ttnet çok adi, çok şerefsizsin. 23.57'de kapattım. 3 dk. boyunca hat almadı. hattı aldığı anda 00:00'dı. Şeref yoksulunun yaptığına bakın
Ben bile kötü oldum görünce artık son hafta acı bir intikam alırsınız.
korkudan bişey yapamıyoz ya ttnet kota tollbarını kullanıyoz yazık valla
23:58'de attığım reset sonucu Nisan kotam 0 MB idi, bu süreden bu yana sadece ATI'nin sitesinden 160 MB boyutunda bir sürücü indirip donanımhaber ve ekşisözlük ikilisinde gezmeme rağmen (bütün reklam, avatar, imzalar kapalı iken) iki buçuk saatlik bir dilimde 650 MB kota miktarına ulaşmışım. Şimdi açtım torrentleri, indirmem gerekenleri indiriyorum son hız. Böyle gittiği sürece zaten "limitsiz internetimin limitini" aşmış olacağım. Bir de download işkencesi çekmek istemiyorum. Kaldı ki yasal haklarımı aramak için önümüzdeki hafta işlemlere başlayacağım. Sözleşme suretleri için ttnete mail gönderdim, bekliyorum.
aynen 0 byte benimde 11 gibi resetlemiştim
yalnız down falan yapmicam bu ay kolay kolay bakalım nolucak
quote:
Orijinalden alıntı: fireforge35
ttnet çok adi, çok şerefsizsin. 23.57'de kapattım. 3 dk. boyunca hat almadı. hattı aldığı anda 00:00'dı. Şeref yoksulunun yaptığına bakın
Senin 3 dk ile TTNET in 3dk sı aynı mı
bende kapamadım 2.7gb girmiş
Bende kapamadım.675 MB girmiş
bune böyle arkadaşlar dün gece youtubeden kemal sunal atla gel şaban part part izledim 10 gb girdi 1 günde böyle şeymi olur ya :S
Beyler ben boku yedim galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: CeSiN
quote:
Orijinalden alıntı: fireforge35
önceki mesajını daha önceden görseydim o dakikaya bırakma derdim ama çok geç.Birdaha asla okadar sona atma.Çünkü yansıması geç olabilir.10 dk dan az olmasın bu süre en garantisi bu.Hatta gün içerisinde 8-10-11 buçuk gibi farklı zamanlarda kaparsan daha sağlıklı olur son gün :) gündüzde yazmıştım akk konusunda.
kötü tecrübe oldu. Bi dahaki sefere aynen dediğiniz gibi yapacağım.
Ben de 7 yıldır kullanıyorum. Son 3-4 dk.da yaptığım restart hemen yansıyordu. İlk defa, inanın ilk defa böyle sonrasına sarkıttı. Bu ay sonu da böyle hızı yükseltirse tüm bantı sömürcem. Ahan da buraya yazıyorum.
Adamlara ettiğim küfrün, okuduğum mevlütlerin(!) hatti hesabı yok. İnşallah en kısa zamanda batarlar
ben bitmişim. inşallah düşmez hız diye umutlanıyorum
Bir yandan sürekli tarifelere zam yapıyorlar,bir yandan zaten rezil durumda olan hizmet anlayışıı iyice geriliyor bir diğer yandan ise bu tarz akk gibi saçmalıkları milletin başına dert ediyorlar. Yazık,çok yazık...
quote:
Orijinalden alıntı: yekilord
Beyler ben boku yedim galiba.
Kendin söyledin.
Nisan ayı bitiyor yarın için saat 00:00 olmadan aman dikkat...
saat sabah 7de reset atsak. 16saat sonra otomatik olarak kota güncellendiği için.bir sonraki aya eklenme söz konusu olmaz gibi geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
saat sabah 7de reset atsak. 16saat sonra otomatik olarak kota güncellendiği için.bir sonraki aya eklenme söz konusu olmaz gibi geliyor
kısa süreli kapatmak icin riske atmaya değmez bence.akşama doğru birkac kez kapatıp açın.geçen ay yakınan çok oldu.ve son dakikaya bırakmayın.son kapatmaniz enazindan 12 Ye çeyrek kala olsun.
Tam olarak kaçta kapatıp açmak gerekiyor?
quote:
Orijinalden alıntı: zxcc
Tam olarak kaçta kapatıp açmak gerekiyor?
Ayın son günü saat 12:00 den sonra başlatılan ve 12 saatten kısa süren bağlantılar için kota kullanım miktarı o aya ait kota kullanım miktarına dahil edilir.
Ayın son günü saat 12:00 den sonra başlatılan ve 12 saatten uzun süren bağlantıların kota kullanım miktarı gelecek ayın kota kullanım miktarına dahil edilir.
Vaybe artık insanlar neleri hesaplıyor, büyüksün ttnet