Şimdi Ara

!! resimleri küçültme programı !! (TOPLU KÜÇÜLTME ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
26.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu konuya bir açıklık getirelim şimdi acdsee toplu olaraka resim küçültme olayı yapıyor mu?

yani elimde 50 tane dijitalle çekilmiş foto var bunlar 700kb-1 mb civarında bunların hepsini seçip toplu olarak 100 kb lara çekebilirmiyim?
  • hala şu soruna cevap alamadım ya helal olsun varya
  • senin ilacın bende
    aradığın program windows xp powertoys içinde var ama ben link vereyim yine de zaten 1mb bile diil

http://download.microsoft.com/download/whistler/Install/2/WXP/EN-US/ImageResizerPowertoySetup.exe

521kb

!! resimleri küçültme programı !! (TOPLU KÜÇÜLTME )

!! resimleri küçültme programı !! (TOPLU KÜÇÜLTME )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reloaded -- 13 Eylül 2005, 0:48:11 >

• istersen 100 resmi de aynı anda seçip küçültebiliyosun
    ben CANON digitalle çektiğim 1 mb lik fotoları 50kb ya kadar indiriyorum bu programcıkla
  • TEŞEKKÜRLER DOSTUM GERÇEKTEN MANYAK BİR PROGRAM HERKESE TAFSİYE EDERİM DİJİTAL FOTOLARLA UĞRAŞAN VE YIĞINLA FOTOSU OLANLAR İÇİN
  • ok evet güzel bir şeymiş...
  • ACDSEE ile tüm resimleri seçin.Yukarıda Resize Images butonuna tıklayın,gelecek olan menüde istediğiniz gibi pixel boyutlarını ve dolayısıyla dosya boyutunu değiştirebilirsiniz.
  • bu forumda 6 aydır her yere yazıorum imageresizer kullanın die yav.

DAHA KRALI YOK.HER RESİM KÜÇÜLTME TOPİCİNE YAZDIM BU PROGRAMI.DH İMAGERESİZER'İ BENDEN ÖGRENDİİİİİİİİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X

şu konuya bir açıklık getirelim şimdi acdsee toplu olaraka resim küçültme olayı yapıyor mu?

yani elimde 50 tane dijitalle çekilmiş foto var bunlar 700kb-1 mb civarında bunların hepsini seçip toplu olarak 100 kb lara çekebilirmiyim?

toplu küçültme yapıyor
  • resimlerin boyutunun cok buyuk olaması (mb gibi) uzantısıyla alakalıdır bmp ler cok yer kaplar onlar jpeg yapılırsa % 70 e yakın bi kuculme olur dosya boyutunda. tabi resmin boyutunu deiştirmekte bi cozum. eger ki uzantıdan kaynaklı bi boyut problemi varsa toplu dosya adı değiştirmek için programlar vardır. ben renwiz die bi program kullanıyorum. bu programla sınırsız sayıda( sınırını hiç denemedim) dosyanın adını ya da uzantısını deiştirmek mumkun. daha artı ozellikleri var ama bu konuyla alakası olan bunlar.
    saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise -- 22 Eylül 2005, 2:46:32 >
  • picasa ile resimli anlatim yapmis biri cok güzel
    picasada resim kücültme buyrun
    http://www.objektiffoto.com/forum/konugoster/3425/picasa-ile-resim-fotograf-kucutme-resimli-anlatim.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reloaded

istersen 100 resmi de aynı anda seçip küçültebiliyosun
    ben CANON digitalle çektiğim 1 mb lik fotoları 50kb ya kadar indiriyorum bu programcıkla

Bende win7 var , bu program xp de çalışıyor. zaten mesaj tarihinize baktığımda 2005 yazıyor , çok normal aslında ama aynı özellikli win7 de kullanabileceğim program ariyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eMziQ

quote:

Orijinalden alıntı: Reloaded

istersen 100 resmi de aynı anda seçip küçültebiliyosun

Bende win7 var , bu program xp de çalışıyor. zaten mesaj tarihinize baktığımda 2005 yazıyor , çok normal aslında ama aynı özellikli win7 de kullanabileceğim program ariyorum?

win 7 içinde gelen "microsoft office picture manager" aynı işi yapıyor.

resimlerde çoklu seçim yapıp "export" diyerek olmasını istediğin yeni boyutlarını ve klasörü seçiyorsun, orjinalleri bozmadan yeni bir klasörde istenilen boyutta ve toplu halde yenileri oluşuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: komiserkolumbo

Resim Küçültme Programı Fast Image Resizer

Programın İndirme Linki

http://www.gezginler.net/indir/fast-image-resizer.html

Programın Kullanma Talimatı Linki

http://www.bilgisayarbilisim.net/photoshop-ve-resim-isleme-programlari-f88/fast-image-resizer-kolayca-toplu-resim-boyutu-degistirme-t79125.html

budur!
    en basit en kolay en verimli en sade...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.