Şimdi Ara

Resmi ağızdan onay geldi; 2016 yılında Nokia imzalı Android telefonlar göreceğiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3310 istiyorum ben...ciddi ciddi eski markaları uyarlasalar..
  • bildiğin burda bir halt olmuyo çinde çalıp çırpıp bir şey yaparız demişler ıphone çakması nokia telefonlar görmeye başlarız

• MeeGo ve Symbian cihaz bekleme boşuna. O mühendislerin hiçbiri artık Nokia'da değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık Nokia'nın eski çizgisinden gitmesi zor gibi geliyor. En önemli adamlar ayrıldı, başka firmalara dağıldı. Umarım eskisi gibi özgün işler ortaya koyar.

• Nokia android tabanlı akıllı telefona yönelseydi samsung bu kadar fazla kendine yer bulamazdı ama yanlışın neresinden dönülse kardır.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Tabi'ki o iş biraz zor ama bence ciddi ciddi uğraşılsa tutar gerçi hazır android varken'de kim niye uğraşsın oda var.
  • Nokia küllerinden doğuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismi ile bile satar. eski günlerine dönemez ama başarısızda olmaz. çnemli olan güzel modeller üretmesi ve fiyatlandırmayı iyi ayarlaması. isim zaten biliniyor satar

• Donanım olarak iyi olsun. Sağlamlık olarak ise düşünmeye gerek yok zaten.
    Bildirim: Steve Ballmer bunu beğendi.

• En zararli microsoft cikar lumialar zaten.tirt ama nokianim gecmisten gelen bir itibari ve guvenilirligi var telefon piyasasinda,ozellikle ulkemizde 40yas uzeri cogu kullanıcıya sorulsa ilk akla gelen nokia oluyor.

• Microsoft'un Nokia ismine neden veda ettiği belli oldu. Fark yaratabilecek ürünler sunabilirse yükselişe geçmemesi için hiçbir sebep yok ön yargılar dışında.

• Eeee, peki şimdi ne oldu? Kockoca firma iken niye "ISRARLA" Android telefon üretmeyip taa batana kadar beklediniz?

Şimdi niye sıfırdan başlıyorsunuz? Taa batmadan üretseydiniz de hızlıca yükselseydiniz ya. Ne oldu? Truva atınız izin vermedi tabi.

Hani Android telefonlar, ısınmak için pantolonuna işeyen çocuklar idi?

Aklınız başınıza koca milyarlarca dolarlık firmayı batırdıktan sonra mı geldi...

• Mstar androidde oynanmıyor :p

• OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Nokia batmadı batırıldı malum şahıs tarafından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcoyundelisi

quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67 Bakalım 2.kez batacaklar mı?
    Bizim burada bir market var adamlar düzenli olarak her sene batıyor. Sonra farklı bir isimle tekrardan kuruluyorlar.

Hayret bizim burda bir giyim yeri var 4 yıldır ''KAPATIYORUZ ZARARINA SATIŞ'' diye diye söyleyip ordan o kadar kâr yaptılarki şimdi gıda sektörüne atıldılar..

• Güzel haber.

• finli nokia nın amerika tarafından batırılma nedeni MeeGo ve Symbian işletim sistemleri idi.amaçlarına ulaştılar.dünyayı androide ve ios a mahkum ettiler böylelikle.

yazılım her zaman donanımdan daha önemlidir aga.
  • Eski nokia gibi olursa arayüzü kesinlikle çok iyi olur. 3 sene 5800 kullandım, 2 yıldır annem kullanıyor. Tamam dokunmatiği çok dandik ve uygulama fazla yok ama rehber-sms bastığın an geliyor, klavye kesinlikle kasmıyor. Keşke nokia symbian veya meego'tu geliştirmeye devam etseydi. Artık OS için çok geç. WP bile yeni yeni ayağa kalkmaya başladı. Ama telefon için hiçbir zaman geç değil. Piyasaya adam akıllı f/p cihazı yapsa 1.sene kimse almaz belki ama 2.sene atak yapar. Mesela bakınız Asus satışları katlayarak gidiyor. (Bana göre) LG'nin bu kadar çok G3 satma nedeni f/p canavarı G2'dir. Piyasa böyle. İyi bir cihaz yapıp, reklamını doğru düzgün yaparsa piyasaya geri gelir.

• Şuan Nokia'nın sahibi kim? Merak ediyorum. Şirket yapıları bizim memleketteki gibi değil herhalde. Var mı bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Nokia batmadı batırıldı malum şahıs tarafından.

Battı = Battı.

Batırıldı = Sonuç = Battı. Batmış oldu.

Hatice ye değil neticeye bak. Truva atını firmana alırsan olacağı budur...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.