Şimdi Ara

RESISTANCE ONLINE OYNAYANLAR BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar hemen hemen herkeste resıstance var ama nedense kimseyi göremiyorum. arkadaşlar bu süper eğlenceyi kaçırmayalım yine önceden olduğu gibi fearfactory öncülüğünde turnuvalar düzenleyelim paylaşımlarınızı bekliyorum

pal takımı:
    kervancı
    sly_23
    seytankobra
    A_LEE

ntsc-u takımı :
    kelto 3
    kingejder
    DeVİLSeMo

ntsc-j takımı :
    silsile
    ghost1973
    soulfly 1
    illetyus
    punishersadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD2493A98 -- 21 Mayıs 2007; 14:05:24 >

• bende canıgönülden destekliyorum.er meydanı varsa kendine güvenen gelsin
  • yürü be koçum gaza geldin onlıne girince ii kendine güvenen rakip hep tehlikeli olmuştur
  • resistance nası bi oyun yaw?
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalpsp2

resistance nası bi oyun yaw?

efruzun iyi niyetine sığınarak ona sormadan incelemeyi buraya koyuyorum
    emeklerin için teşekkürler efruz.

evet arkadaşlar oyunu bilmeyen arkadaşlar için link altta

http://forum.donanimhaber.com/m_11215247/mpage_1/key_res%25FDstance%252Cinceleme//tm.htm#11215624

• Ula yokki bi PS3 online takılalım kader utansın off ulan offf Temmuz ayına kadar sabret işin yoksa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

Ula yokki bi PS3 online takılalım kader utansın off ulan offf Temmuz ayına kadar sabret işin yoksa.

olsun sende temmuzda gel nasıl olsa resıstance onlıne bırakılmazzz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaw kesin gelicemde işte tek endişem ben PS3 alana kadar millet online oynamayı bırarkırmı bırakmazmı diye, zaten oynayanda yokmuş öyle duyuyorum hep. Gerçi görüyorum şuanda bile ilk çıkan Unreal Tournament server'ları dolup taşıyor düşün yani ilk çıkan oyun...

quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

quote:

Ula yokki bi PS3 online takılalım kader utansın off ulan offf Temmuz ayına kadar sabret işin yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 19 Mayıs 2007; 17:31:32 >

• ya gıcıklık olsun diyemi böyle başlıklar açıyorsunuz, online ı olan var olmayan var
  • göndereyim kardeşim yarım kilo onlıne ayıpsın
  • quote:

Yaw kesin gelicemde işte tek endişem ben PS3 alana kadar millet online oynamayı bırarkırmı bırakmazmı diye, zaten oynayanda yokmuş öyle duyuyorum hep. Gerçi görüyorum şuanda bile ilk çıkan Unreal Tournament server'ları dolup taşıyor düşün yani ilk çıkan oyun...

quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

quote:

sen merak etme resıstance 2 çıkana kadar bu oyunun onlıne son sürat devam eder

• Ya valla sorma nasıl canım çekiyor şu PS3'de online olayını varya deliricem yahu

quote:

Orjinalden alıntı: power512

ya gıcıklık olsun diyemi böyle başlıklar açıyorsunuz, online ı olan var olmayan var
  • levihakan, valla dediğin gibi olursa super zaten bende çok paranoyak adamımdır PS3 konusunda. Tabi birazda heyecan yapıyor PS3 anladın sen ne demek istediğimi.
  • heyecan iyidir şahsen ben ps3 ile onlıne takılmaktan o kadar mutlu ve mesutum ki gece 3 te yatıyorum ama çok zevkli
  • Ben burdayım bayrak kapmada çok sinsiyimdir deathmatchlarda 1. liklerim mevcuttur,sıkı rakibimdir.Herzaman online a beklerim nick yigitmert.Yapalım arkadaşlar nasıl yapıcaz ?
  • Ne zamandır oynamıyorum online iyi olur
  • Resistance ı online oynuyorum ve herkese tavsiye ederim. İsteyenler beni Buddy list e ekleyebilir "DubLanC" . Team deathmatch ler favorimdir
  • arkadaşlar bakın online girerseniz acıcam resistance ta

• peki arkadaşlar o zaman herkes makinasının bölge kodunu yazsın ona göre gün ve saat kararlaştıralım şu an başka bir büyük maç başlıyor sonra görüşmek üzere
  • benim makina ntsc-u hazirim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.