Bildirim
resimleri bozmadan yakınlaştırma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahim1213
arkadaşlar bazı resimleri görüntü bozulmadan yakınlaştırmak istiyorum bunun için bir program falan varmıdır ?
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayir yok
piksel olduğu için her resimde yakınlaştırınca doğal olarak bozulur -
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahim1213
arkadaşlar bazı resimleri görüntü bozulmadan yakınlaştırmak istiyorum bunun için bir program falan varmıdır ?
Git daha yakindan cek yada cekilmisini bul baska problemin varsa sor cozeriz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
program yok ama nokia 808 var. Şu an bildiğim kadarı ile senin bu dediğini dünyada yapabilen tek makine. -
hayal kırıklığı -
çok yüksek çözürlüklü ve kaliteli bi makina kullanırsan mümkün. ama bahsettiğim çözünürlük 10 mp 20 mp felan değil çok daha fazlası. -
programı var ücretli ve tam kalite vermiyor acıkcası elle yapılmış gibi duruyor
sağolun arkadaşlar -
fotonun kaliteye bağlı -
şöyle bişey var neden bilmiyom ama xp de resmi büyütünce pikselleştirmeden büyütüyordu fakat win7 de büyütünce piksel piksel olarak büyüyor. -
dostum dediğin gibi olsa rakımı yüksek tepeden şehri çekeriz, istediğimiz pencereden evin içine bakarız -
photozoom diye bi program vardı. zamunda'dan aratırsan bulursun. o iyiydi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X