Şimdi Ara

>>> RESİMLERLE == MSİ R6870 TWİN FROZR II == KARŞINIZDA <<< (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
8.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim kartı biraz daha güncellemişler :)

R6870 Hawk

930MHz Core
    1GB GDDR5 4200MHz Memory

http://www.msi.com/product/vga/R6870-Hawk.html
  • Birşey soracağım; malum kutu içeriğinde Mini HDMI kablo var (6870 serisi çoğu kutudan çıkıyor) Bunun diğer ucu HDMI değil mi? Eğer öyle ise, ben neden HDMI kabloyu bağlayamıyorum? Oturmuyor, uymuyor!?? Başka tür bir kablo mu var?

>>> RESİMLERLE == MSİ R6870 TWİN FROZR II == KARŞINIZDA <<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 18 Şubat 2011; 0:43:57 >
  • İnceleme için teşekkür ederim hocam bilgilendirici olmuş, ben de 6970 versionunu bekliyorum büyük ihtimal onu alacağım. Bu arada o sisteme o işlemci soğutucu gitmiş mi hiç yaa cık cık
  • arkadaslar bende gigabyte hd 6850 oc ekran kartivar iki ay once 400 tye almistim acaba yanlismi yaptim birde simdi benim cf yapmam icin ia ayni model ayni marka kart lmasi gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudretozbay

arkadaslar bende gigabyte hd 6850 oc ekran kartivar iki ay once 400 tye almistim acaba yanlismi yaptim birde simdi benim cf yapmam icin ia ayni model ayni marka kart lmasi gerekiyor

AMD Radeon HD6850 iyi bir kart, yanlış yapmışsınız denemez, Crossfire yapmak için en mantıklı seçenek kartınızın yanına bir tane daha AMD Radeon HD6850 kart takmak olur, markanın önemi yoktur.
  • bnen de msı 6870 twin frorz almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar oyunlar hakkında degerlendirme yapsalar cok memnun olurum crysıs 2 dırt 2 faryc 2 mafıa 2 dead space 2 vs yüksek detay da nasıl sonuclar elde ediyorlar tekrar teşekkürler
  • @msw
    o soğutucuyu geçici olarak kullandım dostum, ama işimi de fazlasıyla gördü doğrusu...

@zeytunk
    ben karttan çok memnunum hocam ve 1920x1080 çözünürlükte yüksek detayda çok rahat oynuyorum.
    tabii epey yeni kart çıktı ve eğer bütçen müsaitse 6950 de düşünebilirsin.
    bana şahsen 6870 fazlasıyla yettiği için ben olsam şu an bile yine onu alırdım zira fiyatı 400TL altına düşmüş durumda...
  • peki ben şimdi iki kart arasında kaldım msı r6870 ati modelleri arasında hawk mı yoksa twin frorz mu ben ce hawk daha iyi gibi geldi 20 30 lira bi fark var sadece biraz daha saat hızları yüksek hawk modelini kullanan arkadaşlar varsa da yorumlarını bekliyorum teşekkürler
  • bence her ikisi de fiyatını hak ediyor, tamamen tercih meselesi...
  • cevaplar için teşekkürler hocam :d hawk alacagım şimdi de en uygun nerde araştırıyorum tekrardan saul
  • ben de hawk'a bakıyorum. 6870 tf ii'nin overlock performansı nasıldır, yapan bakan var mı?
  • hocam kartın kasa içinde nasıl durduguna dair bir resim ekleyebilir misiniz ???

resimler büyümüyorda
  • biraz üstte vardı hocam resim, ekliyorum yine (üstüne tıklayınca ayrı pencerede açılması lazım):

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 14 Ağustos 2011; 18:45:24 >
  • hocam tıklıyorum ama açmıyor, yukle.tc de problem var o yüzden dedim
  • bişi daha sorabilirmiyim msı gtx560 hawk modelini bekliyorum ben tr ye geldimi bilgisi olan var mı nereden satın alabilirim teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytunk

bişi daha sorabilirmiyim msı gtx560 hawk modelini bekliyorum ben tr ye geldimi bilgisi olan var mı nereden satın alabilirim teşekürler

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7543
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4127

• teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenacious D

hocam tıklıyorum ama açmıyor, yukle.tc de problem var o yüzden dedim

birde hızlıresim'e yükledim hocam, bunu da dene bakalım.

• hd5770 den sonra satın aldığım kart asusa göre çok daha sessiz süper bi kart.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.