Şimdi Ara

!!!!!resimli dw dersleri!!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.shortcutlearning.com/menus/menu_dwmx.php sizinde bildiğiniz adresler varsa burda paylaşalım arkadaşlar resimli dw derslerini

• 8 E terfi ettik şükür. MX ile aralarında dünya fark var...

Tavsiyem daha önce daha basit Programlarda iyi derecede bilgi sahibi olmak. Hatırlarım bir ara Frontpage den dreamweaver a geçtiğimde bir hayli zorlanmıştım. Zannettim ki HTML bile 0 dan öğreniyorum. İlk denememde daha erken olduğunu anladım. Daha sonradan dreamweaver da iyi çalışmaya başladığımda Frontpage teki gibi bir tasarım bir kod sayfasına mekik dokumak zorunda kalmadım. Malum FP de programın verdiği komutları bile gözden geçirmek zorunda kalıyor insan. Ama 2003 te reform yaparak düzenlemişler. Ama yinede çok gerideler DW dan...

kaplan.h
    Edinebiliyorsan dreamweaver8 ile çalış. MX ten daha kolay ( daha kullanışlı ) olduğunu göreceksin.

• saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: X Files

kaplan.h
    Edinebiliyorsan dreamweaver8 ile çalış. MX ten daha kolay ( daha kullanışlı ) olduğunu göreceksin.

tavsiyen için teşekkür ederim ama ben zaten dw 8 kullanıyorum fakat dersleri incelediğimde 8 dede baya işe yaradığını gördüm:) birde türkçe olanını bulabilsem
  • bu sitenin türkçesi yok mu be? İngilizce mi öğrenelim şimdi gidip.
  • valla bende bulamdım ama galiba görme yeteneğin varsa resimlerden anlayabilirsin değilmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.