Şimdi Ara

Restore Etsem Mi Fikir Verir Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ipod um birkaç gündür uygulamaları açmaz oldu. Uygulamayı açıyorum tık kapanıyor geri. Benim de aklıma restore etmek geldi ama bu konularda bilgisizim. Şimdi 5.0.1 Jb'li cihaz. Ben restore etsem nolucak içindeki her şey gidicek mi? Restore ettikten sonra versiyon yükselir mi dolayısıyla jb' de gider. Restore den sonra jb kalır mı? Bana fikir verir misiniz? Kısacası format atıcam ama jb ve içindeki uygulamalar gitmesin istiyorum.

• Arkadaşlar safari'den bile atıyor
  • Aynısı bana olmuştu hatta itunes cihazı tanımıyordu bende dfu moda alınca cihazı gördü ve restore ettim düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zippo90

Arkadaşlar ipod um birkaç gündür uygulamaları açmaz oldu. Uygulamayı açıyorum tık kapanıyor geri. Benim de aklıma restore etmek geldi ama bu konularda bilgisizim. Şimdi 5.0.1 Jb'li cihaz. Ben restore etsem nolucak içindeki her şey gidicek mi? Restore ettikten sonra versiyon yükselir mi dolayısıyla jb' de gider. Restore den sonra jb kalır mı? Bana fikir verir misiniz? Kısacası format atıcam ama jb ve içindeki uygulamalar gitmesin istiyorum.

Restore edince 5.1.1 e yükselir onunda jb i mevcut! Restore edince jb den yüklediğin hic bir şeyi kurtaramazsın, digerleri back UP yaparsan çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musfasa

quote:

Orijinalden alıntı: zippo90

Arkadaşlar ipod um birkaç gündür uygulamaları açmaz oldu. Uygulamayı açıyorum tık kapanıyor geri. Benim de aklıma restore etmek geldi ama bu konularda bilgisizim. Şimdi 5.0.1 Jb'li cihaz. Ben restore etsem nolucak içindeki her şey gidicek mi? Restore ettikten sonra versiyon yükselir mi dolayısıyla jb' de gider. Restore den sonra jb kalır mı? Bana fikir verir misiniz? Kısacası format atıcam ama jb ve içindeki uygulamalar gitmesin istiyorum.

Restore edince 5.1.1 e yükselir onunda jb i mevcut! Restore edince jb den yüklediğin hic bir şeyi kurtaramazsın, digerleri back UP yaparsan çıkar

Şimdi restore edicem ardından jb yapıcam ama, ben bu ipod un ilk sahibi değilim bu yüzden benim pc yi görememezlik yapar mı? ( ilk aldığımızda açılmıyordu aldığımız kişiye götürdük onun pc de şu 15 sn home tuşu ile power tuşuna basma işlerini vs yaptık sonra corona diye bi program indirim ama bilmiyorum ne olucak?)

• Pc'nin cihazı tanıması senin bilgisayarın ile alakalı bir durum değil, kablon yan sanayi olduğundan yapabilir.. Yeni restore ettikten sonra tekrar jailbreak yaparsın yani menüye cydia gelir. O program aracılığı ilede bir çok şey yapabilirsin.. Jailbreak dediğimiz işlem yani sistemi kırma işlemi budur..
  • Safariden de atıyorsa sanırım semi tethered jb yapıp telefonu kapatıp açmışsın. Ondan oluyor. Açmayan uygulamalar kopya uygulamalardır muhtemelen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Safariden de atıyorsa sanırım semi tethered jb yapıp telefonu kapatıp açmışsın. Ondan oluyor. Açmayan uygulamalar kopya uygulamalardır muhtemelen.

bence restore etme ibooty indir telefonu boot yap sonra cydia ya gir corona yı yükle artık untethered jb oldu telefonun kapansada açtığında uygulamalar açılır.eğer kapanıpta açılmamazlık yaparsa yani apple simgesinde kalırsa home + power a bas siyah ekrana gelsin elini çek .tekrar home + power a bas apple simgesi gelince 1-2 sn sonra elini power dan çek 1-2 sn sonrada home tuşundan çek açılır...
  • Hayır hayır hiçbirşey yapma direk AppStore'dan ücretsiz bir uygulama indir (farketmez) sonra yeniden dene geri sil o uygulamayı istersen jb yaparken bende de oldu. Bu arada 5.1.1'e geç derim sonucu haber ver.
  • restore ettiniz mi?? etmediyseniz cozum var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.