Bildirim
Resimdeki Hoparlöre Amfi önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
benim görüşüm 2*80w lık bir stereo amfi işini görür
_____________________________ -
Kolonlar bayağı bi iyiye benziyo fakat oralarına buralarına el sokmasaydınız güzel olurdu sese bi etkisi olabilir o açıdan sen kolonlarının kaç watt rms olduğunu yazsaydın dahada bi yardımcı olabilirdik ama sanırım en az bi 2*50 watt ve üstü bi anfi gerekecek he ilerde değiştiririm diyosan ben yeni anfilerden anlamam
ama şyle 5 kanal sağlam bişey olursa iyi olur
_____________________________ -
kaç watt rms oldukların bulamadım yazmıyor hiçbir yerde müzik setinin modeli arçelik arms 4670
bunları şimdilik idareten kullanıcam daha sonra param oldukça daha iyisini alacağım
ben aslında yamaha rx serilerinden düşünüyordum
ama bu hoparlörler yamaha ile çalışırmı onu bilmiyoum
bütçem oldukça sınırlı olduğundan şöyle bi yamaha rx357 alsam
gerçi bulunmuyor bu yamaha da hiçbir yerde
olmadı rx359 alsam gerçi o da yok piyasada herhalde
bana ne önerebilirsiniz sadece film izleyeceğim o kadar_____________________________ -
arkadaşlar stereo lardan bahsetmiş ama sizin sadece film izleyeceğim kelimesini es geçmişler
bence yamaha 5.1 357-359 serisinden bir amfisi yeterde artar bile ..._____________________________ NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE -
ya nette aradım 357 satan yer bulamadım
357 veya 359 nerden satın alabilirim bi link verebilirmisiniz_____________________________ -
_____________________________ YAMAHA RX-V 771 AVR - SAMSUNG LE-46B653 LCD TV -CREATIVE GIGAWORKS S -750 7.1 SPEAKER -DEFINITIVE PROSUB 80 - YAMAHA C444 - DALI CONCEPT 2 KLIPSCH RB-61
-
Teknosa da vardı bir yamaha anfi. Ama internet sitelerinde çoğu ürüne yer vermiyorlar.
Saygılarımla._____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı