Şimdi Ara

===> RESİMLİ & DETAYLI NOKİA N73 İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ <=== (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
743
Cevap
1
Favori
203.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...18...333435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sdrive

quote:

Orjinalden alıntı: foreverfatih

slm arkadaşlar benim n73 ME da bi sorun var . Müzik dinlerken cızırtılar geliyo. kafama takılan herzaman olmuyo bazen oluyo . sizde böyle bir problem varmı?

n95 de var aynısında arasıra oluyor demi

Alıntıları Göster
    ben bişey sorcam bi arkadaşın joystick in üst kısmı kırılmış N73 ün joystick i dayanıksız gibimi duruyo bi kullanan arkadaşlar cevap yazarsa iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: kozalakanon

ben bişey sorcam bi arkadaşın joystick in üst kısmı kırılmış N73 ün joystick i dayanıksız gibimi duruyo bi kullanan arkadaşlar cevap yazarsa iyi olur

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lvnt937

n73 topiğinde yazsaydın.keşkem.soruna gelince.joistik kullanma sıklığına ve süresine bağlı ama sonu kaçınılmaz.jaistik kimilerin elinde kaldı kimileri japonla çözüm bulmaya çalıştı.kimi servisten başka çözüm bulamadı.ben 6600 ve n73 kullandım ama ikisinin de joitiği ilk günkü gibi kalmıyor bilgine...

• quote:

Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.

quote:

n73 topiğinde yazsaydın.keşkem.soruna gelince.joistik kullanma sıklığına ve süresine bağlı ama sonu kaçınılmaz.jaistik kimilerin elinde kaldı kimileri japonla çözüm bulmaya çalıştı.kimi servisten başka çözüm bulamadı.ben 6600 ve n73 kullandım ama ikisinin de joitiği ilk günkü gibi kalmıyor bilgine...

Alıntıları Göster
    saol cevapladığın için.

• quote:

Orijinalden alıntı: kozalakanon

Alıntıları Göster
    quote:

benim elimdeki n73 1 yıl kullanılmış hafif sağ alt tarafa doğru meğilli yamuk duruyo ama yinede iş görüyo takılmadan çalışıyo ama yinede fazla uzun ömürlü olmaz diye düşünüyorum en fazla 2-2,5 yıl sonra pili biter

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

quote:

benim elimdeki n73 1 yıl kullanılmış hafif sağ alt tarafa doğru meğilli yamuk duruyo ama yinede iş görüyo takılmadan çalışıyo ama yinede fazla uzun ömürlü olmaz diye düşünüyorum en fazla 2-2,5 yıl sonra pili biter

Alıntıları Göster
    Lütfen ana başlıktan devam edelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Ya nokia uçmuş be süper ama fiyatta o kadar pahalıdır

Alıntıları Göster
    Süper bir telefonyaaa almayı düşünüyorum..... [[[ Nokia N73 ]]]

Orijinalden alıntı: kurttekin

Süper bir telefonyaaa almayı düşünüyorum..... [[[ Nokia N73 ]]]

Alıntıları Göster
    bu telefonu hıc kımseye tavsıye etmem

ılk cıktıgınde sorunluydu sonra versyon gelıstırdıler duzeldı dedıler bıseyı duzelmemıs kı ben buna ınandım aldım telefonu

8.ayımda

sım kart gormuyor
    kamera kapagı bozuk
    hafıza kartı 1gb 150 sı dolu olduuu haldeyken bıle felaket kasıyor
    cektigim resimleri yada attıgm muzıklerı kendı kendıne bozuyor bı ıse yaramaz hale getırıyor
    kendı kendıne kapanıyor

0 aldım ne su deydı ne yere dustu nede baska bısı telefonda tek bır cızık dahı yok ama olay bu kesınlıkle almamanızı tavsıye ederım

ayrıca bırde soru
    n73 ME kullanıpta memnun olan varmı bu telefonun versyonunu normalıne yukleyınce eskısı gıbı sorunlu oluyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: jacksonkelly

bu telefonu hıc kımseye tavsıye etmem

ılk cıktıgınde sorunluydu sonra versyon gelıstırdıler duzeldı dedıler bıseyı duzelmemıs kı ben buna ınandım aldım telefonu

