Bildirim
Resmi dairede olan internetten çoğu siteye giremiyorum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Zenmate kurup aktif edip bir dener misin?
https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-security-privacy/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme -
Hocam zenmate eklentisi error hatası veriyor denemiştim onu ve benzerlerini.. Başka bir yoluda olması gerekir aslında. Ana pc girerken o nasıl girmiyor hayret bişi. -
Anapc mac adresi yada ip adresine ayrıcalık tanımlanmıştır. Tor Browser'ı deneyebilirsin. -
Şimdi onu geçtimde internet komple gitti hocam :)
Bu kullanıcı adı girerken orası kesinlikle örneğin deneme@super.com olması gerek dimi. Şimdi o kullanıcı adını pc miz üzerinden bulabilirmiyiz ? -
Malesef bilgim yok. sistemin işleyişi bir server var ve burda herkesin bir kullanıcı adı şifresi var. Kimisinin hakları sınırlı kimisinin hakları daha geniş. Herkese ayrı ayrıcalıklar tanımlanabiliyor. -
İlgin için saol hocam. Ya aslında yer çok kalabalık bir yer değil sadece bir odada pc var ve oda ana pc. Bizim diğer pclerde de buna bağlanamıyoruz. Peki ana pcden modem ara yüzüne girsek nasıl olur? Her zaman ki gibi 184.162.2.1 mi veya benmi yanlış biliyorum. -
Bilgim yok her yerin sistemi farklıdır. O IP bloğunu hiç kullanmıyoruz mesela :) Ama sizin resmi daire onu kullanmış :) Kullandığı cihazlar sistemler tamamen farklı olabilir. Bundan yetkili kişi kimse o bilir :) -
Anladım hocam saol tekrar bakıcaz bir şekilde başımızın çaresine :) -
quote:
Orijinalden alıntı: nakresNET
Merhaba arkadaşlar. Genelde boş zamanımız oluyor ve ben pcden internete girmek istiyorum ama çoğu site girmiyor. Facebook vb. siteler açmıyor ama internet hep çekiyor. Ayrıca ana pcden giriliyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz lütfen yardım.
Ultrasurf programını deneyin.Okullarda MEB engelini kırıp istediğimiz sitelere giriyorduk. -
ultrasurf programının eklentisi çıktı onuda deneyebilirsiniz bence.
ultrasurf chrome indir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRPrenS -- 19 Şubat 2015; 14:41:27 >
-
boşuna uğraşma....
çünkü resmi devlet dairelerinde çoğunlukla fiziksel firewallar mevcut bunlar genelde fortınet marka cihazlar bu cihazları aşmak kolay değildir. bu cıhazlar hemen modemın onune konur yanı modem ılk once cıhaza girer bu cihaz neresi olursa olsun facebook yazısını algıladıgı anda bloke eder kısaca "hadı kardeşim işinin başına sana bunun için para ödüyorlar" der ve ondan sonra ınsanlar boş vakıtlerını burada değerlendirirler benım gibi bilgi işlemcilerde bu durumların on,ne nasıl geçeriz diye maaş alırız -
bence de ; orada internete girip geyik yapmak için değil iş yapmak için bulunuyorsunuz ben olsam ip nizi tespit edip memuriyetle ilişiğinizi keserdim , vatandaşın vergileri sizin gibilere gitmemeli serkan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X