmazdım

dayı oglu saç sorunu vardı kullanıyodu hiç bi gözlem yoktu 7 ay sonra gördüm vallahi fırça olmuş saçı ozellıkle tepe bölgesi kesinlikle geri geliyorr

görücez bakalım aslında ilaç kullanma taraftarı değilim. ama iş çığırından çıktı artık gençliğimizde bari dökülmesin diye başladım.inşallah çıkartır dedğin gibi methini duyupta aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.