8.ayımda

sım kart gormuyor
    kamera kapagı bozuk
    hafıza kartı 1gb 150 sı dolu olduuu haldeyken bıle felaket kasıyor
    cektigim resimleri yada attıgm muzıklerı kendı kendıne bozuyor bı ıse yaramaz hale getırıyor
    kendı kendıne kapanıyor

0 aldım ne su deydı ne yere dustu nede baska bısı telefonda tek bır cızık dahı yok ama olay bu kesınlıkle almamanızı tavsıye ederım

ayrıca bırde soru
    n73 ME kullanıpta memnun olan varmı bu telefonun versyonunu normalıne yukleyınce eskısı gıbı sorunlu oluyormu

Alıntıları Göster
    REİS arkadaş 10 üzerinden 10 inceleme 2 yıl önce yapmışsın ama bak günümüzdede ölümsüz bir çalışma yaptığının ispatı bu...şimdiye kadar böyle güzel bir inceleme görmemiştim..

ben bu telefonundizaynını çok beğeniyorum...almayı düşünüyorum teknosada 455 ytl...ama k770 le bunun arasında kaldım ve ekran konusunda n73 çok daha ilerde 0.5 inç olarak..

ne dersiniz alayımı telefonu ?????????...

• quote:

Orijinalden alıntı: Che-mistry

REİS arkadaş 10 üzerinden 10 inceleme 2 yıl önce yapmışsın ama bak günümüzdede ölümsüz bir çalışma yaptığının ispatı bu...şimdiye kadar böyle güzel bir inceleme görmemiştim..

ben bu telefonundizaynını çok beğeniyorum...almayı düşünüyorum teknosada 455 ytl...ama k770 le bunun arasında kaldım ve ekran konusunda n73 çok daha ilerde 0.5 inç olarak..

ne dersiniz alayımı telefonu ?????????...

Alıntıları Göster
    bugün alıcam İNŞALLAH hehhe

• quote:

Orijinalden alıntı: maniac35

bugün alıcam İNŞALLAH hehhe

Alıntıları Göster
    Süper bi inceleme olmuş.Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: x264

Süper bi inceleme olmuş.Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    tebrikler için teşekkürler ama ana başlıktan devam edelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

tebrikler için teşekkürler ama ana başlıktan devam edelim

Alıntıları Göster
    ben n73 aldım yalnız içinden hafıza kartı çıkmadı hiç bir şekilde.Bu böyle midir yoksa aldığım yere sormam mı gerekir?kutu içeriği yazmıyor kutuda bu arada?

Alıntıları Göster
    güzel inceleme ellerine sağlık. bende kullnıyom gerçekten güzel telefon

Orijinalden alıntı: sarac_07

güzel inceleme ellerine sağlık. bende kullnıyom gerçekten güzel telefon

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bn 2 gün önce N73 aldım ama içinden hafıza kertı çıkmadı.Normalde çıyo demi? lütfen cvp yazın lütfeeen

Orijinalden alıntı: şeker_kıs

Arkadaşlar bn 2 gün önce N73 aldım ama içinden hafıza kertı çıkmadı.Normalde çıyo demi? lütfen cvp yazın lütfeeen

Alıntıları Göster
    Benim telefonumda donma oluyor.. Format atıyorum. 1 hafta sonra tekrar başlıyor.. Lifelog da kayıt tutma olayını iptal ettim ama yine aynı. Ben sürekli mesajlaşan biriyim. 1 hafta sonra yavaşlama ve kitlenme meydana geliyor. Bu neden kaynaklı acaba. Her hafta her hafta format atmak zorunda kalmaktan bunaldım açıkçası :S

