Şimdi Ara

restore error 1013 ? ups!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    telefonum 102 idi herşey normaldi. bi çoğunuz gibi bende kaşındım ya da sadece ben kaşındım ve firmwareyi yükseltmek istedim.

imei 0049xx ile başlamadığı için virginize yapmadım. 111 restore yaptım. sim correct mesajı geldi. ne alakası var bilmiyorum ama acil aramadan telefonun diğer özellikelrini açıp anysim i kurdum ve çalıştırdım. tabiki lazsal ingilizce sorunu çözemedi.

bende eski haline döndürme girişimlerine başladım. bu arada imei 0049xx ile başlayan bi rakama dönnüştüğünden virginize yaptım. (dev team yöntemiyle)
    imei 01130xxx ve kayıtlı haline geri döndü.

sonra itunes (helper kapalı) 102 restore yapayım dedim. işlem bitmeye yakın şu hata mesajı geldi. the iphone could not be restored. an unknow error occurred (1013)

tekrar 111 restore denedim .. aynı mesaj burdada geldi.

acaba ne yapabilirim?
    1-şahane bi ipod touch sahibi olurum
    2-ingilizce öğrenirim
    3-Allah rızası için yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxanax -- 14 Ocak 2008; 5:35:58 >

• O mesajı gormen normal restore dan sonra cikiyor o mesaj, restore modunda jailbreak icin ibricker lazım sana. sen forumdaki 1.1.2 den 1.1.1 e dusurup kırıp tekrar 1.1.2 yapma konusuna bir bak. madem basladın bir ise 1.1.2 yap telefonu rahat et.
    http://forum.donanimhaber.com/m_19981207/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Never_Ends -- 14 Ocak 2008; 9:43:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Never_Ends

O mesajı gormen normal restore dan sonra cikiyor o mesaj, restore modunda jailbreak icin ibricker lazım sana. sen forumdaki 1.1.2 den 1.1.1 e dusurup kırıp tekrar 1.1.2 yapma konusuna bir bak. madem basladın bir ise 1.1.2 yap telefonu rahat et.

aynen öyle! o hata mesajı normal..

forumda yükseltme rehberi var..orasını bulup incelelersen kesin çözersin..
  • dostum o mesaj çok normal :) ibricker kurucaksın o msg yi aldığnda daha sonra itunes i ve helper ini kapatıp boot iphone u seçiceksn dunya ekranı geldiğindede jailbreak yapıcaksın daha sonra installer app yi yukleyip anysim tArzı bir programla sim lock u kaldıracaksn
  • aldığım en güzelll ooohh!!!! nefeslerinden biri için sonsuz teşekkürlerimi sunarım

hemen inceliyor ve işe koyuluyorum.

bi sorum daha olacak.
    acaba bu işi doğru yaparsam "incorrect sim" mesajından kurtulabilecek miyim? bu normal midir?

Att sim kartım ne yazıkki yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxanax

aldığım en güzelll ooohh!!!! nefeslerinden biri için sonsuz teşekkürlerimi sunarım

hemen inceliyor ve işe koyuluyorum.

bi sorum daha olacak.
    acaba bu işi doğru yaparsam "incorrect sim" mesajından kurtulabilecek miyim? bu normal midir?

Att sim kartım ne yazıkki yok.

eğer daha önce anysim yapılmışsa gerek yok diye biliyorum..ki zaten AT&T kartına gerek yok.tekrar sim kilit kırma işlemi yapabilirsin.
  • never_end arkadaşımızın verdiği linkteki işlemi yaptım.

şu an da telefon 1.1.2 ve imei numaramda doğru. yani kayıtlı olan imei no görünüyor about kısmında.

şimdi sadece 1 sorun kaldı "incorrect sim" yaff

(hatırlatma: telefonum 1.0.2 idi ve ben kurcalamadan evvel turkcell hattımla kullanıyordum)

şu anki durum itibari ile sorunu halledebilirmiyim acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • installer dan anysim 1.1.2u olması 1.1.2 icin olan sim kırma sürümü onu yukle ve calistir. ben retstore yaptıktan sonra any sim surekli hata veriyodu yapalıamadı diyordu ama sonucta simi calistirabilmistim :) telefon bi kere kırıldıysa kesin bir daha kırılıyor.
  • Yapmaniz gereken.
    1- 1.0.2'ye geri almak.
    2- Virginize etmek
    3- 1.1.1 yuklemek. (Restore ile)
    4- Jailbreak yapmak
    5- Anysim ile unlock etmek.
  • hangisini yapim?

önce anysim le başlim
  • yuppihanneeeesss.. (bir sevinç ünlemi)

anysim1.1.2 işimi gördü..
    ilginiz alakanız için sonsuz teşekkürler ederm..
    saygılar. sevgiler.

tekrar teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.