Şimdi Ara

Resmi 11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muslera-Sabri-Chedjou-Hakan-Carole-Selçuk-Tolga-Bruma-Josue-Yasin-Eren

Bu adamın sabri ve josue sevdası beni bitiriyor.

Formda Poldi yok
    Çöp sabri 11 de
    hayırlısı olsun

• chedjou ve hakan'ı stancu deler geçer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoca Linnes'i beğenmemiş, Cavanda neden oynamadı ben de anlamadım. Umarım 2. yarı alır da 45 dk adam akıllı izleriz. Poldi de aynı şekilde. Josue daha ne kadar oynadı ki sevda diyoruz? Ayrıca kim oynayacaktı yerine? Belki Tolga De Jong, Selçuk ofansif ortasaha şeklinde olabilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • riva dan gelen tüm parayla sağ bek alın
  • Poldi formda değil sakatlıktam yeni çıktı. Muhtemelen 90 dakika çıkaramaz. Eğer maç sıkışırsa sonradan girmesi daha mantıklı.

Aksini düşünün maç berabere dakika 70 poldi çıkıyor yasin giriyor.

• cananda ve podolskiyi tam hazır olmadığından oynatmıyor muhtemelen.
    çıkan kadrodan net olarak anlıyoruz ki hoca sneijdersiz bir takım düşünmüyor.
    4-4-2 değil yine josueli 4-2-3-1 çıkarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 15 Ekim 2016; 19:13:52 >
  • Kadroda anormal bi durum yok ki. Cavanda'nın maç eksiği var 90 dk oynayamaz.
    Josue'de zaten Sneijder'in yedeği olarak alındı, Sneijder'de sakat olduğuna göre Semih Kaya'mı oynayacaktı orada

Poldi sakatlıktan yeni çıktı onunda maç eksiği var. Sinan'la Poldi 2. yarı girer, oyunun seyrini değiştirir.

Sabri 2. yarı kesin çıkar dua edelim hata yapmasın.
  • Beraberlik kokuyor.
  • 5 hafta önce JOR: Takım kazansa da, ilk 11 değişmeyecek diye bir olgu yoktur. Kimsenin yeri garanti değil.

Bu hafta JOR(Basın toplantısında) : Kazanan 11'i değiştirmek, kadromuzda sıkıntı yaratacaktır.

JOR gitgide Türkiye'ye alışıyor.

---------

Bunun dışında ilk yarıyı şans, bal ve Muslera ile berabere bitirebilirsek, 2. yarı Cavanda ve Poldi oyuna girer. Kulübe zengin en azından. Ayrıca De Jong ve Sinan Gümüş de yedek kulübesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ra hmetli -- 15 Ekim 2016; 19:13:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Cavanda hocam

• Cavanda ve De Jong ne zaman hazır olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

Poldi formda değil sakatlıktam yeni çıktı. Muhtemelen 90 dakika çıkaramaz. Eğer maç sıkışırsa sonradan girmesi daha mantıklı.

Aksini düşünün maç berabere dakika 70 poldi çıkıyor yasin giriyor.

Poldi formda mi degil

Savunacam diye sasiriyorsunuz

Adam 2 hafta once 45 dk oynadi

2 haftada bir 45 daha kaldiramicak mi

• Podolski'nin maç eksiği var, Josue sürekli yedekten gelip oyuna girdi Sneijder'in alternatifi olarak alındı o yüzden oynaması normal, 3-5 saat önce yazdık zaten Yasin-Bruma olacağını, sürpriz olmuş gibi bazı şeyleri yazmanız komik oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 15 Ekim 2016; 19:16:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivri Biber

Kadroda anormal bi durum yok ki. Cavanda'nın maç eksiği var 90 dk oynayamaz.
    Josue'de zaten Sneijder'in yedeği olarak alındı, Sneijder'de sakat olduğuna göre Semih Kaya'mı oynayacaktı orada

Poldi sakatlıktan yeni çıktı onunda maç eksiği var. Sinan'la Poldi 2. yarı girer, oyunun seyrini değiştirir.

Sabri 2. yarı kesin çıkar dua edelim hata yapmasın.

Sen de ayni savumacam diye sacmaliyorsun

Cavanda 90 dk oynayamazmis

Sanki mac degil uzaya cikacak adamlar

Sakatliktan cikali 1 ay oluyor son 2 haftadir 2 45 dk oynadi

Lige 2 hafta ara verildi suan yine yok

Poldi sakatliktan yeni cikmismks lige ara verilmeden once adam 45 dk oynadi gayet de formda dondu

Yani 2 hafta once poldi oynayabilecek durumdaydi

• Bilen arkadaşlar şu forumda ki bazılarına maç kondisyonunun ne olduğunu anlatsın. Bazı yorumlara artık gülemiyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Bilen arkadaşlar şu forumda ki bazılarına maç kondisyonunun ne olduğunu anlatsın. Bazı yorumlara artık gülemiyorum bile.

formda poldiyi gorunce ne diyo ya bu diyesim geldi valla. macin durumuna gore 442ye doneriz. poldi ikinci yari girer 2 tane fisekler iste
  • Formda Poldi'den sonrasını okumadım.
  • 20dakikada forma giren podolski neden kadroda değil?

• Şu Yasin'de var olan bi ben mi göremiyorum hep ilk 11'de çıkıyor? Fazla koşuyor diyeyse daha iyi bir savunma yaptığını da görmüş değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanYeE -- 15 Ekim 2016; 19:33:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Bilen arkadaşlar şu forumda ki bazılarına maç kondisyonunun ne olduğunu anlatsın. Bazı yorumlara artık gülemiyorum bile.

2 hafta milli takima ara verilmis

Ne kondisyonmus arkadas 2 hafta once 45 dakika oynayan adam

2 hafta boyunca antreman yap 45 dk + 15 20 dk daha oynayama

Cavanda da ayni sekilde

Bu mac kondisyonu ilginc bir sekilde hakan baltaya dokunmamis

Adam sakatliktan cikti antreman yapmadan oynuyor

Poldi cavanda sakatliklarini atlatmis 2 haftadir antreman yapiyor 60 70 dk cikaramiyorlar

Komik sizsiniz

Poldiyle cavandayla baslarsin

Yorulunca cikarstirsin bunu dusunemiyorsunuz

Ilk yari 1-0 onde kapattigin macta mi kazanma ihtimalin yuksek

Ilk yari 0-0 yada 1-0 geride olan maci bu oyunculari sokarak cevirmek mi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.