Şimdi Ara

restore yaparken 1 hata kodu !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipad 2 3g min shsh kaydı var ios 5 ten 4.3.3 e geçmeye çalışırken restore bitmeden 1 nolu hata kodunu alıyorum. araştırdım bulamadım nedir bunun çözümü?

snowbreeze ile custom firmware oluşturmuyorum çünkü 2.7 sürümü ipad 2 desteklemiyor dolayısıyla tanımıyor ipsw dosyasını.

ben şimdi shsh kaydım olduğu halde ios 5 ten 4.3.3 e dönemeyecek miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 3 Kasım 2011; 23:51:47 >

• tinyumbrella sayfasında da bu konuda sıkıntı olduğu yazıyor. ama burada sorunu aştığını söyleyenler var.
  • fixreceveryi çalıştır.
  • dfu mode a alıp fix recovery ı açıyorum ama çalışmıyor dos ekranında hızlıca bişeyler çıkıp hemen kapanıyor
  • Arkadaşım geçmiş olsun. Bende iphone 4 vardı bitane ios 5 e güncellenmiş. shsh kayıtları olmasına rağmen 1 hatası vererek düşmedi . Bi arkadaş onun imei sorunu olabileceğinisöyledi doğru mu bilmiyorum
  • bu hata benim basıma da gelmişti custom fw ile ilgiliydi benim sorunum custom atamıyordum bu hatayı veriyordu hep
  • Dostum!redsn0wun son surumunu indir,extra kisminda recovery fix secenegi mevcut.bunu tikla,cihazini dfu moda almani isteyecek.dfu moda al,islemler bittikten sonra cihazin mutlaka acilacaktir.1 hatasi almanin sebebi shsh kaydini kullaniyorsun ama bazi boot dosyalarinin eksik kalmasi.bunu da redsn0w recovery fix ile tamamlayip cihazin acilmasini sagliyor.eskiden aldigimiz 1013 hatasi bu.iyi baslangiclar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    e-tab 5 aktivasyon sorunu
    9 yıl önce açıldı
    iTunes (2) hata kodu nedir yahu ??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kotu haber vermek istemem ama ipad2 GSM iOS 5.0 yuklediysen SHSH kayitlarin olsa dahi geriye donus veya recovery ekranindan cikmak soz konusu degil.

Tiny Umbrellanin yazari notcom bununla ilgili ugrasiyor, gelismede kaydetti, kisa surede mutlu haber cikar amarim, twitter dan takip edersin notcom u, onun disinda geri donus için kafanı yorma cunku, ipad2 gsm (3g) de bu mumkun degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tano

Kotu haber vermek istemem ama ipad2 GSM iOS 5.0 yuklediysen SHSH kayitlarin olsa dahi geriye donus veya recovery ekranindan cikmak soz konusu degil.

Tiny Umbrellanin yazari notcom bununla ilgili ugrasiyor, gelismede kaydetti, kisa surede mutlu haber cikar amarim, twitter dan takip edersin notcom u, onun disinda geri donus için kafanı yorma cunku, ipad2 gsm (3g) de bu mumkun degil.

aynen ben de takip ediyorum. yalniz recovery ekranindan cikabiliyorum ben itunes i acip shift restore ile tekrar ios 5 i yukleyerek.
  • Son zamanlarda özellikle de iOS 4.3.3 sürümünü TinyUmbrella ile baseband sürümünü korumak adına yüklemeye çalışan kullanıcıların karşılaştığı 1013 hatası ve recovery mode durumundan çıkamama olayına çözüm için uygulayacağınız bir yöntemi sizlerle paylaşacağım. Yine TinyUmbrella uygulamasının geliştiricisi tarafından hazırlanmış olan Fix Recovery uygulaması restore sonrası sürekli olarak cihazın recovery modunda kalıp çıkamadığınız durumda yardımcı olacak bir araç olarak Fix Recovery'i kullanabilirsiniz. Yazımın devamında Fix Recovery uygulamasını indirebileceğiniz gibi nasıl kullanacağınızı da basit olarak sizlere izah etmeye çalışacağım.

Bilindiği gibi TinyUmbrella uygulaması içinde "Exit Recovery Mode" butonu olmasına rağmen özellikle iOS 4.3.3 restore dosyasının yüklenmesi sonucu bu buton işlevini yerine getirememekte ve recovery mode döngüsünden çıkılamamaktadır. Anlatımımda iOS 4.3.3 sonrası recovery moddan çıkış için yapılması gerekenleri bulacaksınız ki iOS 4.3.x sürümlere ait recovery mod döngüsünü de bu şekilde aşabileceksiniz.

iphone 4/3GS iOS 4.3.3 Fix Recovery Kullanımı

Öncelikle iOS 4.3.x için TinyUmbrella (fix recovery) uygulamasını Mac veya Windows için buradaki bağlantıdan indirin.Bir diğer dosyamız olan zlib1.zip isimli dosyayı da bu indir indirerek içinden çıkan "Zlib1.dll" isimli dosyayı fixrecovery43.exe uygulaması ile aynı dizinde olsun.Şimdi iTunes uygulamasını çalıştırın ve cihazınızı bilgisayara usb kablosu aracılığı ile bağlayın. Cihazınızı bu aşamada DFU moduna alacaksınız. Tabi DFU moduna alırken iTunes'in çalışıyor olması gerekiyor. DFU moduna cihazı nasıl alacağını bilemeyenler linkteki anlatımdan faydalanabilirler. iPhone DFU moduna nasıl alınır? >>Şimdi indirmiş olduğunuz fixrecovery43.exe uygulamasını çalıştıralım. Bu aşamadan sonra uygulama en fazla 1 dakika sürecek bir işlem yürütecek ki bu arada internet bağlantınızın da aktif olduğuna dikkat edin.

Resimde görüleceği üzere ekranda yapılan işlemleri göreceksiniz ki işlemler bittiğinde en alt satırda Exiting libpois0n yazısını gördüğünüzde işlem başarılı bir şekilde sonuçlanmış olduğunu anlayabiliriz.Artık kablonuzu bilgisayardan çıkararak cihazınızın Recovery Mode döngüsünden kurtulduğunu görebilirsiniz.

• ya kardesim baska forumlardan zaten bildigimiz seyleri copy paste yapacagina adam gibi oku neler yazmisiz once
  • hocam ust menude ben actım orda resımlerı var ordan yapıstırdım buraya hocam
  • olmuyo iste, ipad 2 gavur evlat.
  • tam olarak i pad 2 hatası nedir
  • dostum 3 5 mesaj yukariyi okumayi neden inatla reddediyorsun anlamadim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.