Şimdi Ara

RESTART ZAMANI!!! (TEMMUZ AYI) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
4.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar ben bu reset olayını tam anlamadım. Şimdi saat 00.00 olmadan 5-10 dakka önce modemi kapatıp açacam hepsi bu mu? Sonraki mayıs ayında bu akk'den etkinlenmeyecek miyim? Anlatır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XP_Delisi

ya arkadaşlar ben bu reset olayını tam anlamadım. Şimdi saat 00.00 olmadan 5-10 dakka önce modemi kapatıp açacam hepsi bu mu? Sonraki mayıs ayında bu akk'den etkinlenmeyecek miyim? Anlatır mısınız?

Her ayın son günü saat 21:00 gibi modeme 2-3 kez reset atarsanız işiniz garanti olur.

Ben her ay yeni aya girmeden 21:00'da modeme 2-3 kere reset atarım.

Ne indirdiysem bu ayda kalır diğer aya yansımaz.

Tabii 21:00'dan sonra indirme yapmayın :)
  • hızım şu an yükseldi modemi de resetlemediğim halde yükseldi
  • Ayı 47 gb ile kapadım sonra gittim iptal ettirdim bu kadar para verilmes bi nete.
  • Benim modemdeki hızım 9450kpbs yazıyor ama indirme hızım 140kb/s'yi geçimiyor.
  • ayın son günü hızım düştü 2012 türkiyesinde neler yaşıyoruz
  • Restart mı reset mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starex_01 -- 30 Nisan 2012; 20:25:04 >
  • Benim modemimde restart butonu yok ve birde tam olarak ne yapacağımızı biri detaylı olarak yazabilir mi acaba?
  • ya fişi çekin takın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

ttnet çok adi, çok şerefsizsin. 23.57'de kapattım. 3 dk. boyunca hat almadı. hattı aldığı anda 00:00'dı. Şeref yoksulunun yaptığına bakın

RESTART ZAMANI!!! (TEMMUZ AYI)

önceki mesajını daha önceden görseydim o dakikaya bırakma derdim ama çok geç.Birdaha asla okadar sona atma.Çünkü yansıması geç olabilir.10 dk dan az olmasın bu süre en garantisi bu.Hatta gün içerisinde 8-10-11 buçuk gibi farklı zamanlarda kaparsan daha sağlıklı olur son gün :) gündüzde yazmıştım akk konusunda.

kötü tecrübe oldu. Bi dahaki sefere aynen dediğiniz gibi yapacağım.

Ben de 7 yıldır kullanıyorum. Son 3-4 dk.da yaptığım restart hemen yansıyordu. İlk defa, inanın ilk defa böyle sonrasına sarkıttı. Bu ay sonu da böyle hızı yükseltirse tüm bantı sömürcem. Ahan da buraya yazıyorum.

Adamlara ettiğim küfrün, okuduğum mevlütlerin(!) hatti hesabı yok. İnşallah en kısa zamanda batarlar

yemin ediyorum bana böyle birşey olsa müşteri hizmetlerini arardım düzeltene kadarda kapatmazdım hocam ara hakkını ara.istedigini desin musteri hizmetleri duymamazlıktan geleceksin.

• şimdi saat kaçta kapıyoruz modemleri ve ne kadar kapalı tutuyoruz arkadaşlar birde reset mi atıcaz yoksa fişini çekmemiz yetermi
  • Fişi çekip 15-20sn beklemeniz yeterli olur sanırım. Benim hız da az önce yükseldi. 23:30a kadar indirme yapıp sonra bi reset çakmayı düşünüyorum.
  • ara ara reset atın işte ben az önce reset attım kota bilgilerine girdim son gelen kayıt zamanı 22:30 yazıyor.şuanda indirme yapmayacağım için modeme reset atmasamda olur.
    ulan varya neleri düşünüyoruz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

yemin ediyorum bana böyle birşey olsa müşteri hizmetlerini arardım düzeltene kadarda kapatmazdım hocam ara hakkını ara.istedigini desin musteri hizmetleri duymamazlıktan geleceksin.

Duymazdan gelsen ne farkeder ki. Onlar da aynı zırvalıkları tekrarlıyorlar. Bunun çözümü için işi gücü bırakacakmışım da müdürlüğe gidecekmişim, dilekçe yazacakmışım; mühendisleri(!) inceliceklermişmiş de sonra eğer cidden 00.00:30'dan önce olduğuna kanaat getirirlerse kotamdan 10 GB'yi sileceklermiş. Oldu olan artık. Bugün son gündü. Nisan ayı bitti ama tintinnet yine kazığını attı.

Umarım ttnet'in de başına kendisi gibi bir illet gelir de kurtuluruz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

Duymazdan gelsen ne farkeder ki. Onlar da aynı zırvalıkları tekrarlıyorlar. Bunun çözümü için işi gücü bırakacakmışım da müdürlüğe gidecekmişim, dilekçe yazacakmışım; mühendisleri(!) inceliceklermişmiş de sonra eğer cidden 00.00:30'dan önce olduğuna kanaat getirirlerse kotamdan 10 GB'yi sileceklermiş. Oldu olan artık. Bugün son gündü. Nisan ayı bitti ama tintinnet yine kazığını attı.

Umarım ttnet'in de başına kendisi gibi bir illet gelir de kurtuluruz.

hızın kaç ? 30 dakikada 10 gb dowload ı hangi hızla yapabilirsin ki ?

• şimdiden atın bence restartları .iş garanti olsun:)
  • şimdi atın işte 20-30 dk sonra tekrar atın
  • Aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcc -- 1 Mayıs 2012; 0:31:46 >
  • bu ay çok dakikler geçen ay bi iki gün önce hızlanmıstı.
  • Bende daha hızlanma yok.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.