Şimdi Ara

resimdeki plazma tv sehpasının arkasını nasıl kapatsam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  resimdeki plazma tv sehpasının arkasını nasıl kapatsam?

fikirlerinize ihtiyacım var. ps3,dvd player, uydu receiverı, pc bağlantı kablosu, optik kablolar, hdmi çoklayıcı derken. plazma tv sehpasından plazma tv ye giden bir çok kablo oldu.bunların hepsini o ortadaki gri sütun içinden geçirerek saklamak mümkün değil.

x ile işaretlediğim yerleri nasıl kapatabilirim sizce?
    benim aklıma gelen siyah renkli mat renk bir defter kabı almak ve siyah bantlarla bantlamak . ama çok basit mi durur acaba diyorum..
    önerilerinizi bekliyorum

• dostum alıcan camcıyı yanına ölçücek biçicek oralara siyah cam ile kaplıcak .. nası ?
  • olabilir de. montajı nasıl olur onu bilemiyorum. yapıştırılır heralde
    orjinali gibi olabilir ama o zaman gerçektende
    güzel fikir.
  • baştan yap pazarlığını beğenmessem alır camlarını gıdersın de.ufakta bi para verırım ugrastıgın ıcın de olsun bıtsın . ama güzel oluyo .helke sıyah fılde cektımı onlara ok o zaman
  • alt kısmınada kabloların geçeceği bir delik yaptırırım .güzel olur
    teşekkürler fikir için. başka önerileri olan arkadaşlar da varsa bekliyorum.daha zahmetsiz özellikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

resimdeki plazma tv sehpasının arkasını nasıl kapatsam?

fikirlerinize ihtiyacım var. ps3,dvd player, uydu receiverı, pc bağlantı kablosu, optik kablolar, hdmi çoklayıcı derken. plazma tv sehpasından plazma tv ye giden bir çok kablo oldu.bunların hepsini o ortadaki gri sütun içinden geçirerek saklamak mümkün değil.

x ile işaretlediğim yerleri nasıl kapatabilirim sizce?
    benim aklıma gelen siyah renkli mat renk bir defter kabı almak ve siyah bantlarla bantlamak . ama çok basit mi durur acaba diyorum..
    önerilerinizi bekliyorum

sehpan sonorous marka resimde gördüğüm kadarıyla orjinalini bozmasan daha iyi olur ama gerçekten kablo kirliliği fazla olur diyosan 2 ayrı camı sağlı sollu olarak alt kısımdan 2-3 cm boşluk (kablolar için çünkü camları tempered olduğu için cama herhangi bir müdahelede bulunamazsın)bırakarak silikonla yapıştırabilirsin iyi günlerde kullan ....
    saygılar

• bence cam ağır ve tuttrması zor olur koyu renk pleksiglas ile aynı havayı yakalrsın ve kesim- montajı daha kolaydır

http://images.google.com.tr/images?hl=tr&rlz=1G1GGLQ_TRTR270&resnum=0&q=pleksiglas&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 3 Nisan 2008; 15:58:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence Yaptıracağın camların altını boşluk falan bırakma(hele camlar koyu olacaksa ve arkada duvar açık renkliyse çok bozar görüntüyü)

Raflara koyacağın sistemlerin elektrik bağlantı kablolarını prize ulaştırmak için ortadaki kablo kanalının arkasına bir delik açarsın olur biter.Diğer bağlantı kablolarıyla aynı yoldan gider delikten dışarı çıkıp elektrik prizine ulaşır.Nasıl ???
  • bu sehpanın benzerı bende var.arkayı kapatmayada gerek yok bence.
    zaten ortasında kablo kanalları var pek kablo kirliligi olmuyor.
    ama illa kapatacaksan arkadasların dedigi gibi en guzel camla kapatabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.