Şimdi Ara

RESİMLERLE OYNAMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vesikalık resim yada normal bir resim üzerinde eğlenceli yeni resimler yapabileceğim mesela saç rengini değiştirip yüzü silmek başka yüz yapıştırmak vb... bildiğiniz bir yöntem ayda internet sitesi var mı??

• quote:

Orjinalden alıntı: Soul Train

dostum foto sopu kullana bilirsin

kolaydı dimi fotoşop kullanmak
    fotoşopa sıfırdan başlayan birinin profosyonel olması için en az bi sene full fotoşop çalışması lazım
    boru diiil

Uleda PhotoStudio a da Photoshop ve layer bilmeden bu iş yapılabilir.
    ~. /__||__| |___ NOTHING ELSE MATTERS
    ~ (O)_____(O)_/ MetallicA
    THE GOLF
  • bu iş için ideal programın adı

Salon Styler Pro dur kardeş
    istediğin gibi bıyık saç sakal ekleyebilirsin
    program bira büyük boyutlu ama
    "Kafam cam kırıklarıyla dolu doktor. Bu nedenle beynimin her hareketinde düşüncelerim acıyor anlıyor musun? Bütün hayatım boyunca bu cam kırıklarını beyin zarımın üzerinde taşımak ve onları oynatmadan son derece hesaplı düşünmek zorundayım..."
    "Kelimeler, albayım... Bazı anlamlara gelmiyor!" (Tehlikeli Oyunlar~Oğuz ATAY)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle photoshop dün yükledim güzel şeyler var ya.ama yüz silmeyi çözemedim daha

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ama ben internette böyle bir site var mı diye merak eiyorum.hazır programların olduğu.photshop ve diğer programları şuan bilgisayarıma yüklemem mümkün değil.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.