Orijinalden alıntı: Gunesim80

Benim telefonumda donma oluyor.. Format atıyorum. 1 hafta sonra tekrar başlıyor.. Lifelog da kayıt tutma olayını iptal ettim ama yine aynı. Ben sürekli mesajlaşan biriyim. 1 hafta sonra yavaşlama ve kitlenme meydana geliyor. Bu neden kaynaklı acaba. Her hafta her hafta format atmak zorunda kalmaktan bunaldım açıkçası :S

Alıntıları Göster
    arkadaşlar aynı telefon arkadaşımda var sesine diyecek yok ama kamera konusunda k790la karşılaştırıyolar k790 buna bin basar fotoğraf konusunda sony ericson
    24 - Prison Break - Lost - Dexter - Breaking Bad - The Event - Sons of Anarchy - Game of Thrones - Heroes - Merlin - The Walking Dead - Spartacus - Camelot - Dark Blue - Breakout Kings - Sherlock - The Confession - Touch - Nikita - Arrow - Fringe - True Detective - Hannibal - Gangland Undercover - Banshee - Daredevil - Blue Mountain State - 13 Reasons Why - Narcos - Stranger Things - Dark - La Casa de Papel - Homeland - Peaky Blinders - 11.22.63 - Black Mirror - Chernobyl
  • quote:

Orijinalden alıntı: narinci

quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Fotoğraflar berbat! Bu incelemeden sonra foto için bu cihazın alınmaması gerektiğine inandım. İddia ediyorum K750 bundan daha başarılı foto konusunda...

Katılıyorumm .. Ama neden böylee .. Oysaki inceleme sitelerinde daha iyi gözüküyorduu .. Ayrıntı olarak belki 3.2 mp olduğu için K750 den daha iyi olabilir.. Ama bence sulu boya olayı hala dewamm ediyor Bende N73 almayı düşünüyordumm ..Anlaşılan biraz daha düşünmem gerekecek

Alıntıları Göster
    Mrb ben 2.el bitane N73 Music Editon aldım cok hevesıydım ve aldım
    ama kullanamıom bazı sorunalr yasıorum
    temel 2 tane sorunum var
    ama sunuda belırteyım telefone müzik ve bz. seylerı atarken kart okuyuzu kullanıorum direk tele atamıorum
    1.sorun : Byukledıgım dosyaları nerey etıcem mp3 ler hangı ksıma programalr hangı ksıma gelıcek
    2. sorun ise mp3 playarında kuallanmıom ılk aldıgımda müzikleri nasıl oldusya cıkardım dinledim sonra pc taktım hafıza kartını müzikelrin oldugu kalsorun yerını degsıtırdım bı kaç mp3 attım
    ama bu sefer de ne etsem mp3 playınde gostermıorum sarkıları yapamıom :S
    ve yukledıgım programı nasıl calsıtırcam

• quote:

Orijinalden alıntı: artexalp

Mrb ben 2.el bitane N73 Music Editon aldım cok hevesıydım ve aldım
    ama kullanamıom bazı sorunalr yasıorum
    temel 2 tane sorunum var
    ama sunuda belırteyım telefone müzik ve bz. seylerı atarken kart okuyuzu kullanıorum direk tele atamıorum
    1.sorun : Byukledıgım dosyaları nerey etıcem mp3 ler hangı ksıma programalr hangı ksıma gelıcek
    2. sorun ise mp3 playarında kuallanmıom ılk aldıgımda müzikleri nasıl oldusya cıkardım dinledim sonra pc taktım hafıza kartını müzikelrin oldugu kalsorun yerını degsıtırdım bı kaç mp3 attım
    ama bu sefer de ne etsem mp3 playınde gostermıorum sarkıları yapamıom :S
    ve yukledıgım programı nasıl calsıtırcam

Alıntıları Göster
    Aradan kaç ay geçti halen cevap yok.... Demekki bilinmiyor.

• quote:

Alıntıları Göster
    Nokia nın N73 serisinde 3 değil 2 hoparlor var test edildi bu üstte 1 altta 1 tane olmak üzere 2 hoparloru var

Alıntıları Göster
    Güzel bir inceleme olmuş fakat 3 hoparlör yok yukarıda tek hoparlör ar deliklerin biri tıkalı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.